Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor het plaatsen van een linoleum vloer:

Het plaatsen van een linoleum vloer

Ik zoek een vloerlegger die 40 m2 aan linoleum vloer kan plaatsen. De huidige ondergrond bestaat uit geëgaliseerd beton. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het plaatsen van een linoleum vloer uit heel Nederland:

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil vloerverwarming plaatsen in mijn woning. Het gaat om een totaal oppervlak van ongeveer 65 m2. In de hal moeten tegels nog verwijderd worden en in de woonkamer ligt linoleum.

Nieuwe badkamer, keuken en vloer in de gang

De volgende werkzaamheden wil ik laten uitvoeren: De badkamer wil ik laten vergroten door een niet dragende muur naar de bezemkast open te breken. Hier door zal de badkamer van 7 m2 naar 10 m2 gaan. De oude badkamer dient te worden verwijderd en de indeling veranderd. Er zal een ligbad, douche, wastafel en radiator geplaatst moeten worden. De wanden en de vloer wil ik laten betegelen. In de keuken dient er een niet dragende muur tussen de keuken en woonkamer open gebroken te worden. Deze muur is 2 meter breed en 2.50 meter hoog. De 2 toegangsdeuren naar de keuken toe moeten worden gedicht en de keukenvoorbereiding getroffen. Voor het plaatsten van de keukenkastjes ontvang ik graag een separate offerte, apparatuur dient de vakman wel te plaatsen. Tussen de kastjes in dient er te worden betegeld. In de gang wil ik graag een gietvloer laten plaatsen. Hier ligt nu linoleum op een betonnen ondervloer. De ruimte is 1 bi 7 meter groot.

PVC vloer leggen in de keuken

Graag willen wij in de keuken een nieuwe PVC vloer laten plaatsen. Op dit moment ligt er linoleum, de PVC kan eroverheen. Naast de vloer willen wij ook de achterwand van de keuken (in plaats van bijvoorbeeld tegels) met PVC bedekken. De achterwand is geëgaliseerd. Het gaat dus om het leggen en vooral ook het aanpassen aan de gegeven hoekjes. Het gaat hier dus alleen maar om een dienst, de aanschaf is al door de vakman gedaan. Het gaat om maximaal 10 vierkante meter.

Uitbouw achterzijde woning

De woning is uit 1976 en is 5 meter breed. Wenselijk een uitbouw van 4 meter. De bestaande muur, raam en deur afbreken en afvoeren. Zijkanten van de huidige gevels wat versmallen door middel van de muren aan beide zijden af te zagen/snijden. Ik wil graag een egaal plafond met aan het plafond dimbare spotjes verspreid over het geheel. verder moet er een wandradiator komen (vloerverwarming als optie en meerprijs aangeven) De vloer graag helemaal klaar afleveren zodat er linoleum gelegd kan worden (dit wordt gedaan door derden). Graag een lichtstraat (circa 3 meter lang) boven op het dak aanbrengen. En aan weerszijde 2 stopcontacten plaatsen. Ik wil graag goed overleg over het heien. Wat de duurzaamste oplossing is: Schroefpalen of hameren? En er moet een kruipruimte onder de uitbouw komen. Er komen kozijnen/deuren en een schuifpui in, maar deze hoeven niet mee genomen te worden in de offerte. Dit wordt gemonteerd door een externe partij die graag na akkoord met jullie nader wil overleggen.

Keukenverbouwing

Ik wil het plafond van 7 m2 stucen, een linoleum vloer van 10 m2 plaatsen, verbinden/aansluiting aan de houten vloer van linoleum plaatsen, een waterleiding verleggen en elektra omleiden. Het huis is uit 1900 en u dient samen te werken met de keukenbouwer.

Betonvloer voor VVE laten egaliseren

In opdracht van een Vve: Een lange gang met betonnen vloer egaliseren. In de gang ligt deels linoleum dat ernstig is beschadigd en verbrokkeld. Dat moet eerst worden verwijderd. Verder is het beton op meerdere plaatsen gescheurd en gebroken. De totale oppervlakte beslaat ongeveer 40 m2. Het pand bevindt zich in de binnenstad van Utrecht. Graag uw reactie.

Linoleum of zeil met ondervloer laten leggen

Ik wil graag een linoleum/zeil vloer laten leggen in een woonkeet van 6 x 14 meter groot. De keet bestaat uit een woonkamer/keuken, slaapkamer en hal. Eventueel als het nodig is graag in combinatie met het plaatsen van een plint. De vloer is nog niet aangeschaft.

Linoleum vloer verwijderen

Ik wil graag op woensdag 1 maart de volgende zaken uit de woning laten verwijderen: - Voornamelijk losliggend linoleum, ongeveer 120 m2. - Tapijt verwijderen van 2 trappen, het tapijt ligt vast geniet. Het linoleum ligt rechtstreeks op een betonvloer. Het is mogelijk om een container voor het afval buiten de woning te plaatsen.

Vloerverwarming plaatsen en vloer betegelen

24 februari krijgen wij de sleutels van ons nieuwe appartement. Graag zouden wij vloerverwarming en langwerpige keramische vloertegels met houtlook willen aanbrengen in het gehele appartement. Oppervlakte is 115 m2. Er ligt linoleum in het appartement, ik denk dat ik dit zelf kan verwijderen. De tegels heb ik al aangeschaft, de vloerverwarming nog niet.

Laminaat en plakplintjes in de woonkamer plaatsen

Ik wil laminaat en plakplintjes kopen bij Gamma en dat laten leggen in mijn woonkamer van 30 m². Er ligt daar oud linoleum, dat kan gewoon blijven liggen als ondergrond. Wij zullen zelf de kamer uitruimen. Ik ontvang graag uw offerte voor de legkosten.