Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor puin verwijderen uit een kruipruimte:

Puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik wil mijn vloer laten isoleren met Tonzon-isolatie. Voordat dat kan gebeuren, moet er het nodige puin verwijderd worden. Ik zou graag willen weten hoeveel dat mij gaat kosten.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor puin verwijderen uit een kruipruimte uit heel Nederland:

Steenpuin uit spouw halen ter voorbereiding van isolatiewerk

Ik zoek een metselaar die een spouwmuur kan reinigen. Ik wil de spouw laten isoleren, maar er is geconstateerd dat tot op knie hoogte aan een zijde, lengte 12 meter, puin ligt. Het gaat om het verwijderen van dit puin en weer dichtmaken van de muur.

Vloer schuur verwijderen

Het zijn drie klussen: 1. We hebben een oude schuur/stal die afgebroken moet worden en de betonnen vloer met grup die verwijderd moet worden. Oppervlak ca. 62 m2. 2. Langs het huis met rieten dak ligt beton. Er moet een sleuf in het beton gezaagd zodat deze sleuf gevuld kan worden met grind voor HWA. Lengte 8,43 m x 60 cm 3. Achter de oude deel ligt een mestkelder die volgestort is met puin. De afdekplaat op de kelder moet verwijderd worden en de muren onder de grond tot 50 cm zodat het als tuin in gebruik genomen kan worden. 22 m2

Schouw van een schoorsteen verwijderen en wand glad afwerken

Schouw bevindt zich in een in een uitstekende muur. Hoogte ca. 110 cm. Lengte van links naar rechts ca. 140 cm. Diepte variërend van 20 tot 40 cm. Muur egaliseren. Gaarne puin verwijderen.

Puin uit de spouw verwijderen en spouwmuur isoleren

Uit adviesgesprekken met isolatiespecialist kwam niet naar voren dat er puin in de spouwmuur zat. Op de dag dat de spouwmuur geïsoleerd zou worden bleek dit wel het geval en in behoorlijke hoeveelheden over een lengte van 9.5 m en boven en beneden. Graag willen we dit laten verwijderen om vervolgens te isoleren. Volgens de isolatiespecialist is het puin her en der verspreid, het gaat dus niet om alleen de onderste rij, maar ook in de hoogte. Het isolatie materiaal zal iets van parels moeten zijn. Graag na februari beginnen met het project. Graag ontvang ik een offerte.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Draagmuur verwijderen plus plaatsen draagbalk inclusief constructietekening voor eventuele aanvraag vergunning. De muur is ongeveer 403 cm breed en 245 cm hoog. Er zit een (Deur)opening in de muur. De muur staat tussen de woonkamer en keuken. Aan de keukenzijde zit elektra, dus ook in de muur. Oude keuken wordt van te voren helemaal verwijderd. Puin moet worden afgevoerd of in container dat het wordt opgehaald.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik wil een tuinhuis van ongeveer 4 bij 3 laten slopen en afvoeren. Daarnaast wil ik een afdak van ongeveer 5 meter laten verwijderen en afvoeren. Daarbij heb ik ook nog een 60 vierkante meter laminaat in huis wat eruit moet en afgevoerd. Alles is goed toegankelijk.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik wil ons tuinhuisje slopen en verwijderen. Het gaat om tuinhuisje van 3 m x 4 m met hout vloer. Ook graag afvoeren.

Puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik ga de vloer vanuit de kruipruimte isoleren. Momenteel is er puin aanwezig in een gedeelte van de kruipruimte. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat het puin kan verwijderen en afvoeren. - Oppervlakte puin in kruipruimte circa 12 m2 - Hoogte kruipruimte 50 cm - Ongeveer 1 dag werk - Betaling bij voorkeur per uur - Uitvoering tussen 28 november en 9 december.

Zand zuigen en puin verwijderen uit de kruipruimte

Ik wil graag vloerisolatie in mijn woning. Nu ben ik er achter gekomen dat mijn kruipruimte te laag is. De schatting is dat er 6 kuub uit moet. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 65 m2 en de ruimte tussen de vloer en de bodem is erg ongelijk, van ongeveer 50cm tot 20cm. Ik zou graag de kosten hiervan willen weten. Alvast bedankt

Verwijderen van vijver uit de tuin

Ik zoek iemand die mij kan helpen met het verwijderen en afvoeren van mijn vijver. De vijver schoonhouden wordt teveel werk voor mij. Met heftige regenbuien loopt het over. De vijver heeft een aparte vorm. Op het breedste punt is het 2,5 meter en het langste punt is ongeveer 2 meter. Er is een achterom aanwezig. Daarna zou het gat gevuld moeten worden met puin en aarde. Zelf plant ik er planten. Graag ontvang ik een offerte.