Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Amstelveen of directe omgeving.

2640 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: nieuwbouw dak isoleren met spuitisolatie, gehele benedenwoning isoleren, kantine isoleren, zoldervloer isoleren met cellulose isolatie, fabriekshal met een puntdak van asbestplaten met pur isoleren, geisoleerd plat dak, gevels isoleren, plat dak isoleren, isolatiebehang aanbrengen, geluiddicht isoleren van een bar, plafond isoleren, geluidsdicht isoleren huis, isoleren voormalig schoolgebouw, schuimbeton in de kelder aanbrengen, isoleren binnenkant woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Amstelveen:

Buitenkant woning isoleren

Wij hebben een vrijstaand huis uit 1955 met een klassiek pannendak met twee hellende vlakken. Zeer grove schatting: 70 m2. Ik krijg graag info hoe nauwkeuriger te berekenen. Er is plafondisolatie op de bovenste verdieping, maar vanwege de verlaagde kap sluit het plafond niet aan op de buitenmuren, aan beide zijden is over de gehele lengte een strook waar de kap het (schuine) plafond van de bovenste verdieping vormt. Het dak is eenvoudig bereikbaar en pannen zijn naar ons weten nog in goede staat. Graag van buitenaf isoleren.

Dak van schuur isoleren

Ik wil het dakje van ons schuurtje laten isoleren (7 m2). Ik zal daarin regelmatig met een plantenspuit bezig zijn. Ik hoop op een hoge isolatiewaarde met Rc=4 en een milieuvriendelijk materiaal (houtwol?). Is klimaatfolie daarbij gewenst? Bestaande situatie: ongeïsoleerd hout met bekleding van ...(EPDM als ik het mij goed herinner, maar ik weet het niet zeker). Wij willen dat eventueel ook nog aanvullen met een groen dak. Kan dat laatste alleen als de buurman ook meedoet? Of moet ik dat aan een ander bedrijf vragen?

Isolation of appartment

I am living in an apartment on Top floor and corner apartment in Amstelveen. Apartment is usually more cold and there is lot of condensation via mirror too. I would like to make an appointment to discuss the possibilities in the house.

Steenstrips met isolatie plaatsen op gevel

Wij wensen steenstrips met isolatie te laten plaatsen op de gevel. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 100 m2.

Kruipruimte isoleren

Ik wil graag de kruipruimte van een woning laten isoleren met schelpen het oppervlakte waar de schelpen verspreidt moeten worden is 50 m2. Momenteel ligt er zand.

Isolatie in de kruipruimte

Wij hebben een vochtige kruipruimte en denken aan isolatie. De hele ruimte ligt nu open in verband met een verbouwing. De buitenmuren van de kruipruimte zijn 5. 70 bij 11.50 m. Wat zou het ongeveer kosten?

Vloerverwarming installeren en kruipruimte isoleren

Ik wil vloerverwarming installeren en de kruipruimte van 45 m2 isoleren. Ik wil de isolatie met noppenfolie en eventueel laminaat geplaatst hebben, maar dat weet ik niet zeker. Ik laat mij graag adviseren.

Isolatie onder dakpannnen herstellen

Ik heb schimmel op zolder doordat vogels mijn isolatie hebben weggehaald, dus graag opnieuw stukje isolatie onder dakpannen. Is een hoekwoning en dit is aan de voorkant gebeurd.

Tonzon vloerisolatie aanbrengen

Ik heb een betonnen voer met een piepschuim bekleding. De vloer bestaat uit twee delen. Gezamenlijk zijn ze ongeveer 93 m2 in oppervlak. Kunt u mij een specialist laten overkomen die mij een advies kan geven en naderhand een offerte kan aanbieden voor de meest gebruikte Tonzon vloerisolatie? Gaarne uw antwoord hier op. Ik heb een kruipruimte.

Vochtprobleem in de kruipruimte behandelen en ventilatie verbeteren

De kruipruimte die begint direct achter de voordeur (op het noorden) wordt door gebrekkige ventilatie steeds vochtiger. Jaren '60 tussenwoning met een betonnen vloer. Oppervlakte is ongeveer 18 m2 hoogte van de kruipruimte is ongeveer 60 cm. Er zit een kruipluik bij de voordeur. Geef in offerte duidelijk aan of bij een vooronderzoek/inspectie een prijs berekend wordt. Vaak staat dat niet duidelijk op websites vermeld.

Geluidsisolatie in slaapkamer aanbrengen

Ik wil onze slaapkamer isoleren tegen vliegtuiggeluid. Kan er iemand ter plekke komen om te kijken hoe dat het beste kan? Eventueel betaald? Ik wil ook een airco installeren.

Plat dak isoleren

Circa 60 m2 plat dak isoleren. Het is een plat dak van een woning. De binnenzijde is afgewerkt. Wat zijn de mogelijkheden? Kunt u komen kijken en een advies geven?

Geluidsisolatie vanwege overlast

Info ik wil graag iets laten doen aan de geluidsoverlast van mijn buren, die s'nachts niet kunnen slapen en in het kleine kamertje wat grenst aan mijn kleine kamertje en dan komt mijn slaapkamer een machine aanzetten die bonst, beeft , trilt en zoemt en ook nog op een houten vloer staat. Ik kan daar helemaal niet van slapen en ben ten einde raad.

Vloerisolatie aan een betonnen vloer brengen

Ik wil vloerisolatie (aan een betonnen vloer) voor mijn tussenwoning aanbrengen. Er zijn 2 delen van de kruipruimte: 1. ongeveer 2 x 7 m2 onder de gang/keuken, goed toegankelijk (2 kruipluiken), 50 cm diep , vochtig met plekken waar een klein laagje water staat. 2. ongeveer 3.5 x 7 m2 onder de woonkamer, niet toegankelijk, 43-45 cm diep, niet nat. Graag ook een goed geïsoleerde kruipruimte luik maken. Ook 1 kruipluik maken en alle 3 de kruipluiken goed afwerken met een lijst en ringen om de luiken te kunnen openen. Graag een advies over de verschillende materialen en welke het best bij ons huis past en kosten voor vloerisolatie. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Kruipruimte- en/of vloerisolatie

Vloerisolatie en of kruipruimteisolatie

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik heb op 1 oktober jl. een woning uit bouwjaar 1972 gekocht. Na verwijdering van een vloer blijkt dat de kruipruimte enorm vochtig is. Er staat op sommige plekken een plasje water. Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van een laag van 20 cm schelpenisolatie in de kruipruimte van 60 m2. De kruipruimte is via twee luiken toegankelijk.

Slaapkamer geluidsdicht isoleren

Wij wonen in een flat die is gebouwd in 1992. We vinden de slaapkamer van 4 x 4 m1 erg gehorig. Er ligt al wel lamelparket met meer dan gemiddelde isolatie. Graag ontvangen wij een prijsopgave van de kosten om in die kamer extra geluidsisolatie aan te brengen, zodat we de woongeluiden van de onder- en bovenburen minder gaan horen.

Dakisolatie onder het dakterras aanbrengen

Terras op 1e verdieping is het platte dak van deel parterre. Gemaakt van beton en bedekt met tegels, en vanwege eerdere lekkages bedekt met teerpapier en beloopbare grindtegels. Is dakisolatie mogelijk? En wat kost het. Afmeting terras/dak 7 x 1,70 meter.

Plafondisolatie aanbrengen

Ik wil in mijn woning alle plafonds laten isoleren. De woning is ongeveer 100 m2 en het gaat om alle vertrekken inclusief de natte ruimtes. Het is een jaren '60 woning en ik heb veel geluidsoverlast van de buren, met name van dieren- en andere geluiden.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Onze convectorput loopt vol wanneer het veel heeft geregend. Dit lijkt te maken te hebben met hoog grondwater. Kan isolatie met eps schelpen helpen en wat zou dat kosten?

Laag schelpen in de kruipruimte aanbrengen

Graag ontvang ik een richtprijs voor het spuiten van schelpen onder mijn woning. De oppervlakte is ongeveer 5,5 bij 8,5 meter en de hoogte van de kruipruimte ongeveer 50 cm. De kruipruimte kan niet worden volgespoten omdat dan de ander ventilatie en toegang afgesloten wordt, ik denk een laagje van 20 cm is voldoende tegen vocht, insecten en luchtjes. De toegang naar het kruipluik is ongeveer 4 meter vanaf de straat.

Dakisolatie aan de binnenkant aanbrengen

In een jaren dertig huis willen wij de zolder opnieuw laten isoleren en afwerken. Het gaat om een ruimte van circa 45m2 met schuine wanden en een relatief hoge nok. De isolatie komt aan de binnenkant, daar zit op dit moment ook al oud isolatiemateriaal wat door ons wordt verwijderd. De zolder wordt gebruikt als leefruimte.

Isoleren kruipruimte

Vochtprobleem in de kruipruimte, deze willen wij met schelpen isoleren. De oppervlakte van de kruipruimte is: 5,2m x 11m en de hoogte 1 meter.

Gevelisolatie eventueel vloerisolatie

Betreft een hoekhuis met zijgevel op het zuiden, anno 1927. Graag laten inventariseren op welke manier de gevel het best kan worden geïsoleerd. Ongeveer 150 m2 gevel isoleren. LET OP: we hebben met een strakke planning van doen. Offerte opmaken op 15 feb. tussen 12-16 of zaterdag 16 feb. Op zondag 17 feb. nemen wij een beslissing, op 18 feb moet begonnen worden. (Per 18 feb. worden tevens de steigers opgebouwd voor gevelreiniging, begonnen wordt met voegen uitslijpen.). Sorry, maar de planning is krap!

Verlaagd plafond isoleren

Isolatie van verlaagd plafond. Er komt behoorlijk veel koude lucht uit ons verlaagd plafond vandaan. In het verlaagd plafond zitten spotjes. Als je op de bank zit, voel je de koude lucht (via de openingen van de spotjes) op je neerdalen. Wie is in staat ons verlaagd plafond op een kwalitatieve en brandveilige manier te isoleren? Het liefst werken we met een erkend bedrijf of vakman gezien de ernst van de situatie (spotjes worden warm en alleen via de openingen van de spotjes is er toegang tot het verlaagd plafond). Plafond is totaal 21 meter bij 50 cm breed ongeveer.