Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), schuur isoleren, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren, geluidsisolatie plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Amsterdam Zuidoost:

Tocht van ramen en deuren isoleren in amsterdam

Ik wil graag tochtwering aan de onderkant van de voordeur (dorpel): De tochtstrip aan de onderkant van de deur en aan de zijkant indien mogelijk. Let wel, exclusief materialen. Die heb ik namelijk zelf niet. Verzoek: offerte voor monteren en de benodigde materialen samen. Hoor het graag en alvast bedankt.

Buitengevel isoleren

De isolatie via spouwmuur onvoldoende. Buitengevel isolatie daarom een optie. Oriënterend op impact en kosten. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m²

Plafond isolatie aanbrengen

Ik wil graag een passende offerte voor het isoleren van het houten plafond tussen de woonkamer en eerste verdieping. De oppervlakte is 35 m2.

Het plaatsen van een linoleum vloer

Ik zoek een vloerlegger die 40 m2 aan linoleum vloer kan plaatsen. De huidige ondergrond bestaat uit geëgaliseerd beton. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Tocht bij kozijnen voorkomen door te isoleren

Rond (bij de aansluiting op beton) en binnen de hardhouten kozijnen van de voorgevel van mijn appartement zitten een aantal kieren. Totale lengte van de kieren: rond de kozijnen ongeveer 15 meter, binnen de kozijnen ongeveer 6 meter (ook achter een houten paneel). Deze wil ik graag geïsoleerd hebben.

Plat dak isoleren

Ik wil mijn plafond isoleren aan de binnenkant. Mijn garage is 3,5 bij 5 meter. Ik weet niet welk materiaal gebruikt moet worden.

Slaapkamer geluiddicht laten isoleren

Ik wil mijn slaapkamer geluiddicht laten isoleren. Afmeting LBH 4 x 3 x 2.50 meter. Gebouw is van beton. De bovenburen hebben kinderen en laten vaak spullen vallen. Dat levert hele scherpe geluiden op dat op hameren lijkt. Er is ook sprake van geluid van schuiven, bonken en met hakken lopen.

Twee slaapkamers geluiddicht isoleren

My top floor is divided into two rooms by a building cabinet. However, the cabinet does not have a good sound proof function. Is it possible to put some sound proof material inside the kast to reduce the sounds go though each rooms?

Thermische isolatie plaatsen

Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, thermische isolatie Het is een hoekhuis met bestaande red cedar gevelbekleding. Er is nu sprake van lekkage waarschijnlijk doordat de folie onder het hout niet meer voldoende afdichting geeft. Het bestaande hout kan waarschijnlijk hergebruikt worden, maar de folie moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte of hoor ik wat jullie kunnen bieden.

Binnenmuur isoleren

Vakmannen, dit gaat om een opdracht voor het plaatsen van een voorzetwand aan de hand van een metaalsysteem en gipsplaten (ongeveer 20 m2). Het plafond en de vloer zijn van beton (met parket erop). Het geluidsniveau tussen de 2 slaapkamers zeer storend. Het belangrijk dat er goede en effectieve isolatiematerialen gebruikt worden. Opdracht kan onmiddellijk uitgevoerd worden.

Plat dak isoleren

Ik heb een plat dak, dat vanaf de buitenkant beter geïsoleerd kan worden en ik heb boven de ingang van mijn huis (en dat van 2 buren) een kamer zitten, die aan de onderkant geisoleerd moet worden.

Kamer geluiddicht maken

Ik wil graag een kamer geluiddicht laten maken. Het zit vlakbij de woonkamer dus ik krijg echt alles mee.

Geluidsisolatie aanbrengen op wanden

Ik wil in de woonkamer en slaapkamer een geluidsisolatie wand laten aanbrengen in verband met geluidsoverlast van de buren. De wand in de woonkamer is 2.42 meter hoog en 3.96 meter lang. De wand in de slaapkamer is 2.42 meter hoog en 4.02 meter lang.

Geluidsisolatie in een nieuwe studio aanbrengen

Onze organisatie gaat binnenkort haar radio uitzendstudio verhuizen en is op zoek naar iemand die de nieuwe studio (L-450 cm x B-360 cm x H-300 cm) tegen geluid kan isoleren. Kunt u ons hiermee van dienst zijn? Graag verneem ik zo snel mogelijk van u.

Isolatiewand aanbrengen

Ik heb een L-keuken. De korte poot van de L grenst aan een raam. Dat raam is niet goed winddicht. Er is isolatie nodig. Ik denk aan een isolatiewandje achter het raam. Dat is echter alleen mogelijk als het raam er tijdelijk uitgaat, zodat je er van buitenaf bij kan. Aan de binnzijde zit immers de keuken. Het raam is ca 2 meter breed en ca 1m30 hoog. Het is mogelijk eerst te komen kijken, maar eerst svp wat info/referenties van uw kant.

Tochtvrijmaken van de woning

Ik heb last van tocht in alle gebruiksruimten. Ik heb geprobeerd met tochtstrips en kit de tocht te verminderen maar dat is helaas niet gelukt. Graag wil ik professioneel advies en uitvoering van de taken. Het betreft een appartement op de 1 verdieping van circa 95 m2.

Folie via kruipruimte onder de vloer plaatsen

Ons huis willen wij beter isoleren. De meterkast blijft vochtig en wij hebben een te hoge energie rekening. Tijdens het programma over huizen op RTL zag ik dat de klachten die wij hebben verholpen kunnen worden door in de kruipruimte een folie onder de vloer van het huis aan te brengen. Kunnen jullie dat ook.

Isolatie van enkele ramen en deuren

In de keuken hebben wij nu water bij de kozijnen en de deur. In 2 slaapkamers van de ramen hebben wij ook water aan de binnenkant van het raam. Wij wilden heel graag op zeer korte termijn, als het kan deze week nog, een afspraak met een bedrijf maken om dit probleem op te lossen.

Geluidsstudio isoleren

Voor een ruimte waarvan ik de afmeting nog niet weet ben ik opzoek naar een vakman die het geluidsdicht kan maken. Ruimte wordt gebruikt als geluidsstudio. Het gaat om het isoleren van de wanden.

het verwijderen ven asbeste en het terug ...

het verwijderen ven asbeste en het terug zetten van nieuwe panelen