Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte opruimen:

Kruipruimte opruimen

Kruipruimte moet opgeschoond worden van bouwafval ongeveer 50 m2 50 cm hoog
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte opruimen uit heel Nederland:

Kruipruimte (ca. 50 m2) opruimen en afval afvoeren

Kruipruimte van circa 50 m2 ligt vol met allerlei restanten (o.a. isolatie-materiaal) (zie foto's) Toegang via luik bij de voordeur. Graag leeghalen zonder de aanwezige snoeren te beschadigen en het afval afvoeren. Kruipruimte moet leeg om boktor te kunnen bestrijden.

Kruipruimte schoonmaken

Ik wil graag de kruipruimte van mijn woning laten opruimen en schoonmaken. De kruipruimte is 40 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Kruipruimte Isoleren

Onze kruipruimte (ongeveer 45m2) staat vaak onder water. Het is een kleine kruipruimte waar bijna niet gekropen in kan worden. Er ligt nog zand (niet overal meer omdat we dat recentelijk moesten laten wegzuigen ivm reparaties) en wat andere rommel. Graag willen we een beetje opruimen en isoleren zodat het huis minder vochtig / benauwd is, en zodat er geen schade ontstaat.

Kruipruimte opruimen en enkele plaatsen verdiepen tot 50 cm

De kruipruimte ligt vol puin, dit dient afgevoerd te worden en daarnaast dient op enkele plekken de kruipruimte tot 50cm verdiept te worden. Totale oppervlakte zal ongeveer 55m2 zijn

Kruipruimte opruimen en puin afvoeren

Kruipruimte vrij maken van puin en desinfecteren/schoonmaken. Afmetingen: ongeveer 50 m2.

Kruipruimte opruimen en isolatie aanbrengen

Kruipruimte groot woonhuis, 180 m2 opruimen, er liggen wat niet gebruikte leidingen en restanten, van de periode dat het een bedrijfspand was. De kruipruimte is ongeveer 35 cm hoog. We willen hier graag isolatie in aanbrengen. Er is vloerverwarming.

Kruipruimte opruimen en egaliseren

Wij willen graag de kruipruimte laten opruimen (bouwafval etc), kieren en gaten laten opvullen, en eventueel laten voorzien van isolatiefolie. Graag vernemen wij de mogelijkheden en de kosten. Het betreft een kruipruimte van ca 50 m2.

Kruipruimte van 50m2 opruimen en bouwafval afvoeren

Blijkbaar ligt er bouwafval in onze kruipruimte. In verband met de ventilering is ons geadviseerd om dat op te laten ruimen. Ik ga liever niet zelf daar naar beneden en wil graag weten wat het kost om de ruimte te laten opruimen. Het zou gaan om een ruimte van ongeveer 50 m2.

Kruipruimte opruimen en nieuwe isolatie aanbrengen

Wij nemen contact met jullie op omdat wij hopen jullie kunnen ons helpen ons oude isolatie te verwijderen en de kruipruimte met nieuwe isolatie te vullen. Achtergrond: Ons huis is uit de 1930 met kruipruimte van 50 vierkant meter die rond 60 cm hoog is. De Kruipruimte is met bodemhygrolatie van termokomfort isoleert. We hebben last van ratten en we zijn al bezig dit plaag te verhelpen. Dus moet 1. de huidige isolatie er uit zuigen 2. urine en uitwerpsel en misschien dode ratten verwijderd worden en dan 3. de kruipruimte dan weer op nieuwe geïsoleerd werden. Hier dachten wij aan schelpen. We horen graag als jullie ons kunnen helpen en kijken we naar uit om van jullie te horen.

Ps renovatievloer aanbrengen

We zijn bezig met de aankoop van een huis uit 1906. Uit de bouwkundige keuring is gebleken dat er minstens 7 houten balken (wellicht meer) vervangen moeten worden. We zoeken daarom een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een VBI Ps renovatievloer droog en semi droog met een RC waarde van 5. De kruipruimte is droog, door optrekkend vocht in de zijgevel zijn de balken echter gaan rotten, is er zwamvorming op zowel de balken als de ondervloer en het zit vol met houtworm. De kamer is 10,75 meter lang en 3,80 meter breed. Op de vloer rusten de trap in de gang, en halverwege de woonkamer rust er een muurtje van 1 meter breed bij 1 meter hoog op de vloer. Deze dienen opgehangen te worden tijdens de renovatie neem ik aan? Graag een offerte met berekening van verwijderen van de oude vloer, opruimen van puin uit de kruipruimte, leggen van de vloer en ophangen van trap en dergelijke.