Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor het inspecteren en goed isoleren van een plafond cq vloer:

Het inspecteren en goed isoleren van een plafond cq vloer

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond/de vloer tussen mijn appartement en de bovenburen kan inspecteren om te controleren waar hier beter geïsoleerd kan worden. We hebben momenteel veel last van loopgeluid van de bovenburen. Het appartement is ongeveer 78 m2 groot. Ik zou graag met de vakman bespreken hoe we dit beter geïsoleerd kunnen krijgen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het inspecteren en goed isoleren van een plafond cq vloer uit heel Nederland:

Lekkage aluminium serre repareren en inspecteren

Langs de dakranden van onze aluminium serre lekt het op diverse plekken sinds enkele maanden. Het is niet precies duidelijk wat de oorzaak is. Het kan zijn dat het om de rubbers gaat. Maar het kan ook zijn dat er iets mis is met de lasnaden o.i.d. Met een normale ladder is de situatie goed toegankelijk. Mogelijk moet dit van buitenaf worden gerepareerd.

Dakinspectie om een rotte noklat te vervangen

De noklat van ons pannendak is verrot waardoor de nokpannen en de bovenste rij pannen niet goed meer vast te maken zijn. Over zeker 5 meter is deze lat verrot maar misschien is meer vervanging nodig. Dat is alleen ter plekke te bekijken. Het dak is goed te bereiken. Wij willen allereerst een partij die dit komt inspecteren, graag daar offerte voor. U kunt tijdens de offerte ook een offerte opstellen voor de vervanging, deze laten wij dan graag door u uitvoeren.

Een airco vacumeren en inspecteren

Ik zoek een installateur die mijn bestaande airco (met binnen- en buitenunit) kan vacumeren. De buiten unit staat op de garage welk goed bereikbaar is. Ik bespreek graag met de vakman wat er exact gedaan moet worden. Het gaat om de koelvloeistof naar mijn weten.

Bitumen bedekking vervangen

Ik zoek een dakdekker die het platte dak boven mijn uitbouw/garage kan inspecteren en daar waar nodig is kan vervangen. Het gaat om een bitumen dak van 50 m2. Het dak is goed bereikbaar.

Dakshingles laten inspecteren

Wij zijn in het bezit van een tuinhuisje, type Roodborst, afmeting vloeroppervlakte 2 x 2 m2, voorzien van een piramidedak zonder goot. Op sommige plekken vind lekkage plaats, waarschijnlijk door mosvorming. Mijn vraag aan de expert welke werkzaamheden u adviseert. Tevens in bezit van een uitbouw (plat dak), 2,50 x 5,00 m2, voorzien van dakleer. Plaatsing medio 2004. Ook hier zou ik graag een inspectie voor willen hebben. Goed toegankelijk allemaal.

Plat dak insprecteren

De buren hebben een lekkage bij hun platte dak.Ons dak lekt nog niet maar wij willen wel graag het dak laten inspecteren en daar waar nodig laten herstellen. De oppervlakte van het dak is 47 m2 en goed te bereiken.

Dak inspecteren en als nodig repareren

Wij zouden graag ons dak geïnspecteerd willen hebben. Er zijn wat pannen die niet goed meer liggen en mogelijk bij een storm los kunnen raken. Graag willen we een vrijblijvend advies en een vrijblijvende offerte om eventuele reparaties uit te voeren. Het is een twee-onder-een-kap. Afmetingen weet ik niet precies.

Dakdoorvoeren maken en controleren

Zoals foto op het dak laat zien: wil ik 1 dakdoorvoer dicht laten maken, de pan hiervoor ligt in de dakgoot. Verder wil ik 2 nieuwe dakdoorvoeren van 160 mm, dit voor mijn warmtepompboiler. Materiaal zal ik in overleg zelf aanleveren. Tevens lekt de ontluchter af en toe rond de dakaansluiting aan de binnenkant, ik vermoed door condens. Graag inspecteren en eventueel vervangen voor pvc in plaats van lood? Werkhoogte is rond de 10 a 12 meter en alleen goed vanuit het raam en de dakgoot te bereiken. Een ladder is lastig te plaatsen.

Houtkachel plaatsen of plaatsing inspecteren

Wij willen graag zelf een houtkachel aansluiten op een reeds aanwezige 250 mm kanaal via een verloop en een rechte 150 mm buis. De kachel komt op een vloerplaat. De materialen leveren wij zelf aan. Er komt een hittebestendige plaat onder de kachel. We willen graag een offerte voor: - Plaatsing door vakman; - Inspectie door vakman (wij monteren zelf de kachel, en willen alleen een bewijsstuk dat wij het goed hebben aangesloten).

Kruipruimte op vocht inspecteren

Woning van 80 m2 heeft vaak permanent water in kruipruimte (25 tot 50 cm hoog), waterstand op delen tot 10 cm. De woning is vochtig en vieze lucht in kamers waaronder waterstand hoog is. De woning ligt nabij het Amstelkanaal. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.