Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor binnenmuur isoleren:

Binnenmuur isoleren

Ik wil een binnenmuur van ongeveer 4 m² laten isoleren in een slaapkamer op de begane grond. Ik weet niet of daar een spouw aanwezig is. Ik laat dit als het kan even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenmuur isoleren uit heel Nederland:

Voegen van buitenmuur herstellen

Wij hebben een lokale vochtvlek (ongeveer 1 meter) op onze binnenmuur. We vermoeden dat het te maken heeft met het laten isoleren enkele jaren geleden en het probleem van een vervuilde spouw dat daarbij naar boven kwam. Ons inziens is dit niet accuraat hersteld. Buitenmuur is open geweest destijds, spouwvervuiling verwijderd door isolatiebedrijf en weer opgevuld met isolatie. Wij vermoeden nu doorslag via de buitenmuur. Hebben zelf de kruipruimte geïnspecteerd maar daar is geen sprake van overmatig vocht. We zoeken iemand die de buitenmuur opnieuw kan openen op die plek, de spouw kan inspecteren om eventueel het vochtprobleem te lokaliseren en op te lossen en die ook de buitenmuur weer netjes dicht kan metselen en het voegwerk zo kan maken/herstellen dat geen vocht doorslag kan plaatsvinden. Al dan niet met impregneren van dat stuk buitenmuur.

Complete gevelrenovatie en isolatie van een bungalow

Wij wonen in een bungalow uit bouwjaar 1961 waar binnenkort een aangebouwde hal zal worden weg gesloopt. Wat blijft staan is onze binnenmuur, een spouw van 6 cm en de voormalige binnenmuur van de hal van gipsblokken. Wij willen de gevel laten afwerken en daarbij een hoge isolatiewaarde realiseren. Wij denken aan gevelbedekking van Keralit potdekselwerk. We gaan graag met aannemers in gesprek over het isoleren van de gevel. Het gaat om ongeveer 26 m². We ontvangen graag uw advies en een offerte.

Binnenmuur met de buren isoleren

Ik wil graag de binnenmuur met de buren isoleren. We hebben veel last van geluiden van de buren (gesprekken zijn bijvoorbeeld gewoon te horen als het aan onze kant stil(ler) is). Wat is de beste methode: gasbetonblokken met isolatie of voorzetwand met isolatie? Wat kost het beiden of is er een beter alternatief? Het gaat om 20 m².

Gevels isoleren en bepleisteren

Wij zijn aan het berekenen wat de kosten zijn om het huis wat we gaan bouwen te isoleren tegen de binnenmuur aan en vervolgens te stuken. Buitenwerk Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Gevel verwijderen, isoleren en opnieuw metselen

Wij willen onze oude voorgevel laten weghalen, isolatie op de binnenmuur aan laten brengen en de buitenmuur opnieuw laten opmetselen. Het gaat om een muur van ongeveer 3 meter hoog, minus de nieuwe kozijnen. Overleg met het bedrijf dat onze nieuwe kozijnen gaat plaatsen is een pré.

Muren van nieuwe aanbouw metselen

Momenteel wordt de betonvloer gemaakt voor onze aanbouw. Vanaf begin september kunnen daarop de muren worden opgemetseld. Het gaat daarbij om ongeveer 27,5 m² metselwerk. In de muren komen 4 kozijnen. We ontvangen graag een offerte voor het opmetselen van een buitenmuur en een tweede offerte voor het opmetselen van een buitenmuur, isoleren en opmetselen van een binnenmuur met giboblokken. Dan kunnen we beide opties bekijken, omdat nog niet helemaal duidelijk is hoe de binnenzijde zal worden opgebouwd.

Velux uitzettuimelvensters plaatsen

Het betreft het plaatsen van 2 Velux dakramen op zolder van een nieuwbouwwoning. Er zijn 2 dakramen Velux uitzettuimelvenster GPU UK08 0050 134 x 140 cm en 2 gootstukken Velux EDW UK08 134 x 140 cm aanwezig Wij ontvangen graag een offerte inclusief: - Montage; - Ravelen; - Isoleren; - Afwerken; - Voorrijkosten; - Extra materialen. Wij zien de afwerking graag zo dat wij de binnenmuur alleen nog hoeven te schilderen.

Pelletkachel installeren en geheel huis isoleren

Ik wil een pelletkachel plaatsen in de woonkamer. Het betreft een tussenwoning uit 1910 in Haarlem. De gevels zijn enkel baksteens. De kachel komt tegen een binnenmuur te staan waar achter de gang is, vanuit daar dient een rookkanaal te worden geplaatst tot op het dak (hoogte van de woning is 6 meter) alleen de plafonds en het dak moeten doorboord worden. En ik wil het huis energiezuiniger maken. We gebruiken in de winter te veel m3 aan gas, vandaar dat we een palletkachel willen gaan plaatsen. Daarnaast wil ik vloerisolatie, (spouw)muur- en dakisolatie. Ik heb de maten van het huis. We willen subsidie aanvragen via een speciaal fonds.

Buitenmuur isoleren en afwerken

Een buitenmuur dat inmiddels binnenmuur is geworden neemt veel optrekkend vocht op en moet jaarlijks geïnjecteerd worden. Mij lijkt een lemen muur een oplossing voor het vochtprobleem. Klopt dat? Buitenwerk Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Vochtprobleem in de muren verhelpen

Wij hebben last van een vochtige lucht in onze woonkamer. Het lijkt uit de muren te komen. Er zit geen kruipruimte onder de vloer. Er is wel een put naast het huis. Die is met een camera te inspecteren. De buren heb ik er niet over gehoord. Tussen de buitenmuur en binnenmuur zit een vrij grote ruimte. Die mogelijk isoleren. We zoeken een vakman die de oorzaak kan opsporen en dit probleem kan verhelpen.