Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plat dak isoleren:

Plat dak isoleren

Ik heb een plat dak, dat vanaf de buitenkant beter geïsoleerd kan worden en ik heb boven de ingang van mijn huis (en dat van 2 buren) een kamer zitten, die aan de onderkant geisoleerd moet worden.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak isoleren uit heel Nederland:

Vervanging bedekking plat dak

Ik wil graag de bedekking van twee platte daken vervangen. Het eerste heeft een oppervlakte van 5. 8 m x 2. 9 m. Het tweede heeft een oppervlakte van 5. 1 m x 7. 8 m en grenst aan het eerste dak. Beide daken zijn goed bereikbaar en laag (grondlaag woning). In overleg wil ik ook graag extra isolatie laten aanbrengen.

Aanbouw achter bestaande 2 ondereenkapwoning

Heer/mevrouw, Het gaat om het perceel 543 (660m2) in Dordrecht. Adres: Rijksstraatweg 119, 3316EG te Dordrecht Bestaande tweeondereenkapwoning blijft intact zoals je bijgevoegde tekeningen kan zien. Het is de bedoeling dat wij bestaande aanbouw gaan slopen en grotere aanbouw (breder en langer) bouwen (een laag. Hoogte boven maaiveld zal ca. 334cm zijn). Deze aanbouw wordt gedeeltelijk als woning en gedeeltelijk als bedrijfsruimte gebruikt. - Binnen en buitenmuur wordt van baksteen. Hiertussen komt er isoaltie conform huidige standaards. Hoogte van muur tot onder de goot van bestaande tweeondereenkapwoning. Ca. 334cm hoog - Het wordt een plat dak. Of dak constructie hout of staalconstructie moet zijn, hoor ik graag van mijn constructeur (wordt berekend). - Fundering wil ik op staal/bewapendbeton doen. Want incl. Bestaande tweeondereenkapwonin en heleboel huizen hierin de buurt op deze manier gebouwd. Meeste zijn bijna 100 jaar out en ze zien er nog steeds goed uit. Graag zou ik u willen vragen of u informatie heeft over het grondsamenstelling van dit perceel (sommige bouwkundige kunnen aan deze informatie komen hoorde ik). - Maten van ramen en deuren heb ik ongeveer opgegeven. Ze kunnen kleinbeetje anders zijn. Maar deze heeft geen of heel weinig invloed op je berekeningen /offerte denk ik. Ik schat: - Betonvloer 19m lang x 8. 5m breedt 161. 5m2, 15cm dik dubbelnetFundering 48. 5m1 balk 40cm breedt x 50cm hoog basis 4 rond 12o/b bgl rond 8 om de 30cm - incl. Beton/wapening/ bekisting/pomp zou je uitgaande van bovenstaande informatie een offerte willen opstellen voor het graven en aanleggen van fundering. Voor plattegrond en maten, zie bijlagen. Let op: alleen rood omgecirkelde gedeelte nieuw gebouwd. Smalle gedeelte buiten rode lijn (ca. 38m2) is bestaande tweeondereenkapwoning die geen onderdeel is van deze bouw.

Gevel op eerste verdieping optrekken

Graag een offerte voor het rechttrekken van de achtergevel naar de 1e verdieping ( tot plat dak) i.p.v. huidige zadeldak. Hierbij graag 2 kunststof kozijnen plaatsen over een lengte van 5. 5 meter voor een woning uit 1983. Prijs graag in en exclusief binnen afwerking. Tevens evt mee te nemen het plaatsen van openslaande kunststof tuindeuren ipv huidige raamkozijn achterkant woning

Optoppen van een plat dak

Wij overwegen aanschaf van een huis, waarvan we het plafond van het plat dak te laag (2. 25 mtr) laag vinden. De dakbedekking zelf is zeer recentelijk vernieuwd. Hoeveel zou het kosten om het plat dak met 25 cm te verhogen? Het is een ruimte van ca 56 m2 met 2 wanden van ca 8 mtr en 2 wanden van ca 7 mtr. We denken aan een houten constructie (afwerking rondom met hardhouten platen/planken) waarvan de tuinzijde een strook over de lengte van 8 meter van glas dient te zijn. Prijs mag indicatie zijn, op later tijdstip maken we dan definitieve afspraken.

Dak renoveren en lekkende kozijnen verhelpen

Uitbouw met een plat dak (circa 15 a 18 m2). Fungeert als slaapkamer, is dicht bij een snelweg. Achterste deel van dak bestaat uit platliggende ramen, hiervan lekken de kozijnen, deze moeten ook vervangen worden. Gewenst: oplossing om dak zo goed mogelijk te isoleren tegen geluid en vervangen van kozijnen door plat dak. Ik sta open voor advies van de vakman hierin.

Dakopbouw of nokverhoging maken

De nok van mijn woning is op dit moment 1.90 meter hoog. Deze zou ik graag verhogen met 40 cm. en uitbouwen met 3,75 meter naar de achtergevel berekend vanaf de nok. Dit deel mag ene plat dak gaan krijgen. De vlizotrap dient te worden vervangen door een vaste trap. De wanden en het plafond wil ik graag laten stuken en de verwarming, elektra en water laten doortrekken. Er hoeft geen draagmuur doorgebroken te worden. Geheel is goed toegankelijk.

Lichtkoepel vervangen

De ronde lichtkoepel op plat bitumen dak lekt bij regen. Hij is al oud en zal daarom vervangen moeten worden. De koepel is 50 bij 80 cm groot en moeten open kunnen. De voorkeur gaat naar een polycarbonaat koepel, inclusief beveiliging.

Dakopbouw realiseren op een plat dak

Realiseren van een dakopbouw 5x10 in de dakopbouw 2 Slp en een was ruimte en een studeerkamer

Plat dak van binnenuit isoleren

Ik heb een kamer van ongeveer 10,5 m2 waarvan ik het dak aan de binnenzijde zou willen laten isoleren, koud dak. Als het geïsoleerd is, zou ik er graag een nieuw plafond in willen. Schilderen zal ik zelf doen. Ik ben flexibel in de startdatum. Op het platte dak is er een dakterras aanwezig.

Uitbouw aan de keuken bouwen

Wij willen graag een uitbouw bij de keuken om een woonkeuken te realiseren. 2,40 meter diep, 3,75 meter breed en 2,70 meter hoog. Het huidige kunststof raamkozijn en deur willen we graag weer in de nieuwe gevel terug plaatsen. De aanbouw heeft een plat dak waar wij graag een lichtkoepel/ lichtstraat in willen hebben van zo’n 1,75 meter breed. Graag willen wij een stopcontact in de nieuwe muur. Vanzelfsprekend moet de huidige pui (mogelijk een draagmuur) gesloopt worden om een grote ruimte te creëren. Als laatste en zal de keuken opnieuw betegeld moeten worden (totaal ongeveer 18 m2). Bijgevoegd een plattegrond met de uitbouw eraan getekend. De achtertuin heeft een achterom.

Partners

Partners van Casius