Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor ramen en deuren isoleren tegen tocht:

Ramen en deuren isoleren tegen tocht

Voor ons appartement op de tweede verdieping willen wij graag de balkon deuren aan de voorzijde en achterzijden laten isoleren. Er zit overal dubbelglas in de kozijnen en deuren, maar de deuren zelf zijn gewoon hout op hout en niet voorzien van isoleer strips of rubber. Graag laten we ons adviseren over wat de mogelijkheden zijn om daarna een goede keuze te kunnen maken.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ramen en deuren isoleren tegen tocht uit heel Nederland:

Blokhut met overkapping plaatsen

Blokhut met overkapping, inclusief ramen en deuren. Type 'Arizona' (5.5 x 2.5 m) van de Gamma. Inclusief leggen van de tegels in de blokhut en de overkapping. Hoeveel zijn de installatiekosten?

Kozijnen schilderen van binnen en buiten

Kozijnen van ramen en deuren van binnen en buiten schilderen. Tijd in overleg. Twee deuren deur en 6 ramen. Het hout is 10 jaar oud en niet erg beschadigd, maar we willen een donkerdere kleur.

Uitbouw achter het huis

Uitbouw bij ons achter van 6 meter bij 3 meter. Geen vergunning nodig. Misschien één van 4 bij 4,5 meter. Even kijken wat handig is. Graag twee openslaande deuren erin en ramen daarnaast. De achtertuin heeft geen achterom. Er is wel een garage.

Tochtstrips vervangen

Tochtstrips uit houten kozijnen en uit houten ramen en terrasseren verwijderen. Daanra nieuwe plaatsen. Tevens alle ramen en deuren opnieuw afstellen.

Achterzijde woning uitbouwen

Wij denken over een uitbouw van onze woonkamer beneden. Graag ontvangen wij uw advies / offerte. Ons huis in Utrecht is 2 jaar geleden opgeleverd. Onze buren op nummer 23 hebben reeds een vaste uitbouw, hun muur kan dus gebruikt worden. Voor wat betreft de uitbouw denken wij aan bijvoorbeeld 2 meter lang (ten koste van de tuin), in de volle breedte van onze woning (4,675 meter) , met openslaande deuren en lichtinval vanaf de bovenkant (dus een koepel, of platte ramen, of elektrische platte ramen zodat het open kan, et cetera). De huidige houten vloer mag doorgetrokken worden (we hebben nog veel vloerdelen over, zo nodig nieuw te bestellen). Het betegelde stukje terras mag opschuiven in de tuin ten koste van het grasveldje, wat geheel kan komen te vervallen.

Vrijstaand huis schilderen

Ik wil 5 deuren, 14 ramen (klein en groot), een groot balkon, carport, 2 dakkapellen, en 4 dakgoten schilderen.

Buitenschilderwerk bij een hoekwoning

Schilderwerk gezins/hoekwoning. Betreft schilderwerk van houten kozijnen, ramen en deuren alsmede trespa. Het trespa is reeds behandeld. Alles reinigen en licht schuren, vervolgens nogmaals reinigen waar nodig. Twee keer gronden met Wijzonol LBH 4SO Grondlak 4-seizoenen Alkyd en twee keer behandelen met Wijzonol LBH 4SO hoogglanslak 4-seizoenen Alkyd. Telkens goed reinigen voor het schilderwerk. Alternatief grondlak Sigma S2U Allure primer en aflak Sigma S2U Allure Gloss. Kleuren en oppervlakte per laag: Wit, RAL 9003, 40 m2; Geel, RAL 1003, 2.80 m2; Rood, RAL 3001, 9.60 m2. Inclusief levering verf, benodigd materiaal, ladders, steiger en afdekmateriaal.

Houten pui balkon afbranden en opbouwen

Afbranden en opbouwen van pui van 4.78 x 2.70 meter met 4, 2 in de openslaande deuren, ruiten en een keukendeur met ruit l. Bovenrand glas in lood ramen. Plus klein zijpaneel naast keukendeur waar ooit een ruit zat. Voor zover zichtbaar geen houtrot. Wel erg aangetast door weer en slecht onderhoud.

Buitenkozijnen en deuren schilderen

Wij willen graag de buiten kozijnen en deuren wit en grijs laten schilderen. Het gaat om 3 deuren en zo'n 11 ramen bij elkaar (verschillende groottes). Materialen mag de vakman in de offerte meerekenen.

Wit schilderen van kozijnen en plafond

Het gaat om het schilderen van een eengezinswoning. Het gaat om 3 ramen en 5 deuren en 25 m2 plafond dat wit geschilderd moet worden.

Partners

Partners van Casius