Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte en waterleiding isoleren:

Kruipruimte en waterleiding isoleren

er is een infraroodcamera onderzoek geweest en uit het rapport blijkt dat het vochtprobleem in de vloer o.a. komt doordat de kruipruimte niet geïsoleerd is en de waterleiding. Daarvoor wil ik graag een offerte van een aantal bedrijven ontvangen. Het gevelprobleem doet een ander bedrijf. Het ligt aan de prijs met betrekking tot de herstelkosten aan de woning met betrekking tot het vochtprobleem of ik met deze woning doorga. De lekkage komt uit de voegen van de achtergevel, volgens het rapport. Tevens wil ik er op schrift zeker van zijn dat het herstel 100 % goed wordt uitgevoerd. En er daarna geen vochtprobleem meer is in de woonkamer. Ik stuur het rapport van het onderzoek op zodra ik contact heb met een erkend bedrijf.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte en waterleiding isoleren uit heel Nederland:

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een ervaren loodgieter die in ons nieuwbouwhuis een buitenkraan wil aanleggen/plaatsen tegen de achtergevel. De afstand vanaf de waterleiding naar de gevel is ongeveer 6 meter. Deze kan via de kruipruimte doorgetrokken worden. De kraan is reeds in bezit, overige materialen nog niet.

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een buitenkraan tegen de achtergevel. De waterleiding zit aan de voorzijde van de woning naast de meterkast. De afstand is ongeveer 8 meter naar de achtergevel en zou via de kruipruimte doorgetrokken moeten worden.

Buitenkraan plaatsen tegen de zijgevel

Graag zou ik tegen de zijgevel een buitenkraan laten plaatsen. De waterleiding kan via de kruipruimte doorgetrokken worden. Dit zal ongeveer 6 a 7 meter zijn.

Reparatie gesprongen waterleiding

De waterleiding in de kruipruimte naar de buitenkranen in de voor- en achtertuin is gesprongen/lek. Wanneer de toevoerkraan in de meterkast ten behoeve van de buitenkranen is gesloten, lekt er geen water weg. Als deze open staat gaat de watermeter lopen circa 1 liter per halve minuut. Het betreft geen spoedklus maar moet wel gerepareerd worden. Ik weet niet waar de waterleiding lekt en ik heb geen materialen.

Waterleiding vervangen

Onder onze stacaravan is er een waterleiding kapot, ongeveer 2 meter moet er hooguit vervangen worden, het enige probleem is dat de kruipruimte onder de caravan beperkt is: ongeveer 40 cm.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aan de achtergevel bij de tuin. De situatie is dat de woning is uitgebouwd en de enige mogelijkheid is om een waterleiding door de zelfde mantelbuis te laten lopen waar de electrakabel doorgaat die door de tuin naar de schuur gaat. In principe is er ruimte voor 8 a 10 mm. Aansluiten vanuit de meterkast voorzijde woning op een bestaande koppeling die van de buitenkraan aan de voorzijde van de woning is, zit al een voorbereiding om een extra leiding op aan te sluiten.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een buitenkraan laten plaatsen. De waterleiding zal vanuit de voorzijde van de woning doorgetrokken moeten worden naar de achtergevel via de kruipruimte. Dit is ongeveer 8 meter.

Waterleiding leggen van meterkast naar keuken

Door een waterleiding die gebarsten is in de muur tussen de keuken en gang is er lekkage ontstaan. Graag willen wij een nieuwe waterleiding van de meterkast naar de keuken gelegd hebben (door de kruipruimte).

Buitenkraan aanleggen

We willen graag aan de achtergevel een buitenkraan laten aanleggen voor gebruik in de achtertuin. Aan de voorzijde van onze hoekwoning hebben we reeds een buitenkraan. Waterleiding zal doorgetrokken dienen te worden vanuit de kruipruimte/voorzijde woning. Graag ontvangen we een offerte hiervoor.

Riolering en waterleiding doortrekken naar mantelzorgwoning

Bij deze de werkomschrijving. Achter in de tuin komt een mantelzorgwoning te staan. Deze moet water zijdig, elektrisch en riool zijdig aangesloten worden op de bestaande woning. De tuinman zorgt voor een fundatie voor de mantelzorgwoning en voor een geul van de mantelzorgwoning naar het huis. In de mantelzorgwoning komt een Saniboyeur toilet in verband met de afstand. De rioolleiding wordt dus maar 50 mm. Wij dachten aan het volgende: Een buis van 110 mm van het huis naar de mantelzorgwoning. Deze buis moet door de muur naar de kruipruimte gebracht worden. In de buis komen het riool 50 mm, de tyleen waterleiding buis 20 mm, de elektrische kabel, verwarmingslint (anti vries) en een glasvezelkabel. Het riool dient door u in de kruipruimte aangesloten te worden op het bestaande riool. De waterleiding dient door u in de kruipruimte aangesloten te worden op het bestaande leidingsysteem (22 mm koper). De elektrische kabel, verwarmingslint en glasvezelkabel worden door derden gedaan. Na aansluitingen wordt de geul weer gedicht door de tuinman. Afstanden. 110 mm pijp van huis naar mantelzorgwoning: 18 meter. Pijpen van buitenmuur tot bestaande systeem in kruipruimte: 8 meter. De situatie van het huis is goed te zien op Google Maps. Uitvoering. Eind maart. Graag hoor ik van u of u deze werkzaamheden kunt uitvoeren en uw prijsstelling. Ik hoor ook graag van u of u de benodigde materialen (110 mm buis, 50 mm riool en 20 mm tyleen buis) mee levert of dat ik daarvoor moet zorgen.