Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak van schuur isoleren:

Dak van schuur isoleren

Ik wil het dakje van ons schuurtje laten isoleren (7 m2). Ik zal daarin regelmatig met een plantenspuit bezig zijn. Ik hoop op een hoge isolatiewaarde met Rc=4 en een milieuvriendelijk materiaal (houtwol?). Is klimaatfolie daarbij gewenst? Bestaande situatie: ongeïsoleerd hout met bekleding van ...(EPDM als ik het mij goed herinner, maar ik weet het niet zeker). Wij willen dat eventueel ook nog aanvullen met een groen dak. Kan dat laatste alleen als de buurman ook meedoet? Of moet ik dat aan een ander bedrijf vragen?
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van schuur isoleren uit heel Nederland:

Platte dak van mijn schuur isoleren

Ik ben me aan het oriënteren om het platte dak van mijn schuur isoleren. Op de vezelplaat is EPDM aangebracht en ik heb veel last van condens. De vloer zijn vlonders met openingen. Het dak is 4 x 3 meter en is nog niet geïsoleerd. Ik denk dat het van binnen uit geïsoleerd moet worden. Wat er nodig is, ontvang ik graag advies over.

Schoorsteen verwijderen en dak aanhelen

Het gaat om de schoorsteen verwijderen en het dak aanhelen. Het betreft een schoorsteen op de uiterste hoek van een hoekhuis. Er is aan de zijgevel weinig plaats voor een steiger in verband met een bestaande schuur. Graag alles ook afvoeren.

Nieuwe dakbedekking schuur

Ik wil mijn platte dak opnieuw laten bedekken met een nieuwe bitumenlaag. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Dakherstel en aanbrengen van sedum dak

Ik wil graag de volgende werkzaamheden laten doen: 1. Groendak aanbrengen op bestaand EPDM dak ( 8 a 9 m2). 2. Groendak + vervangen dakbedekking op twee dakkapellen (9 m2) en warmte-isolatie aanbrengen. 3. Verwijderen en afvoeren oud dak met grind en nieuw groen dak op de schuur (6 m2).

Zadeldak op schuur maken waar het nu een plat dak is

Stenen(enkel) schuur van ca 600 x 200 cm. verwijdering plat bitumendak en zadeldak plaatsen. Optioneel met oversteek van 1 meter(3 meter breed totaal) aan tuinzijde.

Dak schuur + dak uitbouw groen maken

We willen graag de schuur (ongeveer 2,5 m x 4 m) en de uitbouw (ook ongeveer 2,5 m x 4 m) vergroenen. Ik weet niet wat het huidig materiaal is dat erop ligt. De daken zijn beide plat. Zou u een kosten specificatie indicatie kunnen geven? Alvast bedankt.

Lekkage schuur repareren en dakleer vernieuwen

Een jaar of 5 geleden is onze helft van de schuur voorzien van nieuw dakleer. Indertijd wou de buurman niet meedoen, nu gaat het uitgerekend op de naad lekken. Nu is afgesproken dat het hele dak gedaan kan worden, oppervlakte ca. 2,5 x 7 meter. Hout onder dakleer moet ook gecheckt worden, eventueel vervangen (onze helft).

Geïsoleerde dakpanplaten aanbrengen

Het betreft een dak van de schuur van een boerderij. We willen geïsoleerde dakpanplaten of ander soort platen. Het is circa 250 m2.

Bitumen vervangen

Plat dak boven de schuur en carpoort. oude bitumen eraf nieuwe erop. afmeting van dit is 45 vierkante meter

Asbest sanering

Asbest golfplaten van dak schuur halen volgens bijgaand rapport asbestinventarisatie. Het gaat om 300 m2 aan asbest golfplaten. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius