Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Amsterdam of directe omgeving.

16624 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, geluidsisolerende voorzetwand met Merfoflex realiseren, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen, vloer isoleren, geluidsisolatie aanbrengen, een betonnen muur isoleren tegen geluid, vloer in oud huis laten isoleren dmv schuimbeton en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Amsterdam:

Geluidsisolatie aanbrengen

Het gaat om isolatie tegen zowel contactgeluid, maar vooral tegen geluiden van televisie, stemmen. Het is huis uit 1924. Ongeveer 60 m2.

Kamer geluidsdicht laten maken

Graag willen wij een vergaderruimte, afmeting 3.55 bij 6.51 m., geluiddicht laten maken. Werkzaamheden zouden eventueel op korte termijn gedaan kunnen worden, ook onder de huidige omstandigheden.

Buitenmuren isoleren

Het gaat hier om het isoleren van de buitenmuren van een appartement. Het grootste gedeelte van de wand zijn ramen. Het gaat om de voorzijde en de achterzijde van het appartement (ongeveer 13 m2).

Geluidsisolatie aanbrengen

Zolderkamer 4e verdieping monumentenpand ondervindt geluidshinder van pratende mensen beneden op straat. Buitenkant is met hout gedecoreerd. Waarschijnlijk binnenkant isoleren met matten of met kleine voorzetwand maar ruimte is beperkt. De muur is zo'n 150 cm hoog en dan begint het schuine gestucte dak naar zo'n 250 meter hoogte.

Natuurvriendelijke plafond isolatie

We wonen op de begane grond en hebben last van geluidsoverlast van onze bovenburen. Zij hebben een houten vloer en contactgeluid dringt erg door tot in ons huis. We willen het liefst een isolatie waarbij het plafond zo min mogelijk open gebroken hoeft te worden. Ook willen we graag een materiaalsoort die het milieu weinig belast.

Geluidsisolatie/ventilatie (suskast) maken

Ik heb in mijn woning de stokoude grote lelijke suskasten verwijderd. Er zijn gaten geboord in de kozijnen. Ik wil weten of het überhaupt nodig is om suskasten te hebben. De woning is geen potdichte nieuwbouw en ik heb regelmatig ramen open. Graag een zo eerlijk mogelijk antwoord. Anderszins wil ik weten wat mogelijkheden zijn voor ondiepe suskasten en of deze op de kozijnen te plaatsen zijn of dat ze ingebouwd moeten worden (en dus de bestaande gaten uitgezaagd tot een sleuf).

Contactgeluid bovenburen verminderen door plafond zwaar te isoleren

Graag zou ik een offerte wensen ivm contactgeluid van de bovenburen. Ik zou hierdoor graag een verlaagd plafond willen laten plaatsen met veel massa en isolatiemateriaal er in. Het gaat om een jaren 50 woning. Het oppervlakte wat behandeld moet worden is 50m2

Plafond isoleren

Wij hebben veel overlast van de bovenburen. Wij denken dat de vloer van de bovenbuurjongen slecht gelegd is (zonder goede ondervloer). Hoe kan dat het best gecheckt worden? Daarnaast zijn er oude en-suite deuren in ons huis. Het lijkt erop dat als hier overheen gelopen wordt, het extra kraakt. Misschien dat deze deuren losgekoppeld moet worden aan de bovenkant (tussen verdiepingen), want het lijkt nu veel (versterkt) geluid door te brengen naar beneden. Wij denken ook dat er sprake is van een holle ruimte tussen de verdiepingen. De overlast is zeer erg (zowel contact als luchtgeluid). Graag zouden wij ons plafond isoleren, maar wij zouden liever geen verlaagd plafond nemen. Hoeveel centimeter zou dat zijn? Is het ook mogelijk om het plafond open te breken, en daarin de isolatie aan te brengen? Oppervlakte is 60 a 70 m2 . Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen

Geluid isolatie aanbrengen in een kamer

We hebben wat pech. Onze kinderkamer grenst aan een buurvrouw die erg hard Arabische religieuze voorzangen draait precies terwijl we ze naar bed willen brengen. Buurtpolitie ondersteunt ons weliswaar, maar adviseert muur toch te laten isoleren. Het betreft de hoek, dus twee wanden. In totaal gaat het om ongeveer 16-17 m2. Over het soort isolatie materiaal willen we advies. Qua afwerking willen we iets wat de minste ruimte wegneemt. Appartement binnenstad. Lastig parkeren, maar goede koffie!

Gehele plafond van appartement geluiddicht isoleren

Ik wil het plafond van mijn appartement geluiddicht laten isoleren. Appartement is 60 m2 en er is nu geen isolatie aanwezig. De isolatie zou tussen de houtenbalken geplaatst moeten worden. De afwerking doen we zelf. Het gaat om 5 ruimtes. Rond maart zou ik graag beginnen.

Plafond isoleren

Het appartement is in totaal ongeveer 50 m2. Het plafond ligt nu open in de woonkamer, keuken, gang en badkamer. Bij de slaapkamers zit het plafond er nog in. Wij denken aan vol spuiten met cellulose.

Tocht van ramen en deuren isoleren in amsterdam

Ik wil graag tochtwering aan de onderkant van de voordeur (dorpel): De tochtstrip aan de onderkant van de deur en aan de zijkant indien mogelijk. Let wel, exclusief materialen. Die heb ik namelijk zelf niet. Verzoek: offerte voor monteren en de benodigde materialen samen. Hoor het graag en alvast bedankt.

Plafond isoleren tegen geluid

Het gaat om een begane grond woning van 65 m2 waarbij het gehele plafond geluiddicht gemaakt moet worden tegen het geluid van de bovenburen. Nu hoor je de bovenburen lopen en muziek etc. Ik wil niets meer horen en ik hoop dat dat lukt door het plafond te vervangen door een verlaagd plafond met dempers en isolatie materiaal.

Plafond blokhut isoleren

Ik wil het plafond van mijn blokhut in de tuin thermisch isoleren. Het plafond is 4 x 5 m. 11 balken van 12 cm. dik , 40 cm. tussen de balken. Welk materiaal is het beste en wat zijn de kosten?

Plafond woonkamer isoleren en netjes afwerken

Ik zoek een isolatiespecialist die isolatiewerk kan uitvoeren in mijn woning. Het betreft een begaande grond woning. Wij willen ons plafond in de woonkamer thermisch isoleren, 4520 mm x 4145 mm. Het huidige plafond tussen ons en de boven bewoner betreft stro als isolatie materiaal. Dit isolatie materiaal moet worden vervangen met een efficiënte variant en een nettere afwerking. Ook hebben wij in de hoek van de woonkamer onlangs een lekkage gehad vanuit een oude standleiding die nu uit gebruik is genomen. Voor het herstel van die zijde willen we graag het in te dienen deel van de offerte als een aparte offerte ontvangen. In de ruimte bevindt zich nog een afgesloten schoorsteen en een gipsplaten hoek wegens oude standleiding waar omheen gewerkt moet worden. In de periode rond maart gaan wij ook ons elektra netwerk aan gaan passen. Ik zou graag de agenda daarop afstemmen. Gelieve eerst contact op te nemen met het eerst genoemde nummer, in het geval van telefonisch contact.

Zolder geluiddicht isoleren

Ik heb een zolderkamer van ongeveer 20 m2 waarin een piano staat en deze ruimte zou ik willen isoleren tegen geluid. De zolder heeft een recht plafond en is gestuct, net als de wanden. Ik heb er nu tijdelijk piepschuim tegenaan geplakt, maar dat moet eraf. Ik heb een vrij klein budget, dus ik zou graag advies ontvangen over het soort isolatie materiaal en de afwerking.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil het plafond van mijn woonkamer isoleren tegen geluid van de bovenburen. Het gaat om 50 m2 plafond wat geïsoleerd moet worden. Graag ontvang ik een offerte.

Plafond isoleren tegen geluid van bovenburen

Ik woon in een appartementencomplex met 4 appartementen. Ik woon op de onderste verdieping en ik heb last van geluiden van mijn bovenburen. Daarom wil ik graag mijn plafond laten isoleren. Het stuk waar ik het meest last heb is tussen de 20 en 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Kelder isoleren

Ik heb een kelder waar regelmatig muziek aanstaat. De buren hebben hier schijnbaar erg last van. De kelder is te betreden via een klep. We willen graag de ruimte tussen de klep en de muur die tussen de buren en ik zit isoleren. Graag wil ik met iemand een afspraak maken om de opties te bespreken. Kelder is 20 bij 3 maar waarschijnlijk gaat het om een kleiner stuk.

Het isoleren van een plafond tegen geluid van de bovenburen

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond van mijn appartement kan isoleren tegen geluid van de bovenburen. Het betreft een betonnen plafond van 35 m2 die geïsoleerd moet worden. De huidige hoogte van het plafonds is 240 cm, het is mij niet bekend of hier gebruik gemaakt kan worden van een verlaagd plafond. De huidige geluidsisolatiewaarde is -6.

Plafond voorzien van geluidsisolatie

Ik zou graag informatie en offertes willen voor het isoleren van het plafond. Het zou of om de gehele woning gaan van ongeveer 100 m2, of van het slaapgedeelte van ongeveer 40-50 m2. Ik bedoel niet het inspuiten van cellulose van het plafond, maar alle andere mogelijkheden om de contactgeluiden (er ligt een houten vloer in het appartement boven ons) en het praten/muziek zo veel mogelijk te verminderen. Ik denk aan een zwevend plafond. Het gaat om een oude woning, zonder isolatie. Voor de afwerking willen we gladpleisterwerk en eventueel verven. Rond het voorjaar graag beginnen.

Tocht van ramen en deuren isoleren

Ik heb een nieuw huis gekocht er het tocht komt door 4 ramen en 1 deur . Ik ben opzoek naar een partij die kan vaststellen waar deze toch vandaan komt en een goede oplossing kan bedenken. Het begint aardig koud te worden dus graag een partij die op korte termijn beschikbaar is.

Geluidsisolatie aanbrengen vergaderruimtes

We hebben een vijftal geschakelde vergaderruimtes waarvan we de geluidsisolatie significant willen verbeteren. 1 vergaderruimte is 4 x 3 meter. Er zitten houten wanden tussen, daar zit al isolatie in, maar onvoldoende. We horen de gesprekken van vergaderruimtes naast ons.

Muur isoleren tegen geluid

Op het moment ervaren onze naaste buren geluidsoverlast, alles wat wij zeggen dreunt door. Wij zouden dan graag 1 muur voor het geluid willen isoleren. De muur heeft ongeveer de oppervlakte van 3 x 2 meter. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden.

Isoleren van plafond en optie houten kozijn vervangen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het isoleren van mijn plafond tegen geluid van de bovenburen, dmv zwevend plafond en/of andere isolatiemethoden. Het gaat om 40-45 m2 verdeeld over twee kamers van een woonruimte. Bij voorkeur voeren we de klus in 2 etappes uit zodat één kamer als opslag kan dienen voor de spullen uit de andere kamer. Optioneel overweeg ik ook een kozijn (ca. 140 bij 140 cm) te vervangen, geheel nieuw houten kozijn met dubbelglas en 'stille' ventilatie. Indien u slechts een van de twee werkzaamheden kunt uitvoeren (plafond of kozijn) ontvang ik alsnog graag een offerte voor het deel dat u uit kunt voeren.