Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloerverwarming installeren en kruipruimte isoleren:

Vloerverwarming installeren en kruipruimte isoleren

Ik wil vloerverwarming installeren en de kruipruimte van 45 m2 isoleren. Ik wil de isolatie met noppenfolie en eventueel laminaat geplaatst hebben, maar dat weet ik niet zeker. Ik laat mij graag adviseren.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming installeren en kruipruimte isoleren uit heel Nederland:

Warmtepomp installeren

Bestaand woonhuis uit 1968 CV en radiatoren die we willen vervangen voor vloerverwarming. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Verwarming op gas.

Tegels leggen in de keuken

Ik wil nieuwe tegels laten leggen in de keuken (19 m2). Van deze 19 m2 is de helft oude tegelvloer en de andere helft is laminaat wat eerst nog eruit moet. (Dit zou ik misschien ook zelf kunnen doen!) Graag zou ik ook een elektrische vloerverwarming laten installeren (14,7 m2). Graag offerte tegels leggen met uithalen van de oude vloer en zonder uithalen van de oude vloer, separate offerte vloerverwarming! Zelf nog geen materiaal gekocht, mijn voorstelling tegels met houtstructuur 15,5 x 62 cm.

Zonneboiler op vloerverwarming installeren

Installatie zonneboiler op de vloerverwarming.

Toilet renovatie

Graag zouden we ons kleine toilet laten renoveren. Renovatie bestaat uit het installeren van nieuw toiletsysteem (compact diepspoel toilet en gootsteen) plus het opnieuw betegelen van de ruimte en een gedeelte van de gang (35 x 105 cm). Eventueel ook aanleggen van vloerverwarming (momenteel hangt er een radiator). Ik wil gaan voor 2 soorten tegels. Toilet ruimte afmeting: 95 diep x 83 breed. Het gaat ons om winning van beenruimte. Aanschaf materialen in overleg met de vakman.

Radiator installeren

Wij wonen in een recent opgeleverd nieuwbouwhuis met stadsverwarming en op de begane grond vloerverwarming. Op zolder willen we graag een radiator laten installeren. De aanvoerende en afvoerende leiding zijn reeds bij de bouw aangelegd en we hebben zelf een radiator in huis.

Installeren van een nieuwe badkamer

Huidige doucheruimte is zeer klein. Aangrenzend is er een tussenkamer waar een nieuwe badkamer geïnstalleerd moet worden (2.75 x 2.00 meter). Aansluiting voor wasmachine is reeds aanwezig. Ander leidingwerk nog niet. Gewenste nieuwe situatie: douchebak (1.20 x 0.90 meter) met regendouche en handdouche, wastafel van 80/90 cm breed, een radiator voor de handdoeken en eventueel vloerverwarming. De materialen zoek ik zelf uit. Uitvoering in de zomer van 2018.

Convectorput dichtmaken

Wij willen komend voorjaar vloerverwarming gaan aanleggen. Daarvoor moet een convectorput dicht gemaakt worden in een betonnen vloer. Afmetingen 1 x 35 x 90 cm en 1 x 35 x 335 cm. De bestaande verwarmingselementen en de leidingen moeten worden verwijderd/afgedopt. De gaten in de wand van de put moeten worden gedicht en in de put moet een dragende betonvloer worden gelegd, eventueel met isolatie er onder. Daarna moet er 3 cm smeervloer worden gelegd over de hele put van 35 x 575 cm. Het geheel laten we graag zodanig installeren dat in de toplaag vloerverwarmingsleidingen kunnen worden ingefreesd. Graag een aanbieding voor dit werk. Uitgangspunt: eerst graag uw richtprijs en daarna na selectie opname en goed advies . Daarna definitieve offerte en opdracht. We gaan niet speciaal voor de laagste prijs maar vooral ook voor een partij met ervaring, flexibiliteit in de planning en goed advies. Bij de eerste aanbieding ontvangen we daarom graag een beschrijving van de geadviseerde methode, geschatte duur van de werkzaamheden en een opgave van de noodzakelijke droogtijd voordat gefreesd kan worden en een laminaat vloer kan worden gelegd.

Vloer betegelen na installeren vloerverwarming

Ik wil graag mijn vloer laten betegelen, dit gaat om de woonkamer hal en keuken, in totaal zo'n 40 vierkante meter. We zijn nog op zoek naar tegels en denken er aan zo'n groot mogelijke tegels te doen. De vloer is niet helemaal vlak doordat er een tussenwand uit is gehaald tussen de keuken en kamer, dus dit zal ook geegaliseerd moeten worden. Ik zou graag een prijs willen hebben voor de kosten van dit alles

Houtkachel met rookkanaal plaatsen

Wij willen in onze woonkamer een houtkachel gaan plaatsen. We hebben vloerverwarming en een pvc-vloer als afwerking. Er moet nog een hittebestendige plaat worden aangebracht. Er zijn al doorvoeropeningen geboord in 2 betonnen verdiepingsvloeren. Er moet alleen nog een doorvoer door het dak worden gemaakt. Wij ontvangen graag uw offerte voor het installeren van de kachel met een rookgasafvoerkanaal tot op het dak.

Radiatoren verwijderen en doorstroomverwarmers installeren

We willen al onze radiatoren in huis laten verwijderen ivm overstappen op vloerverwarming. Het zijn er in totaal acht. Vervolgens moeten de aanvoerende leidingen worden weggewerkt/afgedopt ter hoogte van de muur zodat dit er mooi uitziet. De lengte van deze buizen is max30-100cm per stuk. 2 van de 8 radiatoren zijn al afgekoppeld, maar de buizen zijn nog niet verwijderd. Hiernaast willen we 2 doorstroomverwarmers laten installeren (13 en 6 kwh), deze hebben we al gekocht, een voor de douche en een in de keuken. Hiervoor zijn de elektrotechnische aanpassingen al gedaan. Los hiervan wellicht ook de installatie van een fonteintje in de wc (graag kosten hiervan los omschrijven).