Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor houten plafond isoleren met vlokken:

Houten plafond isoleren met vlokken

Wij hebben een houten plafond in slaapkamer, met “lege” ruimte in het plafond. Hier willen wij isolatie tegen het geluid laten plaatsen.Wij denken aan vlokken indien mogelijk anders ontvangen wij graag advies. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten plafond isoleren met vlokken uit heel Nederland:

het isoleren van het plafond tegen geluid

Graag de prijs voor een zo goed mogelijk geïsoleerd plafond tegen geluid van bovenburen. Het is voornamelijk stemgeluid. Ik ben opzoek naar een opgave voor of het aanbrengen dubbele gipsplaat of ik denk zelf aan inspuiten van cellulose, mocht u toch ook tweelaags steenwol adviseren graag meenemen in de offerte. Het gaat om een plafond van ongeveer 34m2. Het is een huis uit 1930 met een houten vloer / plafond.

Boorklussen: montage badkamerlamp, gordijnrails, kattennet, wandplanken

Er zijn nog enkele klussen die geklaard moeten worden in mijn huurwoning en vereisen allemaal boren. Het lukt mij niet om, ook niet met een gehuurde metaaldetector, zeker/veilig te voelen over de boorplekken. Vandaar deze plaatsing. 1. installeren van badkamerlamp aan plafond (2.2 kg lamp met 3 bevestigingspunten) 2. ophangen van twee gordijn rails (een van 250cm in slaapkamer, en een 350cm in woonkamer met open keuken) 3. ophangen van katten-net in 1 raam in slaapkamer, en 1 of 2 in woonkamer: ook mogelijk dat u alleen gaten hiervoor boort (houten kozijnen) en dat ik het verder zelf doe 4. planken aan 1, 2, misschien 3 wanden bevestigen (voor extra beweegruimte voor de kat): ook mogelijk dat u alleen helpt opsporen waar ik wel/niet moet boren en dat ik het verder zelf doe Algemene informatie: Het gebouw dateert uit 1920-1930 maar is vanbinnen volledig gerenoveerd en nieuw -> ik ben de eerste huurder van mijn woning (net als mijn buren). Het (gipsplaten) plafond is erg hoog (3.2-3.6 meter) en bevat geen metalen studs (gevraagd aan verhuurder). Wanden zijn gipsplaten met metalen studs. Extra klus-specifieke info: 1) & 2) Ik had zelf al pogingen voor klus 1 en 2 gedaan: gaten geboord voor badkamerlamp en de 250cm rails. Vond de schroeven niet goed in de universele pluggen zitten en heb toen enkele nieuwe gaten geboord, waarbij ik metaal tegenkwam (maar niet doorheen geboord). Waarschijnlijk leidingen. Dit is de lamp https://www.gamma.nl/assortiment/philips-mybathroom-plafonniere-salts-nikkel/p/B481340. Rails zijn van metaal met verschuifbare bevestigingspunten. 3) de rode stippen in de kozijn-foto geven aan waar ik denk dat het net aan gemonteerd moet worden (dit is het net materiaal dat ik aangeschafd heb: https://www.zooplus.nl/shop/katten/kattennet_kattenluik/kattennet/kattennet/365476). De gehuurde Bosch metaaldetector vond metaal in de houten kozijnen, wat een raadsel voor mij is 4) a) ik zou graag dat elke/de meeste planken bevestigd worden met i

Overkapping plaatsen in de tuin

In de hoek van de tuin wil ik naast de garage (zie foto) een eenvoudige houten terrasoverkapping. Vloer is niet nodig, het gaat om een overkapping op 4 palen (of 3 palen en 1 dwarsbalkje (gebruik makend van het zijmuurtje). Afschot moet naar achteren lopen zodat het hemelwater op ons achtergelegen garagepad terecht komt. Afmeting zal circa 4,50 meter x 3,50 meter zijn. Graag advies van de vakman betreffend type plafond. Houten platen met bitumen of (doorzichtige) golfplaten ?

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Ik heb waterschade aan muur en plafond, lekkende leiding bij de buren. Is inmiddels verholpen, maar een hele grote plek op muur en plafond. Tevens weet ik niet of de houten steunbalken schade hebben.

Plafond schilderen na waterschade

Bestaand zachtboard plafond van een slaapkamer heeft waterschade en dient vervangen te worden. Het zachtboard hangt nu aan de houten draagbalken van de zolderverdieping. De kamer afmetingen zijn 3 bij 3,5 meter en er is 1 lichtpunt. Het plafond moet geheel afgewerkt worden, dus inclusief naden vullen, schilderen en plinten.

Verlaagd plafond begane grond aanleggen

Nieuw huis gekocht en we willen er graag een verlaagd plafond in. Dit betreft ongeveer 87 m2. Houten verdiepingsvloer. Willen graag de kosten hiervoor weten. Dit mag zijn afgewerkt met gipsplaten. Een stukadoor stuct later alles strak. Waarschijnlijk ook spotjes in het plafond.

Het akoestisch isoleren van de woning

Betreft geluidsisolatie van plafond (klankkast). Goed bereikbaar. Houten balken met daaronder gipsplaten, daarboven een houten vloer met isolatie. 65m2, verdeeld over meerdere kamers. Wij willen dit laten isoleren tegen contact en stem geluid.

Elektra werkzaamheden

1. In een antieke houten staande lamp de bedrading vervangen inclusief het aanbrengen van een nieuwe fitting en een voetschakelaar. 2. Vervangen van een wandcontactdoos (opbouw voor 2 stekkers). 3. Monteren van een opbouwspot aan plafond. 4. Monteren plafonnière.

Gesloten erkerdak slopen en glazen kozijndak-constructie op aanbrengen

Ik wil het gesloten plafond van een driehoekige houten erker openbreken en er een glazen dak van laten maken. Het is een driehoekig dak van ongeveer 3,30 meter x 3,30 meter x 2,80 meter. Momenteel bestaat het uit een houten plafond met bitumen en aan de binnenzijde gestuct. Bestaande dak van deze erker slopen en afvoeren en maatwerk-kozijnconstructie (punt?) met dubbel glas maken en aanbrengen als nieuw (punt?)dak van bestaande erker. Mogelijk een kozijnbalk in het midden waardoor er een soort punt ontstaat welke tegen de gevel leunt ? Graag advies van de timmerman ivm afwatering, vorm, etc.

Garage ombouwen tot kapsalon

Wij willen de garage ombouwen tot kapsalon. Hiervoor moet gebeuren: wc riolering aanbrengen, wanden (hout) voor afscheiding incl isolering. Isoleren plafond. Garage deur vervangen door houten kozijn met entree. Waterleidingen plaatsen (warm en koud op bestaande cv) stroompunten realiseren.

Partners

Partners van Casius