Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Amstelveen of directe omgeving.

2640 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), schuur isoleren, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren, geluidsisolatie plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Amstelveen:

Slaapkamer geluiddicht maken + plaatsen triple glas

Ik wil onze slaapkamer van 3 x 5 m (wandoppervlak) geluiddicht maken. Het gaat om de wanden en de ramen die ik ook geluiddicht wil hebben. Momenteel hebben wij dubbel glas, maar zouden graag triple glas willen hebben. Graag advies over welk isolatiemateriaal het beste gebruikt kan worden.

Dak boven zolder isoleren

Onze zolder heeft een plat plafond en schuine zijkanten. Ook is alles afgewerkt met gipsplaten en geschilderd. Is het mogelijk om zonder de gipsplaten weg te halen toch te isoleren?. Bv met spuit isolatie onder de afgewerkte beplating? Het bestaande dak is licht geïsoleerd ongeveer 3 cm. Het gaat om 50 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Binnenmuren isoleren

Wij willen onze muren graag isoleren (100 m2). Het is een spouwmuur, maar volgens onze bouwkundig keurder is die spouwlaag te smal voor een goede isolatiewaarde, daarom denken we nu aan isoleren met voorzetwanden oid. Het gaat om een hoekwoning uit de jaren dertig. Het gaat in ieder geval om de begane grond, verder is er nog een souterrain en een eerste verdieping met schuin dak (daarover graag uw advies). Wat zijn de mogelijkheden, de grove kosten en op welke termijn zou u dit kunnen doen?

Meterkast isoleren

Ik wil graag de meterkast laten isoleren. Er zijn oude dunne platen als kast gevormd en een gedeelte is afgebroken. Ik zou graag deze ruimte willen isoleren en netjes laten afwerken. Boven de kast ruimte is ongeveer 30 cm hoog - 60 cm breed en 30 cm diep. Zijkant is ongeveer 230 lang en ongeveer 15 cm.

Buitenkant woning isoleren

Wij hebben een vrijstaand huis uit 1955 met een klassiek pannendak met twee hellende vlakken. Zeer grove schatting: 70 m2. Ik krijg graag info hoe nauwkeuriger te berekenen. Er is plafondisolatie op de bovenste verdieping, maar vanwege de verlaagde kap sluit het plafond niet aan op de buitenmuren, aan beide zijden is over de gehele lengte een strook waar de kap het (schuine) plafond van de bovenste verdieping vormt. Het dak is eenvoudig bereikbaar en pannen zijn naar ons weten nog in goede staat. Graag van buitenaf isoleren.

Dak van schuur isoleren

Ik wil het dakje van ons schuurtje laten isoleren (7 m2). Ik zal daarin regelmatig met een plantenspuit bezig zijn. Ik hoop op een hoge isolatiewaarde met Rc=4 en een milieuvriendelijk materiaal (houtwol?). Is klimaatfolie daarbij gewenst? Bestaande situatie: ongeïsoleerd hout met bekleding van ...(EPDM als ik het mij goed herinner, maar ik weet het niet zeker). Wij willen dat eventueel ook nog aanvullen met een groen dak. Kan dat laatste alleen als de buurman ook meedoet? Of moet ik dat aan een ander bedrijf vragen?

Isolation of appartment

I am living in an apartment on Top floor and corner apartment in Amstelveen. Apartment is usually more cold and there is lot of condensation via mirror too. I would like to make an appointment to discuss the possibilities in the house.

Steenstrips met isolatie plaatsen op gevel

Wij wensen steenstrips met isolatie te laten plaatsen op de gevel. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 100 m2.

Kruipruimte isoleren

Ik wil graag de kruipruimte van een woning laten isoleren met schelpen het oppervlakte waar de schelpen verspreidt moeten worden is 50 m2. Momenteel ligt er zand.

Isolatie in de kruipruimte

Wij hebben een vochtige kruipruimte en denken aan isolatie. De hele ruimte ligt nu open in verband met een verbouwing. De buitenmuren van de kruipruimte zijn 5. 70 bij 11.50 m. Wat zou het ongeveer kosten?

Vloerverwarming installeren en kruipruimte isoleren

Ik wil vloerverwarming installeren en de kruipruimte van 45 m2 isoleren. Ik wil de isolatie met noppenfolie en eventueel laminaat geplaatst hebben, maar dat weet ik niet zeker. Ik laat mij graag adviseren.

Isolatie onder dakpannnen herstellen

Ik heb schimmel op zolder doordat vogels mijn isolatie hebben weggehaald, dus graag opnieuw stukje isolatie onder dakpannen. Is een hoekwoning en dit is aan de voorkant gebeurd.

Tonzon vloerisolatie aanbrengen

Ik heb een betonnen voer met een piepschuim bekleding. De vloer bestaat uit twee delen. Gezamenlijk zijn ze ongeveer 93 m2 in oppervlak. Kunt u mij een specialist laten overkomen die mij een advies kan geven en naderhand een offerte kan aanbieden voor de meest gebruikte Tonzon vloerisolatie? Gaarne uw antwoord hier op. Ik heb een kruipruimte.

Vochtprobleem in de kruipruimte behandelen en ventilatie verbeteren

De kruipruimte die begint direct achter de voordeur (op het noorden) wordt door gebrekkige ventilatie steeds vochtiger. Jaren '60 tussenwoning met een betonnen vloer. Oppervlakte is ongeveer 18 m2 hoogte van de kruipruimte is ongeveer 60 cm. Er zit een kruipluik bij de voordeur. Geef in offerte duidelijk aan of bij een vooronderzoek/inspectie een prijs berekend wordt. Vaak staat dat niet duidelijk op websites vermeld.

Geluidsisolatie in slaapkamer aanbrengen

Ik wil onze slaapkamer isoleren tegen vliegtuiggeluid. Kan er iemand ter plekke komen om te kijken hoe dat het beste kan? Eventueel betaald? Ik wil ook een airco installeren.

Plat dak isoleren

Circa 60 m2 plat dak isoleren. Het is een plat dak van een woning. De binnenzijde is afgewerkt. Wat zijn de mogelijkheden? Kunt u komen kijken en een advies geven?

Geluidsisolatie vanwege overlast

Info ik wil graag iets laten doen aan de geluidsoverlast van mijn buren, die s'nachts niet kunnen slapen en in het kleine kamertje wat grenst aan mijn kleine kamertje en dan komt mijn slaapkamer een machine aanzetten die bonst, beeft , trilt en zoemt en ook nog op een houten vloer staat. Ik kan daar helemaal niet van slapen en ben ten einde raad.

Vloerisolatie aan een betonnen vloer brengen

Ik wil vloerisolatie (aan een betonnen vloer) voor mijn tussenwoning aanbrengen. Er zijn 2 delen van de kruipruimte: 1. ongeveer 2 x 7 m2 onder de gang/keuken, goed toegankelijk (2 kruipluiken), 50 cm diep , vochtig met plekken waar een klein laagje water staat. 2. ongeveer 3.5 x 7 m2 onder de woonkamer, niet toegankelijk, 43-45 cm diep, niet nat. Graag ook een goed geïsoleerde kruipruimte luik maken. Ook 1 kruipluik maken en alle 3 de kruipluiken goed afwerken met een lijst en ringen om de luiken te kunnen openen. Graag een advies over de verschillende materialen en welke het best bij ons huis past en kosten voor vloerisolatie. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Kruipruimte- en/of vloerisolatie

Vloerisolatie en of kruipruimteisolatie

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik heb op 1 oktober jl. een woning uit bouwjaar 1972 gekocht. Na verwijdering van een vloer blijkt dat de kruipruimte enorm vochtig is. Er staat op sommige plekken een plasje water. Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van een laag van 20 cm schelpenisolatie in de kruipruimte van 60 m2. De kruipruimte is via twee luiken toegankelijk.

Slaapkamer geluidsdicht isoleren

Wij wonen in een flat die is gebouwd in 1992. We vinden de slaapkamer van 4 x 4 m1 erg gehorig. Er ligt al wel lamelparket met meer dan gemiddelde isolatie. Graag ontvangen wij een prijsopgave van de kosten om in die kamer extra geluidsisolatie aan te brengen, zodat we de woongeluiden van de onder- en bovenburen minder gaan horen.

Dakisolatie onder het dakterras aanbrengen

Terras op 1e verdieping is het platte dak van deel parterre. Gemaakt van beton en bedekt met tegels, en vanwege eerdere lekkages bedekt met teerpapier en beloopbare grindtegels. Is dakisolatie mogelijk? En wat kost het. Afmeting terras/dak 7 x 1,70 meter.

Plafondisolatie aanbrengen

Ik wil in mijn woning alle plafonds laten isoleren. De woning is ongeveer 100 m2 en het gaat om alle vertrekken inclusief de natte ruimtes. Het is een jaren '60 woning en ik heb veel geluidsoverlast van de buren, met name van dieren- en andere geluiden.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Onze convectorput loopt vol wanneer het veel heeft geregend. Dit lijkt te maken te hebben met hoog grondwater. Kan isolatie met eps schelpen helpen en wat zou dat kosten?

Laag schelpen in de kruipruimte aanbrengen

Graag ontvang ik een richtprijs voor het spuiten van schelpen onder mijn woning. De oppervlakte is ongeveer 5,5 bij 8,5 meter en de hoogte van de kruipruimte ongeveer 50 cm. De kruipruimte kan niet worden volgespoten omdat dan de ander ventilatie en toegang afgesloten wordt, ik denk een laagje van 20 cm is voldoende tegen vocht, insecten en luchtjes. De toegang naar het kruipluik is ongeveer 4 meter vanaf de straat.