Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloerverwarming installeren en kruipruimte isoleren:

Vloerverwarming installeren en kruipruimte isoleren

Ik wil vloerverwarming installeren en de kruipruimte van 45 m2 isoleren. Ik wil de isolatie met noppenfolie en eventueel laminaat geplaatst hebben, maar dat weet ik niet zeker. Ik laat mij graag adviseren.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming installeren en kruipruimte isoleren uit heel Nederland:

Vloerverwarming aansluiten op een thermostaat

Ik heb op de begane grond vloerverwarming (via stadsverwarming), maar er is geen thermostaat aanwezig. Ik wil graag een thermostaat aanschaffen, bijvoorbeeld een Honeywell Evohome. Ik ben op zoek naar een vakman die kan bepalen welke onderdelen er nodig zijn, en die kan installeren. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopave.

Warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren die het beste past bij onze situatie. Wij wonen in een vrijstaande woning van ongeveer 750 m³ in een bosachtige omgeving, op een perceel van 1750 m². Onze woning is een bungalow waar in het verleden een schuin pannendak op is gezet. De warmtepompinstallatie maakt deel uit van een groot verbouwproject. De uitvoering moet in samenspraak voor logische stappen in het gehele proces. (Lage temperatuur vloerverwarming is bijvoorbeeld nog niet geïnstalleerd, dus wat is dan logisch). We willen een afspraak maken met een ervaren bedrijf en bespreken dan de mogelijkheden en planning. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Vloerverwarming installeren op 2 verdiepingen

Wij hebben in dezelfde straat een nieuwe woning gekocht en willen daar in januari in trekken. Wij willen daar vloerverwarming laten infrezen in de betonnen vloeren van 2 verdiepingen van in totaal ongeveer 100 m². Daarna moeten de vloeren worden afgesmeerd. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Zonneboiler installeren in nieuw te bouwen woonark

Zonneboiler voor 150 m2 vloerverwarming. Van het gas, mogelijkheid ruimtes verschillende temperaturen te geven.

Vloerverwarming en zonneboiler installeren

We hebben 70 m2 meter loze leidingen voor vloerverwarming op begane grond liggen. Die willen we nu in functie nemen maar niet via aansluiting op de stadsverwarming maar via een zonneboilersysteem. Er is geen gas maar wel elektriciteit in de woning. We willen de vloerverwarming als hoofdverwarming kunnen gebruiken, als de speksteenkachel niet aanstaat. Er is al een kleine zonneboiler van 100 L aanwezig voor warm water (niet echt rendabel). En we hebben alleen een Daaldrop electrishe boiler van 80L in combi met de zonneboiler. Voor de vloerverwarming zal er een nieuwe installatie moeten worden aangebracht. Graag uw deskundige advies om in combinatie met de stadsverwarming de vloerverwarming aan te leggen,

Radiatoren plaatsen

Ik wil 4 radiatoren plaatsen en aansluiten op een bestaande cv ketel en tevens bestaande verwarmingsbuizen bij de cv ketel afkoppelen en oude leidingen voor 10 oude radiatoren demonteren. Tevens ongeveer 8 meter leiding trekken van cv naar door derden te installeren vloerverwarming verdeler. Alle leidingen dienen onzichtbaar geplaatst te worden. Dat kan gemakkelijk omdat de daken aan de binnenzijde open zijn. Toch zal er op voor 1 radiator wat gefreesd moeten worden. Het huis is volledig casco nu.

CV, vloerverwarming en radiatoren installeren

Wij willen graag een centrale verwarming en ketel laten installeren in onze woning. Wij hebben een gaskachel en een keukengeiser en willen over op centrale verwarming. Wij willen graag vloerverwarming beneden en radiotoren op de 1e en 2e verdieping. Graag energiezuinig en weinig ruimte innemend.

Warmtepomp installeren

Wij willen in onze vrijstaande bungalow uit bouwjaar 1966 een warmtepomp laten installeren. Het betreft een oppervlakte van 100 m² vloerverwarming zonder radiator. De woning is zeer goed geïsoleerd. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Vloerverwarming reinigen en spoelen met/onder hoge druk

Mijn vloerverwarming wordt niet meer warm na het installeren van een nieuwe verdeler met scheidingsunit. De vloer is hierna door 2 verschillende bedrijven gespoeld, het water stroomde erin en eruit. Toch beweert de loodgieter (installateur van de verdeler) dat mijn vloerverwarming leidingen verstopt is. Ik heb 2 groepen en mijn vloer verwarming (bijverwarming) is in 1991 geïnstalleerd. Ik heb zwarte slangen. Ik heb verder radiatoren in de woonkamer en de rest van het huis. Ik heb een Vaillant HR solide ketel. Het moet gereinigd worden door een bedrijf wat verstand heeft van deze leidingen. Het liefst iemand die met apparatuur in de leidingen kan kijken, zodat ik aantoonbaar kan maken dat het niet aan de leidingen ligt ofwel dat het probleem dan toch eindelijk verholpen is door het spoelen op hoge druk.

Muren en plafonds stucen en latexspuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning in Utrecht gekocht waarvan wij de wanden en plafonds graag geheel glad willen laten stucen en latex spuiten. De wanden zijn door een stucadoor afgefilmd en dus mooi strak en glad. Er zijn in de woning geen radiatoren aan de muren aanwezig aangezien alle 3 verdiepingen vloerverwarming hebben. Op de begane grond laten we een verlaagd plafond installeren welke met gipsplaten dichtgemaakt wordt. Op de 1e verdieping zijn de plafonds met spackspuitwerk gespoten. We zouden de werkzaamheden het liefst in week 33 laten beginnen maar het kan evt. Ook een week eerder of later. Wanden Vierkante meter: 215 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex