Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Noord-Holland.

254 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, buitengevels bungalow isoleren en stucen, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), geluidsisolatie slaapkamer, geluidsisolatie, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Noord-Holland:

maandag 6 juli 2020

Raam-erker isoleren

Wij hebben in de keuken een raam-erker met een marmeren vensterbank. Dus alleen het raam is uitgebouwd. De vensterbank kan ik in de winter gebruiken als verlengstuk van mijn koelkast. Er komt veel kou doorheen. Hoe kan dit geïsoleerd worden en wat gaat dat kosten? De raam-erker loopt schuin uit de gevel en is 160 cm breed en op het diepste gedeelte 65 cm.
vrijdag 26 juni 2020

Muur isolatie

Ik zou graag 4 muren (ongeveer 60 m2) willen laten isoleren tegen geluid. Graag advies van de vakman over de plaatsing en afwerking. Het gaat om een kleine eengezinswoning, rijtjes huis, bewoner maakt veel overlast, door chronisch probleem, buren hebben last. Het gaat om woonbegeleiding. Cliënte moet daar blijven wonen.(werkzaamheden vinden plaatst in Julianadorp).
woensdag 24 juni 2020

Het akoestisch isoleren van de woning

Betreft geluidsisolatie van plafond (klankkast). Goed bereikbaar. Houten balken met daaronder gipsplaten, daarboven een houten vloer met isolatie. 65m2, verdeeld over meerdere kamers. Wij willen dit laten isoleren tegen contact en stem geluid.
woensdag 24 juni 2020

Stenen schuur laten isoleren

Ik wil mijn stenen schuur laten isoleren om hier een werkplek te kunnen creëren. De afmetingen zijn 330 cm x 280 cm en de hoogte is 216 cm.
dinsdag 23 juni 2020

Plafond isoleren tegen geluid

Er staat op ons dak een Airco-unit welke wij horen. Nu willen wij het plafond beter isoleren tegen dit geluid. Het is een oude geluidsstudio geweest dus muren en vloer waren al goed geïsoleerd. Het gaat om iets minder dan 30 m2 plafondoppervlak.
zondag 21 juni 2020

Dak isoleren

Jaren 30 dakbeschot, van binnen na isoleren en afwerken met AK-gips. Totale oppervlakte is ongeveer 60 m2. Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak
dinsdag 16 juni 2020

Bungalow buiten-af isoleren en stucen

Vrijstaande jaren-30 bungalow. Alle 4 de gevels isoleren en met buitenstuc (crepi?) afwerken. De woning is 5 meter breed x 10 meter diep. Het gaat vermoedelijk om een te bewerken geveloppervlakte van 65 m2.
dinsdag 16 juni 2020

Geluidsisolatie aanbrengen tegen slaapkamerplafond

Het gaat om plafondisolatie ivm geluidsoverlast van bovenburen. De huizen hebben houten plafonds en wij horen de tv en stemmen van de bovenburen in onze slaapkamer. Ook contactgeluid. Graag zouden we dit verminderen. De buren willen vooralsnog niet meewerken. Wat wij het liefst willen is alleen het slaapkamer-plafond tegen geluid isoleren. Het plafond meet 3,00 meter x 3,50 meter.
dinsdag 16 juni 2020

Geluidsisolatie op tussenmuur met de buren

Ivm geluidsoverlast van buren wil ik mijn aangrenzende slaapkamermuur van circa 5,00 meter lang en 2,60 meter geïsoleerd hebben. Het gaat dus om hoogwaardige akoustische isolatie en een nette afwerking van het geheel. Graag advies van een specialist.
zondag 14 juni 2020

Slaapkamer zo goed mogelijk geluidsdicht maken

Ik wil mijn slaapkamer van ongeveer 15 m2. zo goed mogelijk geluidsdicht laten maken tegen geluiden vanuit de woning ivm zeer lichte slaapster. Het gaat dus vooral om de twee binnenwanden en de deur, de buitenmuur en de ramen lijken prima geluidsdicht te zijn. De hoogte van de kamer is 2.60 meter. Het is in een appartement op de 3e verdieping met lift.
vrijdag 12 juni 2020

Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen

Er gaat een stuk van het plafond van de begane grond open voor het inbouwen van extra spotjes. Ik wil meteen graag het plafond laten isoleren door middel van het inspuiten met cellulose (of alternatief op advies van de vakman) via te maken gaten met vooral geluidsdemping als doel. De woning dateert uit rond 1960 en heeft houten vloeren en houten plafonds. Het te isoleren plafond bedraagt circa 80 m2.
donderdag 11 juni 2020

Zolder van 3e (top)verdieping tussenwoning van-binnen-uit isoleren en aftimmeren

Ik wil graag de zolder van onze topverdieping (3e) van onze rij-tussenwoning laten isoleren van-binnen-uit en daarna netjes afwerken/aftimmeren. De zoldervloer van deze 3e topverdieping is circa 5 meter breed en 5 meter lang. Binnenzijde van het dak-oppervlakte op de 3e verdieping is circa 65 m2. Op Funda staat toevallig dezelfde soort woning met foto's binnenzijde van exact dezelfde zolder op de 3e verdieping; Reilerhof 17, ook in Nieuw-Vennep.
maandag 8 juni 2020

Buitenmuur laten isoleren, ivm een koudebrug probleem

Ik heb aan de buitenkant van de keukenmuur, een koudebrug probleem. Dus de vochtplekken komen en gaan en winters stuk kouder dan rest vh huis. willen graag isoleren om koude brug probleem af te zijn en dus keuken warmer blijft.
zondag 7 juni 2020

Plafond geluidsisolatie

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van isolatie tussen plafond en vloer, dit ivm geluidsoverlast/ contact geluid van de bovenburen. Het gaat om een jaren 30 woning met een houten vloer in Haarlem. Oppervlakte plafond is ongeveer 65m2. De hoogte tussen de ruimte weten we helaas niet. Hoeveel geluidsreductie zal dit opleveren? En wat zijn de beste opties en bijbehorende kosten? Met vriendelijke groet, Wendy
zaterdag 6 juni 2020

Geluidsisolatie laten aanbrengen

De zijmuur naar de buren willen we graag geluidsdichter maken. De muur is 8 bij 3 meter
woensdag 3 juni 2020

Gat laten maken in raam voor airo slang rond 137

Ik heb thuis een draagbare airco alleen moet daarvan de afvoerslang van de warme lucht naar buiten. Mijn vraag was of er een gat in het raam kan worden gemaakt in het dubbelglas raam? Ook heb ik zelf al een houder die dan in het gat gaat waar de slang op aankoppelt.
zondag 31 mei 2020

Isolatie advies

Voormalig schoolgebouw uit 1926. Het gaat om de zuidoostgevel van één klaslokaal op de eerste verdieping. Geen spouwmuur aanwezig. Geen ramen. Veel regen en wind. Mogelijk vochtproblemen. Wand (hxb) 6m x 3m60. De ruimte wordt in de zomer erg heet doordat de zon op de gevel staat en in de winter erg koud. NB: Het eerste contact graag per e-mail en niet per telefoon. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman
woensdag 27 mei 2020

Trap geluidsisolatie

Gaat om een trap van 30 treden van ongeveer 1.20 breed. Ligt nu tapijt maar trap geeft nu teveel geluid voor de onderbuurvrouw. Er zit een kwartslag draai in bij de laatste 5 treden.
zondag 24 mei 2020

Plafond isoleren

Wij wonen op Begane Grond + Eerste verdieping, maar hebben last van de bewoners op de Tweede verdieping, met name van het contactgeluid (voetstappen). We hebben op de eerste verdieping een verlaagd plafond aangelegd om spots in te bouwen, maar dit plafond is nog niet geïsoleerd. Mogelijk helpt het als wij het plafond alsnog isoleren. Graag krijgen wij hier advies over en als het helpt willen wij graag een offerte om de isolatie uit te voeren. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Ongeveer 55 m2 Wat is het doel van de plafondisolatie? Akoestisch isoleren
zondag 24 mei 2020

Woonkamer isoleren tegen geluidsoverlast

Het gaat om isoleren van 2 muren in woonkamer. Een muur van 6 m2 en een muur van 9 m2. Wegens storend geluidsoverlast van buren wil ik dit laten isoleren. De wanden zijn glad gestuct en verkeren in goede staat. Er zit bij 1 muur wel leidingen die niet ingebouwd mogen worden, welke methode kan hier toegepast voor worden? Voor de afwerking wil ik waarschijnlijk stucwerk, zou dit apart op de offerte vermeld kunnen worden?
zaterdag 23 mei 2020

Van binnen dakisolatie aanbrengen

Er zit onder de dakpannen een kleine (oude) laag isolatie van zo'n 4 cm, volgens mij glaswol. Er zijn 2 ruimtes, waarvan de grootste ruimte ongeveer 60 % van de oppervlakte in beslag neemt. Die ruimte is een slaapkamer en die wil ik laten afwerken met gipsplaat. De andere ruimte is de voorzolder en die hoeft niet mooi afgewerkt. Het gaat dus om ongeveer 50 m2 aan te isoleren zolder.
dinsdag 19 mei 2020

Wand isoleren tegen geluidsoverlast

We willen de tussenmuur met de buren isoleren in verband met geluidsoverlast (met name van de kinderen die huilen, roepen etc). Het is een woning uit 1906, enkel steens muren. Het gaat om de muur in de slaapkamer van 4,5 meter breed, 2,70 meter hoog. Graag na het isoleren ook stucen.
zondag 17 mei 2020

Dakisolatie voor een dak met gecombineerde dakconstructie

Plafond van de badkamer ligt open, direct onder een plek waar het dak op een aantal plekken bijeen komt. Moeilijk te isoleren, vandaar graag deze methode. Daarnaast paar open verbindingen dichten voor geluid. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Minder dan 30 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren
zaterdag 16 mei 2020

Kruipruimte vullen met schuimbeton

kruipruimte 50m2 vullen met schuimbeton en afvoeren rotte balken enz uit kruipruimte
maandag 11 mei 2020

Schuur isoleren

Ik wil de schuur isoleren tegen geluid maar ook kou. Af en toe zit ik hier met vrienden en zo nu en dan knip ik ze omdat ik kapper ben. Ik wil geen overlast van de buren krijgen. Het is een kleine schuur ongeveer 7 meter lang en 2,5 meter breed. De muren zijn van steen en het plafond van hout. Ook zitten er openingen tussen de muur en het plafond waardoor het juist nu op dit moment heel horig is. Het uitruimen van de schuur vanwege paar spullen die erin zitten is ook nodig voor het werk verricht kan worden. Hoeveel zou dit kosten als jullie dit ook doen? Dank jullie wel!

Partners

Partners van Casius