Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloerisolatie aanleggen:

Vloerisolatie aanleggen

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? 30 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen graag tussen de balken van 30 cm diep een extra vloertje met erop zand. Daaronder en boven kurkkorrels en bovenop een zwevende houten vloer. Het gaat om geluidsisolatie.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerisolatie aanleggen uit heel Nederland:

Tonzon vloerisolatie aanleggen onder houten vloer

Ik ontvang graag een offerte voor het aanbrengen Tonzon onder houten vloer en bodemisolatiefolie. Opp. 34.5 m2. Diepte kruipruimte 73 cm.

Vloerisolatie aanbrengen

De vloerisolatie is voor een nieuwbouw woning die we zelf coördineren. We zijn juist gestart met de bouw van de woning en na het installatiewerk, periode juni/juli, willen we een isolatie laag laten aanleggen tussen de cementdek en de vloerverwarming. Het zal gaan om de woning en de garage met een oppervlakte van ongeveer 110 m2. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van een firma die dit kan uitvoeren.

CV ketel en warmtepomp installeren

Vernieuwen van de huidige CV installatie en aanleggen van een nieuwe warmtepomp. De huidige ketel is ongeveer 28/à 30 kw (gas). Verder is ons huis slecht geïsoleerd. We hebben wel dubbel glas, maar bijvoorbeeld geen wand of vloerisolatie. Graag uw advies en een bijpassende offerte.

Warmtepomp aanleggen

Ik wil een warmtepomp laten aanleggen in mijn woning. Het gaat om het verwarmen/koelen en sanitairvoorzieningen voor ongeveer 150 m2/375 m3 met hoofd vloerverwarming. Qua isolatie heb ik al het een en ander geregeld: dubbelglas/dakisolatie/vloerisolatie/spouwisolatie. De krachtstroom ter plekke al aanwezig, doorvoer dak al aanwezig, gaten zijn al geboord.

Buitenkranen aanleggen via de kruipruimte

Voor zowel de voortuin als achtertuin wil ik een vorstvrije buitenkraan aan laten leggen. De kruipruimte is toegankelijk (er is pas vloerisolatie aangebracht, de gehele bodem kamer zeil bedekt), en de afstand van voor tot achter is ongeveer 12 meter.

Buitenisolatie plaatsen

Bij een oud arbeidersboerderijtje ga ik zelf vloerisolatie aanleggen. Echter zou ik de 4 buitengevels van ongeveer 65 m2 totaal willen laten isoleren en afstuken.

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 40-45 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij zouden graag een offerte willen hebben voor het aanleggen van een vloerverwarming die aangesloten word op onze huidige CV ketel. Maar die ook gelijk voorbereid is voor de toekomst met wellicht een warmtepomp. Het gaat om de woonkamer/open keuken. Totaal is het oppervlakte tussen de 40-45 m². Onze vloer zal op korte termijn vanaf de onderkant voorzien worden van TonZon vloerisolatie om warmte verlies via de kruipruimte tot een minimum te beperken.

Laminaat en vloerisolatie leggen

Ik zou graag laminaat en vloerisolatie willen aanleggen in de gang. Het is 12 m2 totaal. Het oude laminaat haal ik zelf weg. Ik heb een offerte nodig voor de Graag zou ik willen weten wat dat zou kosten.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Ik wil graag een uitbouw 5 meter breed en 3 meter diep. Er moeten ongeveer 3 of 4 palen worden geslagen. Vloerisolatie, verwarming aanleggen. Ik wil graag 2 keer 2 openslaande deuren en 3 lichtkoepels. Ik wil graag een gemetselde aanbouw. Er is geen vergunning nodig.

Aanbouw plaatsen

Wij zijn van plan om een aanbouw van 5.10 meter breed en 3 meter diep te laten plaatsten. De werkzaamheden zijn als volgt: - De bestaande klinkers eruit halen - Het uitgraven van de vloer - Het uitgraven van de fundering voorkant aanbouw - Het leggen van de EPS vloerisolatie 10 cm dik - Het bewapenen van de ruwvloer met staalmatten rond 5 - Het storten van de vloer en fundering met beton - Het opmetselen van de 2 penanten links en rechts voorkant aanbouw - Het voegen van de penanten - Het plaatsen van een HEA stalen balk aan de voorkant op de penanten - Het leggen van de balklaag met 2 revelingen voor de lichtkoepels 1000 x 1000 mm - Het leggen van de pellosfloor platen op de balklaag - Het leveren en plaatsen van 2 lichtkoepels 1000x1000mm - Het dak voorzien van isolatie, dakleer, hemelafvoer, dakdoorvoer voor de afzuiging en een trim - De zijkanten voorzien van regelwerk isolatie en gipsplaten - Onderkant dak voorzien van regelwerk en gipsplaten - Het inzagen van de borstwering van de bestaande achtergevel - Het eruit halen van het metselwerk onder en naast de bestaande raam - Het verplaatsen van stroom in huidig metselwerk - Het verplaatsen van huidig waterpunt naar nieuwe penant - Het eruit halen van de bestaande kozijnen ,loopdeur en raam achtergevel - Het plaatsen van een hardhout dubbele schuifdeur, 3680 x 2420 mm - Het leggen van de vloerverwarming en aansluiten op de huidige pomp - Stroom aanleggen in de aanbouw beide zijde dubbel stopcontact - Het aanbrengen van 6 inbouwspots in het plafond - Het maken van een smeervloer met tegels in de specie, tegels leveren door eigenaar zelf - Het inwassen van de tegelvloer - De bestaande afzuiging verlengen met flexibele pijp naar de dakdoorvoer - Het stukken van de gemetselde penanten en bestaande achtergevel aanbouw - alle nieuwe wanden en plafond aanbouw met bestaande achtergevel binnen en buiten voorzien van spuitwerk - Het plaatsen van een hardhout harmonicadeur 4772 x 2750 mm