Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plafond en hal van woning isoleren:

Plafond en hal van woning isoleren

Ik wil het plafond van mijn slaapkamer en de hal isoleren. Het gaat om 20 m2. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond en hal van woning isoleren uit heel Nederland:

Latex spuiten wanden en plafond + wandmeubel opnieuw spuiten in andere kleur

Wij zijn opzoek naar iemand voor het latex spuiten van de woonkamer en keukenwanden en plafond. Kleuren zijn nog nader te bepalen, maar zal een blauw tint worden en een deel wit. Ook zal er een blauwe cirkel gespoten moeten worden, met een diameter van ongeveer 2 meter. De afmetingen van het plafond zijn ongeveer: 16 m2 en 12 m2. De wanden zijn: 8,5 x 3 meter en 4 x 3 meter. De hal is 3,5 x 1,5 x 3 meter hoog. De wanden en plafond zijn gestuct, ik vermoed glad of met een heel licht korrel profiel. Daarnaast zal er een wandmeubel in antraciet/ donkergrijs gesloten moeten worden. Uitvoering zal plaats moeten vinden in maand februari. Is er een prijsverschil in latex spuiten of gewoon latex verven?

Stucen hal en plafond

De hal van onze bestaande dijkwoning moet na verbouwing worden gestuct. De ondergrond bestaat uit nieuw opgetrokken gasbeton en oude wanden met kalkpleister. Nieuwe plafonds zijn bekleed met stucplaten. Het gaat om 35 m2 aan wanden en 10 m2 aan plafond. Beide willen we met glad pleisterwerk afwerken.

Nieuwbouwwoning stucen, schilderen (muren en trappen) en vloeren leggen

Wij zijn opzoek naar iemand die de muren glad kan stucen, kan schilderen en de vloeren kan leggen. De woning wordt casco opgeleverd. De trappen moeten ook gedaan worden (geschuurd en geverfd). Het gaat om twee trappen met beiden een kwart draai. Ik vermoed dat beiden 14-15 traptreden hebben, het plafond is 2,60 meter hoog. Totale vloeroppervlakte is 175 m2 (inclusief badkamers en wc's). Op de beneden verdieping willen we een houtenvloer, daar hebben we vloerverwarming. Welk soort durf ik niet te zeggen. Op de twee bovenverdiepingen willen een pvc vloer. Materiaal laten we graag door de vakman regelen. De afmeting durf ik niet te zeggen van de totale muren. Ik heb wel een bouwrapport dat ik zou kunnen opsturen. Het gaat om de ruimtes: woonkamer, gang, wc misschien, boven drie slaapkamers en een hal en zolder met twee slaapkamers. Oplevering woning is tussen half februari en 1 april, wij zouden dan ook graag beginnen.

Pvc vloer plm 120 m2 + wanden en plafonds schilderen, stucen, behangen

Per 2-1-2020 hebben wij de sleutel van een bestaand huis. Er moet op de begane grond en op 1e en 2e verdieping pvc-laminaat (PLM. 120 m2) gelegd worden. Er zit vloerverwarming met plavuizen, waarschijnlijk moet dit eerst geëgaliseerd worden. Dit gaat om de benedenverdieping: serre, woonkamer, hal. Graag ook behang, stuc en schilderwerk voor de begane grond en 1e en 2e verdieping aan plafond en wanden. Hoeveel m2 dit is, vind ik lastig te bepalen, wellicht is het handig als u even langskomt om de situatie te bespreken en alle maten op te meten? Verder zijn er nog een aantal klusjes die moeten gebeuren, zoals de binnen- en buitenkant van de keukendeuren schilderen en van de schuine ruimten in de slaapkamer, waarachter opbergruimte is, de wanden ervan vervangen. Daarnaast graag ook nog 5 deuren vervangen. Het is een grote woning met een woonoppervlak van 181 m2. Op funda kunt u het huis terug vinden. Graag zou ik voor 1 maart deze klus af willen hebben.

Dak renovaties

Eisen vervangend dak woningen Vogelbuurt Scope • De vervanging betreft vier types daken, alle met asbest houdende golfplaten: o Dak twee laags woning (koude vliering, huidige isolatie in vliering vloer o Dak drie laags woning (dak is beperkt geïsoleerd en vormt schuin plafond van slaapverdieping) o Dak aangebouwde bergingen (dakplaten met 2 cm PUR onder de golfplaat, ruimten onder dak deels verwarmd (hal wc)) o Dak vrijstaande bergingen (golfplaten op gordingen). • De vervanging betreft de goten (de zinken kilgoten tussen de daken en de woningen, boven op de scheidende muur tussen twee woningen en de goot bij een hoekwoning. • Daarnaast moeten mogelijk ook de goten bij de bergingen vervangen worden Asbest • Voor alle 4 types daken moet conform de vigerende asbestregelgeving: de specifieke asbestinventarisatie worden uitgevoerd, de golfplaten en de met asbestvezel gecontamineerde materialen worden verwijderd en de sanering worden vrijgegeven. Architectonische kwaliteit • De 4 types daken moeten qua aanzicht bij elkaar passen. Dit betekent niet dat ze exact aan elkaar gelijk moeten zijn. • Niet alle woningen doen mee. Een goed betaalbaar plan kan mensen nog over de streep trekken, maar er zullen altijd woningen blijven die niet mee doen. De mix nieuw en oud moet voldoen aan welstand criteria. • Architectonische kwaliteit binnen minimale kosten. Dan blijven mensen mee doen, bij hogere kosten zullen mensen afhaken en wordt het beoogde architectonische effect op buurtniveau tenietgedaan. Warmte weerstand • Voor de daken van de twee- en drielaags woningen en de aangebouwde bergingen dient de uiteindelijke R waarde van het dak groter dan 3,5 te zijn. Dit is een eis die voortkomt uit veel gestelde voorwaarden bij financiering en subsidie. • Voor de bovengenoemde daken wordt gestreefd naar een R-waarde van 6, conform het vigerende bouwbesluit voor nieuwbouw.

Verven en stucen van de woning

Ik wil graag meerdere ruimtes verven of stucen in mijn woning, gaat om de volgende werkzaamheden: - 2 verdiepingen - sauswerk muren en plafond inclusief 1 wand in kleur - eventueel stucwerk of spacken - hal en woon/keuken hebben een totale oppervlakte van ong 85 m2 (8,47 m x 4,84 m). - Hoogte van de muren is ong. 2,46 m. - verven van deurposten en deuren

Waterschade herstellen aan plafond en muren

Door lekkage in boven gelegen badkamer is er waterschade ontstaan in de beneden gelegen wc en hal. Inmiddels is de oorzaak van de lekkage verholpen. Nu willen we graag de schade aan het plafond en muren herstellen. Het gaat waarschijnlijk om het vervangen van gipsplaat wanden en plafond, tevens eventueel nieuw stucen van plafond en wanden. Totaal 7 m2. Graag ontvang ik hiervoor een vrijblijvende offerte.

Nieuwbouwwoning stucen en schilderen

We hebben een nieuwbouwwoning waarvan we graag de begane grond, hal en de eerste etage willen laten verven. Zowel muren als plafond. De benedenverdieping gaat het om ongeveer 14,35 x 5,4 meter. De meterkast zit hier wel bij, dus dit moet er nog af. Op de eerste verdieping moet er ongeveer 11,35 x 5,4 meter geschilderd worden. Ik heb specifieke kleuren in gedachten, in overleg wie het materiaal regelt. We willen ook de muren laten stucen, maar dan alleen op de begane grond van ongeveer 14,35 x 5,4 meter met glad pleisterwerk. Ook wil ik de toilet op de eerste verdieping stucen aan twee kanten van ongeveer 1,1 x 1 meter met betonstuc. Is het mogelijk om dit te mengen met verf?

Plaatsen kelder onder huiskamer

Ik ben het huis aan het verbouwen en wil, voordat ik de vloer ga isoleren, indien mogelijk en betaalbaar, een kelder onder de woonkamer laten maken. We willen een oppervlakte van ongeveer 4 x 5 meter en in ieder geval sta-hoogte, zodat ik vanuit de hal de kelder kan benaderen via een trap. Nadat de kelder is geplaatst moet er een vloer van de huiskamer op komen waar een vloerverwarming in aangebracht moet kunnen worden. Zie bijlage voor een situatieschets. Ik verwacht dat een vergunning nodig is. Een kruipruimte is niet aanwezig. Het huis ligt op terp, onder de vloer zit zand. Het doel van de kelder is opslag. Het gaat in eerste instantie alleen om de bak, het plafond werk ik mogelijk zelf af. Afwerking van de kelder hoeft niet. Elektra en stucwerk hoeft ook niet. Graag ontvang ik een offerte.

Waterschade herstellen aan plafond

Er is waterschade aan het plafond op de 1e etage. Lekkage is inmiddels verholpen. De volgende schade is ontstaan: - een scheur in lengterichting van circa 3 m. => de scheur moet netjes verbreed worden en opnieuw opvullen met bijvoorbeeld bouwscheurvuller totdat de scheur niet meer zichtbaar is. - Er zijn lokale vochtvlekken. Hierdoor zou opnieuw het hele plafond van de hal geverfd moeten worden (circa 3 x 3 m). => Vlek isolerende voorstrijk toepassen en daarna 2 x witten met RAL 9010.