Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor thermische isolatie plaatsen:

Thermische isolatie plaatsen

Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, thermische isolatie Het is een hoekhuis met bestaande red cedar gevelbekleding. Er is nu sprake van lekkage waarschijnlijk doordat de folie onder het hout niet meer voldoende afdichting geeft. Het bestaande hout kan waarschijnlijk hergebruikt worden, maar de folie moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte of hoor ik wat jullie kunnen bieden.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermische isolatie plaatsen uit heel Nederland:

Thermische isolatie aanbrengen

Het kantoor van ongeveer 18 m2 groot heeft nu een systeemplafond. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het aanbrengen van thermische isolatie.

Thermische isolatie plaatsen

Wij zijn bezig met het aanschaffen van een oude boerderij, bruto 240 m2 buitengevel, 110 m2 plafond en ongeveer 200 m2 nieuw te plaatsen wanden op de bovenverdieping. Graag zou ik de gehele woning willen isoleren door middel van isolatie voorzet wanden en plafonds. Over de verdere afwerking ontvangen wij graag advies.

Thermisch isoleren dak met ecologische dampopen inblaas isolatie

Thermische plafondisolatie inblazen tussen multiplex platen. Dikte 125 mm. Oppervlakte is bij elkaar zo'n 280 m2. Isoleren met ecologische dampopen inblaas isolatie dus zeker geen PIR, XPS, EPS etc. wel Houteol, Isovlas, Cellulose etc.

Omgekeerd dak met platdakisolatie

Isolatie aanbrengen op het bestaande dakbedekkingssysteem (van bitumen en grind) in de volgorde: 1. Worteldoek 2. Thermische isolatie (specificeren) 3. Grind Het oude grind moet nog door de vakman verwijderd te worden. Het betreft het dak op een appartementencomplex op 3 hoog van 70 m2.

Thermische en geluidsisolarie aanbrengen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor thermische en geluidsisolatie (vb. Recapan) aan de buitenzijde van onze woning (1939 circa 200 m2 dak). Mogelijk is ook de vervanging van de huidige dakpannen nodig. De offerte daarom graag splitsen: 1. Plaatsen isolatie onder huidige dakpannen 2. Vervangen dakpannen (aanschaf nieuwe dakpannen, afvoer oude dakpannen etc. ) + plaatsen isolatie. Prijzen all in (incl. Alle werkzaamheden/bijkomende kosten).

Dakpannen vervangen op jaren '30 woning

Graag zou ik een offerte ontvangen voor thermische en geluidsisolatie (vb. Recapan) aan de buitenzijde. Mogelijk is ook de vervanging van d huidige dakpannen nodig. De offerte daarom graag splitsen: 1. Plaatsen isolatie onder huidige dakpannen 2. Vervangen dakpannen (aanschaf nieuwe dakpannen, afvoer oude dakpannen etc. ) + plaatsen isolatie. Prijzen all in (incl. Alle werkzaamheden/bijkomende kosten).

Schuur uitbouwen en isoleren

Graag een offerte voor het isoleren van een enkelsteens schuur met betonnen vloer. Met hoogste geluidsisolatie mogelijk en thermische isolatie. Kan het eventueel aan de buitenzijde geïsoleerd worden i.v.m. de binnenruimte? De ruimte is 3 bij 3 meter. Ook wil ik een indicatie van de kosten van een uitbouw van de schuur met 1 meter, 3 m2 in totaal. Tevens wil ik er een of twee ramen in geplaatst hebben en een andere deur.

Sedumdak aanbrengen op de tuinkamer

Graag laat ik een sedumdak plaatsen. De tuinkamer heeft een plat dak, 21 m2, met opstaande rand. Het doel is energiebesparing dus thermische isolatie, liefst PIR schuim, beslist noodzakelijk. Het dak is goed bereikbaar via de zijtuin. Er is een foto beschikbaar.

Bestaande plafonds verwijderen (in 5 ...

Bestaande plafonds verwijderen (in 5 kamers 1e verdieping). Een binnenwand (houten regelwerk met gipsplaten verwijderen). Nieuwe wand plaatsen met geluidisolatie. Inbouw kastenwand verwijderen, nieuwe wand plaatsen en voorzien van geluidisolatie. Plafonds aanbrengen met thermische isolatie, bij gedeelte tegen dak. 1e verdiepingsvloer thermisch isoleren. isolatie van bovenzijde aanbrengen (vloerbeschot verwijderen en weer herplaatsen). Van te voren afspraak maken om ter plaatse de ruimte te kunnen zien.

Op 1e verdieping van beneden-woonhuis 2 ...

Op 1e verdieping van beneden-woonhuis 2 ramen deels vervangen inclusief kozijnen en hergebruik van (op te knappen) glas-in-looddeel, alles dubbel glas. Met plaatsen van een lichtdicht scherm/ evt. rolgordijnconcept aan binnenzijde. Dit met als doel geluids-, thermische- en mogelijkheid tot lichtisolatie. Afhankelijk van kosten tzt rest van huis tevens isoleren voor succesvolle thermische isolatie.