Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dijkwoning isoleren:

Dijkwoning isoleren

Wij gaan een dijkwoning renoveren. Er worden voorzet wanden geplaatst met een dikte van 140 mm. De isolatie oppervlakte van de wanden is 71 m2 en van het hellende dak 76 m2. De isolatie komt dus aan de binnenzijde in de opbouw van de nieuwe voorzetwanden. De verdere afwerking verzorgen wij zelf.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dijkwoning isoleren uit heel Nederland:

Kelder van dijkwoning dieper maken en vloer isoleren

Mijn bestaande kelder van 10 bij 4 m2 wil ik 40 cm dieper maken. Het gaat om jaren 30 dijkwoning en de ruimte is verdeeld in 2 kamers en een gang. De bodem bestaat uit beton en zal uitgegraven moeten worden. Graag met vloerisolatie.

Cementbepleistering met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een vrijstaande dijkwoning, ongeveer gebouwd rond 1876 en heeft enkel steenmuren zonder spouw. Is het mogelijk om aan de buitenzijde te isoleren en hierna te stucen en zo ja, welke kosten brengt dit met zich mee?

Dijkwoning isoleren en afwerken

Het is een dijkwoning welke onder de grond geïsoleerd dient te worden (isolatie materiaal is reeds aanwezig) en daarbij tevens een drukwater lek gedempt dient te worden. Voor de uiterlijke verandering zijn wij nog in afwachting van de vergunning. Buitenwerk Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Schuifdeur in buitenmuur laten plaatsen

Ik zou een schuifpui willen laten plaatsen in een buitenmuur. Het huis is van 1930 met houten vloeren en balken. Een enkelsteens gevel. Ik heb nu een volle muur met een klein raam. Daar moet een schuifpui komen. Op de benedenverdieping van een dijkwoning. De opening zou een 2 meter breed mogen zijn. Het huis moet nog gekocht worden. Er moet ook een nieuw dak geplaatst worden. Dat doe ik zelf. Evenals het isoleren van de woning.

Buitengevel stukadoren

Betreft een oude dijkwoning (1906). Graag vrijblijvende offertes voor het isoleren en afwerken van de buitenzijde. Ik ben mij aan het oriënteren op de kosten, het voorlopige koopcontract is getekend voor de woning. Buitenwerk Vierkante meter: 160 minus 14 ramen en deuren Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitengevel isoleren

Wij willen graag meer informatie over buitengevelisolatie voor ons hele huis. De woning is ongeveer 160 m2 aan woonoppervlakte. Het betreft een dijkwoning en deze zit aan een zijde voor een klein gedeelte vast aan de buren. Isolatie is nodig voor 4 zijden van de woning. Graag per mail contact.

Spouwmuur isoleren van vrijstaande woning

Spouwmuur isolatie van de woning. Het gaat in principe om de gehele woning, maar graag zou ik hier nog advies over willen krijgen. Het betreft een vrijstaande dijkwoning uit 1934. Er zijn een aantal delen bijgebouwd, hierbij is het wellicht niet nodig om te isoleren.

Oude dijkwoning isoleren en afwerken

Oude dijkwoning isoleren en glad afwerken met stuclaag Buitenwerk Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Renovatie dijkwoning

Vrijstaande dijkwoning ong 6,5 x 8 meter, souterrain, begane grond, (zolder)verdieping: steensmuur isoleren, zachtboord- en kunststofplafonds vervangen + vloerisolatie, dakisolatie, aanbouw van houten balkon van 2,5 x 3 meter met vaste trap + kozijn met deur (van hout) in gevel maken, keuken inbouwen, opnieuw voegen van 2 schoorstenen, CV-installatie aanleggen, badkamer (douche + toilet + wastafel, eenvoudig) op verdieping, verplaatsen diverse binnenmuren. Toilet in souterrain aanleggen (gemakkelijk op riool aan te sluiten), vernieuwen achterdeur (hout), diverse ramen dubbelglas, diverse binnendeuren vervangen, trap renoveren. Tevens de hele elektrische bedrading vernieuwen.

Keuken en achterkamer integreren. Vloer ...

Keuken en achterkamer integreren. Vloer keuken beton, vloer achterkamer hout op balken ondergrond. Beide vloeren eruit en vervangen door nieuwe betonnen vloeren met vloerverwarming. Hardstenen vloeren terugplaatsen. Muur tussen keuken en achterkamer (gedeeltelijk) verwijderen om er 1 ruimte van te maken. (steun balk). Keuken: buitenmuur vervangen door metselwerk/houtskeket, nieuw kozijnen en dakramen. Gedeeltelijk vervangen van dak keuken. Dak isoleren, nieuwe plafonds. Electricien- en loodgieterswerk voor plaatsen nieuwe keuken. Buitenzijnde: dakgoten vervangen door nieuwe. stucwerk/isolatie buitenmuren. Het betreft dijkwoning, verbouwing dient in stijl van het huis te geschieden.