Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak aan de binnenkant isoleren:

Dak aan de binnenkant isoleren

Isolatie materiaal kan tussen balken dikte 15 cm worden aangebracht en moet worden afgewerkt met gipsplaten of iets dergelijks op de balken. Dak bevat 2 velux ramen van 100-100 cm dus nette afwerking is belangrijk. In totaal 80 m2 oppervlakte.
Onze klant uit Vlijmen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak aan de binnenkant isoleren uit heel Nederland:

Dak isoleren

We zouden graag een combinatie willen van het isoleren van het dak en meteen de dakpannen vernieuwen. Kunnen eventueel zelf de pannen er al afhalen en zullen zelf weer bedekken. Het gaat om ongeveer 32 m2. Aan de voorkant zitten 2 dakkapellen. Graag aan de buitenkant isoleren, de binnenkant hebben wij al gedaan. Isoleren met standaard isolatie platen. Afvoeren van oude materialen doen wij zelf.

Het isoleren van ons dak en wanden

Het huis heeft aan de achterkant 1 schuin dak met zonnepanelen. Aan de voorkant een zolderdak, daaronder ramen en dan weer een stuk dak. De binnenkant is overal bekleed met grijze schrootjes. Het huis is goed gebouwd in 1976. Vrijstaand. Dak 75 m2. Knauf Glaswol is onze voorkeur.

Plaatsen van een serredak en schuifpui of complete serre realiseren

Wij zijn bezig met een uitbouw en willen dit graag middels een serre doen. Wij hebben een aannemer die het sloop en opbouw kan verrichten, dus het zou enkel gaan om het plaatsen van een serre dak en schuifpui. Hierbij denken wij aan een aluminium serre waarvan de buitenkant antraciet is en de binnenkant wit. Verder voorzien van HR++ glas. De pui willen wij graag in 4 delen hebben, waarvan de opening is in het midden. Ondanks dat we een aannemer hebben, zou ik toch ook wel benieuwd zijn wat jullie hierin zouden kunnen betekenen. De woning is van 2017. De fundering moet geïsoleerd zijn en de vloerverwarming willen we door laten leggen in de serre. Verder gaat de bestaande pui eruit en willen we een afscheidingsmuur hebben met schuifdeur om woonkamer en serre af te sluiten. De foto die ik mee stuur is nog van de bouw. Naast deze klus hoop ik dat de aannemer het volgende apart kan vermelden in de offerte, dit betreft namelijk een andere klus: Tussenwand creëren tussen woonkamer en serre.

Dakrenovatie/verhoging

Graag laten wij ons platte dak verhogen en rechttrekken aan een zijkant. Het is van een appartementencomplex en op de bovenste (5e) etage zijn een aantal bergingsruimten die wij hebben opgenomen. Het dak is hier ongeveer 2.15 m, maar moet verhoogt worden naar ongeveer 2.40 m. Het moet zo gemaakt worden dat er een dakterras op geplaatst kan worden. Aan 1 zijde moet van de welzijnscommissie de eerste 2 m van het dak schuin naar boven worden aan de voorzijde. Een deel van het dak is momenteel schuin met een dakgoot, dat moet van de schoorsteen aan de voorzijde door naar achteren recht getrokken worden. Wij hebben de bouwvergunning. De constructie tekeningen hebben wij ook al, deze zijn gemaakt voor een stalen constructie, maar willen in overleg naar een houten constructie. Op ongeveer 1/3 van het dak moet het dakterras komen. Het dak is ongeveer 14 m bij 5,5 m breed. De inrichting is van de appartement is een 2e stap. Het gaat in eerste instantie om het verhogen van het dak. Er bestaat de mogelijkheid om eerst het dak weg te halen, of dat het dak eerst geplaatst wordt en dan de binnenkant weg te halen.

Dwarskap met mansarde dak

Graag laat ik op mijn woning een dwarskap met mansardedak plaatsen. Deze graag casco, de buitenkant wel afwerken, binnenkant niet en inclusief ruiten. De dwarskap moet 5 bij 6 meter worden. Vaste trap is al aanwezig De stahoogte is nu in midden 1.30 m, dit wil ik dus verhogen. Er zit nu geen dwarskap op. Ik ben in contact met de gemeente en een dwarskap is het enige waar de gemeente mee wil werken. De dwarskap moet met hout afgewerkt worden.

Vloer repareren, daklekkage verhelpen en raam+kozijn vervangen

Het gaat om drie klussen: de vloer is verzakt en er zit een barst in, dit moet gerepareerd. Het dak lekt en moet vervangen worden en een kozijn met glas moet vervangen worden. In de vloer zit een barst en is doormidden. Het is van beton. Het gaat om een garage, een bedrijfspand. De oppervlakte is 300 m2. Het dak is bekleed met dakleer en lekt op meerdere plekken. Er zou gekeken moeten worden wat er precies gedaan moet worden. Een de binnenkant is het plafond van beton zonder afwerking. Dit is ook 300 m2. De hoogte is 4 meter. Het kozijn dat vervangen moet worden is van hout en ik wil kunststof. Ik denk dat de afmeting ongeveer 1,5 x 2,5 meter is. Het oude raam zou afgevoerd moeten worden. Graag wil ik in januari beginnen.

Het isoleren van een garage met een sedumdak

Betreft een betonnen prefab garage met een dak oppervlakte van ongeveer 17m2. Dit wordt een massagepraktijk. maar is nu vooral vochtig aan de binnenkant. Het is de bedoeling dat deze ruimte dus geisoleerd wordt door een sedumdak. Hier weet ik nog niks van, het zou mooi zijn als ik hier ook advies over kan krijgen.

Cellulosevlokken in de vloer van de zolder inspuiten

Ik wil de vloer van de vliering en de schuine (dak)gedeeltes van mijn kamers op de 1e verdieping laten isoleren dmv het inspuiten van cellulosevlokken. De schuine gedeelten bestaan uit holle ruimtes met dakbeschot en gipsplaat aan de binnenkant. Dit is ongeveer 12 m2, verdeeld over 4 ruimtes. De (holle) vlieringsvloer is aan de onderkant gipsplaat, daarboven een beetje riet en afgedekt met OSB plaat. Dit is in ong 30 m2, op de vliering één oppervlak en aan de onderkant verdeeld over 4 ruimtes. Totaal te isoleren oppervlak is rond de 42 m2. Het betreft een tussenwoning.

Woning isoleren

Het gaat me alleen om geluidsisolatie. Onder het schuine dak is het straatlawaai uitermate luid en hinderlijk waarneembaar. Alsof het versterkt wordt. Daarom wil ik graag 100 m2 aan de binnenkant van mijn woning isoleren tegen geluid.

Renovatie hoekwoning

Ik wil mijn woning totaal renoveren. Keuken: Muur uitbreken (2,35 m breed) oude keuken verwijderen en nieuwe plaatsen Begaande grond: Woonkamer en gang vloer verwijderen (50 m2), er liggen nu tegels met grind Badkamer: Strippen en opnieuw inrichten, nieuwe wc plaatsen. Stuc- en schilderwerk (afmetingen niet bekend) Isolatie (dak aan de binnenkant en de kruipruimte. Nieuwe kozijnen (nieuwe schuifpui en nieuwe voordeur) nu hout, moet aluminium worden Traprenovatie: Trap bekleden met laminaat Etc.

Partners

Partners van Casius