Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak boven zolder isoleren:

Dak boven zolder isoleren

Onze zolder heeft een plat plafond en schuine zijkanten. Ook is alles afgewerkt met gipsplaten en geschilderd. Is het mogelijk om zonder de gipsplaten weg te halen toch te isoleren?. Bv met spuit isolatie onder de afgewerkte beplating? Het bestaande dak is licht geïsoleerd ongeveer 3 cm. Het gaat om 50 m2. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak boven zolder isoleren uit heel Nederland:

Zolder renoveren

De zolder renoveren. Dak+muren met gipsplaten afwerken en deze daar na filleren dit is ongeveer 35m2. Het materiaal lever ik zelf. Onderkant van dak/muur graag zo maken dat er spullen kunnen worden opgeslagen en je er makkelijk bij kunt. Verder moet er nog een ombouw van ongeveer 4 meter bij 0.5 meter worden gemaakt om de keuken

Plaatsen dakraam en doorbraak maken

Wij willen op onze zolder een dakraam laten plaatsen. U noemt bij de voorbeelden de maat 55 x 78 cm. Ik zou graag een vierkant raam willen (78 x 78), is dat mogelijk? Wat zou daar de prijs van zijn, inclusief montage, insectenhor en eventueel een rolluik (handbediend)? Er moet nog een dak doorbraak gemaakt worden. De kozijnen willen we van kunststof. De plaatsing lijkt me geen probleem aangezien het raam tussen twee gordingen zou moeten kunnen vallen. Rond juni zouden we graag beginnen als dat mogelijk is. Ik hoor graag van u.

Dakkapel en vaste trap naar zolder plaatsen

Wij willen graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Deze trap zou dan in een uitbouw naar het buiten geplaatst moeten worden. Dit op een schuin dak, dus in een dakkapel. Om zo op zolder meer ruimte te creëren en op de 1e verdieping over te houden. Het betreft dus om het plaatsen van een dakkapel én een vaste trap. Ik wil graag met een aannemer bespreken of dit mogelijk is en welke gevolgen die werkzaamheden met zich mee brengen.

Buitenkant geheel opschilderen

Het betreft een nieuwbouwwoning van 2 jaar oud vrijstaand geschakeld. Het hout is uiteraard uitstekend alleen het verfwerk is magertjes uitgevoerd! zie hier fotos. ik wil wel kwalitatieve uitvoering en de beste verf (sigma oid) Wat gaat dat inclusief btw ongeveer kosten? 3 dubbele hef kiep ramen boven van slaapkamers 4 kleine kantel kiep raampjes badkamer zolder overloop. 2 grote boorden van hout langs de nokken van het dak. zie foto 11meter hoog 1 voordeur plus kozijn plus raam 1 grote erker 2 grote gesloten ramen zijkant beneden 1 schuifpui 5 meter breed 1 garagedeur het moet met 9010 geverfd worden

Leveren en plaatsen zonnepanelen

Wij zitten er aan te denken om binnenkort zonnepanelen aan te schaffen. Ruimte op het dak is 4,70 hoog en 5,50 breed tussen de ontluchtingskappen. Ons jaarlijks verbruik is 3500 kWh, maar binnenkort hebben we airco's, dus stroomverbruik zal wel toe gaan nemen. Zelf heb ik pas een nieuwe groepenkast geplaatst en een extra kabel naar zolder gelegd voor de droger, dus deze kabel wil ik aansluiten op een PV-verdeler, daar kunnen de zonnepanelen op. Ik heb een elektro achtergrond, dus ik zorg ervoor dat dit voor die tijd aanwezig is. Wat zou je ons kunnen adviseren en wat zal het gaan kosten? Hoor graag van je.

Nokverhoging zolder

Met interesse heb ik de informatie op uw site gelezen. Ik heb deze woning gekocht. De zolder viel mij bij de bezichtiging redelijk tegen. Zelf ben ik 1,94 en kon rond het middag van de verdieping staan maar erg ruim was het niet. De rest van de woning was geweldig dus heb ik besloten de woning te kopen. Nu wil ik graag een fitness kamer inrichten, dit gaat nu niet boven omdat het te laag is. Om extra ruimte te creëren zal de nok daarmee omhoog moeten, en aan beide zijde een dakkapelconstructie. Nu is de woning totaal 5,19 meter breed. Sowieso wil ik aan beide zijde zo veel als mogelijk zonnepanelen integreren en het dak zo goed als financieel verstandig is isoleren. De woning wordt 7 mei van mij, ik neem aan dat u wil komen kijken, maar misschien is het mogelijk op basis van de foto's en plattegrond een prijsindicatie te geven. Moet ik eerder denken aan 15-20 duizend of 30-40 duizend. Ik zoek een prijs voor kant en klaar opleveren. Alleen het schilderwerk en het leggen van de vloer kan nog over blijven. Alvast bedankt voor uw reactie.

Uitbouw zolder op dakterras

Ik zoek een aannemer die ons dakterras bij de zolder kan betrekken door middel van een dakopbouw. De opbouw moet 320 bij 530 cm groot worden, woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het betreft de 2e verdieping waar gebouwd moet worden. Het huidige dak van de woning is hoogstwaarschijnlijk beton. In de opbouw zien we graag 2 badkamers terug.

Zolder dakraam plaatsen

Het plaatsen van een zolderraam op een schuin dak, van ergens tussen de 50 x 80 - 60 x 100 cm. Graag dubbel glas. Van welk materiaal het kozijn moet worden weet ik nog niet. Er zit geen zolderraam in het dak. Er zit een zolder in met balken op +-210 cm hoogte. Is het mogelijk met deze maten dit te behouden?

Schoorstenen wind en waterdicht bekleden

We hebben 2 schoorstenen op ons dak, deze willen we graag laten bekleden zodat het water en wind dicht is. Deze staan in het midden van het dak, aan de uiteindes. Ze zijn van van baksteen, alleen het voegsel brokkelt hier en daar af. we hebben ook binnen last van vocht op zolder, het stucwerk is losgekomen. Wij hebben geïnformeerd en kregen 2 opties door: de boel impregneren, of helemaal bekleden. Dit willen wij. We hebben de schoorstenen niet opgemeten, maar we gaan ervan uit dat het standaard afmetingen zijn, wij gokken dus rond 1 bij 1 m. Met welk materiaal wij de schoorstenen laten bekleden, vinden wij lastig te bepalen, omdat wij niet goed weten wat het beste materiaal hiervoor is. Graag advies.

Plaatsen gekoppelde dakramen

Wij willen twee gekoppelde kunststof lutra dakramen laten plaatsen van het type standaard apx m4a op onze zolder. Wij willen beide meteen laten voorzien van witte verduisterende rolgordijnen. Er hoeven bij ons geen balken verplaatst worden . Huidige situatie is een schuin dak zonder ramen.

Partners

Partners van Casius