Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plafondisolatie plaatsen:

Plafondisolatie plaatsen

Graag zou ik willen weten hoe het geluid van mijn boven buren te minderen door een verlaagd plafond te plaatsen. De gehele woning, 89 m2, dient te worden aangepakt. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafondisolatie plaatsen uit heel Nederland:

Plafondisolatie plaatsen

Wij willen graag de woning splitsen in 2 appartementen. Hiervoor moet het voldaan worden aan de NEN 5077 norm. Het trillingsgeluid van de tweede verdieping moet gedempt worden. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Plafondisolatie plaatsen

Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen. Zowel thermisch als geluidsisolatie. Het plafond is 87 m2. Ik denk aan spuitisolatie (gesloten cellig pur), maar ik wil graag weten of dit ook muiswerend is. Anders zal ik eerst maatregelen tegen de muizen moeten treffen. Graag ook in de offerte opnemen isolatie van de twee langste wanden in de woning ( twee keer 3.5 x 14 meter).

Plafondisolatie plaatsen

Ik heb een pand gekocht waarin op de begane grond een kroeg gevestigd is. Op de eerste verdieping wil ik een appartement realiseren. Het monumentale pand heeft houten verdiepingsbalken met om de 80 cm de houten balken. Tussen de balken in wil ik graag isolatiemateriaal, geluidsisolatie naar boven toe, en brandwerend laten plaatsen en daarna laten afwerken met gipsplaten. De oppervlakte is ongeveer 80 m2.

Plafondisolatie en gipsplaten aanbrengen

Wij willen een offerte voor het isoleren van het plafond en het plaatsen van gipsplaten. Wij willen het plafond in de slaapkamers isoleren (10, 8 en 7 vierkante meter). Zowel warmte- als geluidsisolatie. Zie de bijgevoegde foto hoe het plafond er op dit moment uit ziet. De ruimtes tussen de draagbalken verschillen een beetje, over het algemeen is de afstand rond de 50 cm.

Plafondisolatie plaatsen

Graag wil ik Cellulose isolatie in het plafond laten plaatsen ter geluidsisolatie in verband met geluidsoverlast (lucht en contactgeluid) van de bovenburen. Het gaat om een slaapkamerplafond met een oppervlakte van ongeveer 10 m2 (2.5 meter breed en 4 meter lang). Het betreft een jaren 30 appartement. Het plafond bestaat nu uit gipsplaten en er zit nog ruimte tussen deze platen en de vloer van de buren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plafondisolatie plaatsen

Graag wil ik cellulose isolatie in het plafond laten plaatsen ter geluidsisolatie in verband met de bovenburen. De woonkamer, keuken en 1 slaapkamer dienen te worden geïsoleerd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Er is een plattegrond beschikbaar.

Plafondisolatie aanbrengen

Ik wil graag een isolatie plafond laten plaatsen. Dit zat er vanuit de nieuwbouw (7 jaar oud) al in. Door mierenplaag moet ik alles eruit halen. Betreft een ruimte op de begane grond van ongeveer 3 bij 5 meter. Normale hoogte. Graag complete en vrijblijvende offerte (of indicatie) inclusief materiaal en plaatsing/bevestiging.

Casco horecalocatie verbouwen

Casco horeca opgeleverd locatie van 117m2 BVO, hiervoor willen we de volgende werkzaamheden laten uitvoeren door aannemer. -meterkasten -elektra (meters en aansluitingen) -Afvoer (afzuig installatie) van keuken rookgasafvoer -vloerverwarming en tegels -Twee wc's plaatsen -bar en keuken plaatsen -plafondisolatie (tegen geluid) -verlichting Dit betreft een volledig casco opgeleverd locatie. Wij hebben een beperkt budget en willen dan ook een aannemer vinden die veel of alle werkzaamheden tegen een zeer scherpe prijs kan doen. Locatie word eind december opgeleverd en alles dient binnen 1,5 maanden af te zijn.

Betrekken van deel aanpandige berging ...

Betrekken van deel aanpandige berging bij woonkamer (3,20 x 4 m), doorbreken draagmuur (+stutten H-profielen), Tussenmuur plaatsen Achtermuur (kalkzandsteen): deur eruit, raam erin + muur aanpassen en metselen. Garagedeur eruit en muur 80cm verder plaatsen => extra fundering?, maar geen dak nodig In deze buitenmuur een (schuif?)deur plaatsen Lichtpunt splitsen (nu nog hotelschakelling) Twee extra WCD plaatsen op tussenmuur + leiding voor boxen Enkele spots in plafond Plafondisolatie eruit en gladstuken Vloer egaliseren/gelijk trekken met rest woonkamer Afwerking: Schuifdeur en raamkozijnen schilderen Muren en draagbalken afwerken (stucen) Extra: Houten parketvloer doortrekken (evt + schuren en hardwaxen wk) Voor geinteresseerden => Ik heb bouwtekeningen en foto's

Akoestische plafondisolatie, 58 m2, ...

Akoestische plafondisolatie, 58 m2, loszittend stucwerk verwijderen, stucen 270 m2, keuken uitbreken incl. tegels, en klaar maken voor plaatsen keuken, kozijnen voor 2, en achter 3 vervangen en voorzien van dubbel glas, plaatsen 4 nieuwe binnen deuren en timmeren van twee bovenkasten in hal. Verwijderen moederhaard en plaatsen HR CV combiketel met 1 verwarminselement, pijp cv naar boven (ca. 11 meter). Vloer schuren en lakken, binnen en buiten hout schilderen. Binnen nieuw stucwerk witten.