Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Amsterdam of directe omgeving.

16703 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 3 buitengevels isoleren en afwerken, meerdere kantoren geluidsdicht maken, 200-250 m2 Buitengevels isoleren en afstucen met crepi, dak isoleren en aan binnenzijde afwerken met gipsplaten, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en de spouwmuur isoleren, dak isoleren, het isoleren van een dakappel, zolder isoleren met SlimFix Deco, kamer geluidsdicht laten maken, thermische isolatie aanbrengen, tochtend pannendak isoleren jaren '30 tussenwoning, gevel en eventueel dak en kruipruimte isoleren, isoleren van slaapkamer, plafond isoleren, 300 m2 Woningscheidende wanden (Houtbouw) isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Amsterdam:

Geluidsisolatie aanbrengen

Aan een kant van het appartement grens ik aan een andere bewoner. Die speelt de zo goed de hele dag piano/overige instrumenten. Hoewel het een betonnen muur is kan ik de piano door het hele huis horen. De instrumenten staan in zijn woonkamer en ik hoor het recht door de muur heen naar mijn woonkamer en slaapkamer. Dus het is met name de woonkamer die belangrijk is, want in de rest van het huis kan ik mee leven. Ik ga er vanuit dat als het in de woonkamer isolatie dicht is dat ik het ook niet meer in de slaapkamer hoor. Verder heb ik aan die muur de bekabeling van de tv zitten. Ik zou graag een strak en minimalistisch wand willen. Iets wat compleet wit is en nauwelijks opvalt. Hoor graag uw advies.

Plafond isoleren tegen geluid

Ik heb een slaapkamer plafond. Uit de jaren 80 (beton) ca 20 m. Er is behoorlijk wat contactgeluid van de bovenburen. Valt dit te isoleren?

Geluidsisolatie spuiten in plafond

Wij hebben enorm last van onze bovenburen, dat komt mede door de slecht geïsoleerde vloeren en plafons. Wij wonen op de begane grond ik willen ons graag laten informeren om de plafons op te laten spuiten om geluidsoverlast terug te brengen. Het gaat om ongeveer 60 vierkante meter. Ik hoor graag zo spoedig mogelijk van u terug.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik heb een benedenwoning van 60 m2 met prachtig origineel ornamenten plafond uit 1903. Tussen de balken is waarschijnlijk stro aangebracht voor de isolatie. Ik heb geluidsoverlast van mijn bovenbuurvrouw en wil daarom isoleren. Het plafond mag uiteraard niet stuk en moet na isolatie netjes afgewerkt worden. De spuitwol Supafil leek mij een goed optie? Op 1 plek in een hoek is al door mijn vorige bovenbuurman isolatie ingespoten wegens babykamer (paar m2).

Plafond isoleren tegen geluid

Er staat op ons dak een Airco-unit welke wij horen. Nu willen wij het plafond beter isoleren tegen dit geluid. Het is een oude geluidsstudio geweest dus muren en vloer waren al goed geïsoleerd. Het gaat om iets minder dan 30 m2 plafondoppervlak.

Geluidsisolatie op tussenmuur met de buren

Ivm geluidsoverlast van buren wil ik mijn aangrenzende slaapkamermuur van circa 5,00 meter lang en 2,60 meter geïsoleerd hebben. Het gaat dus om hoogwaardige akoustische isolatie en een nette afwerking van het geheel. Graag advies van een specialist.

Slaapkamer zo goed mogelijk geluidsdicht maken

Ik wil mijn slaapkamer van ongeveer 15 m2. zo goed mogelijk geluidsdicht laten maken tegen geluiden vanuit de woning ivm zeer lichte slaapster. Het gaat dus vooral om de twee binnenwanden en de deur, de buitenmuur en de ramen lijken prima geluidsdicht te zijn. De hoogte van de kamer is 2.60 meter. Het is in een appartement op de 3e verdieping met lift.

Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen

Er gaat een stuk van het plafond van de begane grond open voor het inbouwen van extra spotjes. Ik wil meteen graag het plafond laten isoleren door middel van het inspuiten met cellulose (of alternatief op advies van de vakman) via te maken gaten met vooral geluidsdemping als doel. De woning dateert uit rond 1960 en heeft houten vloeren en houten plafonds. Het te isoleren plafond bedraagt circa 80 m2.

Isolatie advies

Voormalig schoolgebouw uit 1926. Het gaat om de zuidoostgevel van één klaslokaal op de eerste verdieping. Geen spouwmuur aanwezig. Geen ramen. Veel regen en wind. Mogelijk vochtproblemen. Wand (hxb) 6m x 3m60. De ruimte wordt in de zomer erg heet doordat de zon op de gevel staat en in de winter erg koud. NB: Het eerste contact graag per e-mail en niet per telefoon. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Plafond isoleren

Wij wonen op Begane Grond + Eerste verdieping, maar hebben last van de bewoners op de Tweede verdieping, met name van het contactgeluid (voetstappen). We hebben op de eerste verdieping een verlaagd plafond aangelegd om spots in te bouwen, maar dit plafond is nog niet geïsoleerd. Mogelijk helpt het als wij het plafond alsnog isoleren. Graag krijgen wij hier advies over en als het helpt willen wij graag een offerte om de isolatie uit te voeren. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Ongeveer 55 m2 Wat is het doel van de plafondisolatie? Akoestisch isoleren

Woonkamer isoleren tegen geluidsoverlast

Het gaat om isoleren van 2 muren in woonkamer. Een muur van 6 m2 en een muur van 9 m2. Wegens storend geluidsoverlast van buren wil ik dit laten isoleren. De wanden zijn glad gestuct en verkeren in goede staat. Er zit bij 1 muur wel leidingen die niet ingebouwd mogen worden, welke methode kan hier toegepast voor worden? Voor de afwerking wil ik waarschijnlijk stucwerk, zou dit apart op de offerte vermeld kunnen worden?

Binnengevel en buitengevel isoleren

Begane grond etage. Binnengevel isolatie met 50mm Kingspan: voorgevel in woonkamer (5m2) + rechter korte zijgevel bij entree (portiek) (3m2). Totaal te isoleren oppervlakte binnengevel 8m2. Buitengevel isolatie betreft achtergevel. Totaal te isoleren oppervlakte buitengevel 18m2 met 100mm isolatie of 50mm Kingspan.

Tocht van ramen en deuren isoleren in amsterdam

I am looking for a specialist for insultaing my doors and windows. Apartment is a 58 m2.

Slaapkamer geluidsdicht isoleren

I need two jobs: 1. I need to soundproof an existing plasterboard wall that measures 2.7m per 2.7m and is 11.5 cm thick. Currently, the wall has thermal insulation. I need to fit a material to sound proof inside of it or attach on it a sound-proof layer. The wall separates the bedroom of a neighboor and the common area of my building. 2. I need to build a sound and thermal insulated wall in format of a triangle on top of the stairs that connect the 2nd floor to the 3rd floor of my building. This wall needs to be custom-made and will fit on top of wooden stairs. This wall need to be 4 m2. The material of this wall will be Plasterboard.

Folie plaatsen op dak voor isolatie

Betreft isolatie als folie onder de dakpannen de dakpannen zou ik graag direct willen laten vervangen, het zou dus fijn zijn als er dakpannen meegenomen kunnen worden in de offerte. Deze folie moet de isolatie waarde min rd 3,5 hebben

Een plafond van een appartement isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond van mijn appartement kan isoleren. Het plafond is ongeveer 90 m2 groot. Ons plafond bestaat uit houten balken met daar oud isolatiemateriaal tussen (volgens mij bedoeld voor beton isolatie). Het is een plafond afgewerkt met riet.

Plafond isoleren

Graag zouden wij ons plafond willen isoleren wegens geluidsoverlast van onze bovenburen. Voorkeur gaat uit naar in geblazen isolatie, waarbij ook de plafonds daarna weer afgewerkt worden zodat je niet kan zien dat er werkzaamheden hebben plaatsgevonden. De woning is circa 84 m2 en bestaat uit een gang 2 slaapkamers, badkamer en woonkamer/keuken.

Geluidsisolatie aanbrengen

Duidelijk hoorbare bovenburen als zij lopen over de vloer. Stemmen vallen niet echt op, maar 'contactgeluid' wel. We wonen in een grachtenpand met balken aan plafond. Hoofddoel is geluidsisolatie, maar als ook energiebesparend is dan graag. Het gaat om 50 m2.

Isoleren van binnenmuur

Het gaat om een binnenmuur van ons huis uit ca 1960. De wand gaat over de begane grond en de eerste verdieping. Helaas is de wand heel dun en we horen te veel van ons buren. We vinden alleen het luchtgeluid vervelend, bijvoorbeeld hun gesprekken. We hebben in meerdere kamers last van hun geluid, maar het belangrijkste zal de isolatie van de woonkamer van een muur van ca 4 m breedte en 2.50 m hoogte zijn, maar het kan ook meer afhankelijk van prijs moeite. Nu ben ik benieuwd wat we nodig hebben om voldoende te isoleren, omdat het plafond en andere wanden waarschijnlijk ook geluid overdragen. Nu zou ik graag advies daarover krijgen wat er alles nodig is en wat plaatsen van een voorzetwand of isoleren van het plafond zal kosten.

Geluidsisolatie aanbrengen

Het gaat om isolatie tegen zowel contactgeluid, maar vooral tegen geluiden van televisie, stemmen. Het is huis uit 1924. Ongeveer 60 m2.

Kamer geluidsdicht laten maken

Graag willen wij een vergaderruimte, afmeting 3.55 bij 6.51 m., geluiddicht laten maken. Werkzaamheden zouden eventueel op korte termijn gedaan kunnen worden, ook onder de huidige omstandigheden.

Buitenmuren isoleren

Het gaat hier om het isoleren van de buitenmuren van een appartement. Het grootste gedeelte van de wand zijn ramen. Het gaat om de voorzijde en de achterzijde van het appartement (ongeveer 13 m2).

Geluidsisolatie aanbrengen

Zolderkamer 4e verdieping monumentenpand ondervindt geluidshinder van pratende mensen beneden op straat. Buitenkant is met hout gedecoreerd. Waarschijnlijk binnenkant isoleren met matten of met kleine voorzetwand maar ruimte is beperkt. De muur is zo'n 150 cm hoog en dan begint het schuine gestucte dak naar zo'n 250 meter hoogte.

Natuurvriendelijke plafond isolatie

We wonen op de begane grond en hebben last van geluidsoverlast van onze bovenburen. Zij hebben een houten vloer en contactgeluid dringt erg door tot in ons huis. We willen het liefst een isolatie waarbij het plafond zo min mogelijk open gebroken hoeft te worden. Ook willen we graag een materiaalsoort die het milieu weinig belast.

Geluidsisolatie/ventilatie (suskast) maken

Ik heb in mijn woning de stokoude grote lelijke suskasten verwijderd. Er zijn gaten geboord in de kozijnen. Ik wil weten of het überhaupt nodig is om suskasten te hebben. De woning is geen potdichte nieuwbouw en ik heb regelmatig ramen open. Graag een zo eerlijk mogelijk antwoord. Anderszins wil ik weten wat mogelijkheden zijn voor ondiepe suskasten en of deze op de kozijnen te plaatsen zijn of dat ze ingebouwd moeten worden (en dus de bestaande gaten uitgezaagd tot een sleuf).