Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zolder dak aan de binnenkant isoleren:

Zolder dak aan de binnenkant isoleren

Ik heb een schuin hellend zolder dak wat geïsoleerd moet worden zonder afwerking vanwege een berg zolder ! Het liefst ESP platen. Het gaat om 36 m2.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder dak aan de binnenkant isoleren uit heel Nederland:

Vochtproblemen verhelpen

Jaren 30 woning waarbij de goot/ het zink waar twee stukken van het dak samen komen, over de hele lengte vocht laat zien aan de binnenzijde van de woning en op het laagste punt in de woonkamer lekkage geeft. Op dezelfde hoogte in de slaapkamer en zolder vochtplekken en schimmel zichtbaar.

Hellend dak isoleren met pur

Het hellende dak van de zolder moet geïsoleerd worden van binnenuit. Er komen nieuwe dakplaten op, maar kan geen isolerende dakplaten toepassen omdat ik een inpandige goot heb dus mag niet hoger gaan. Ik zie veel voordelen van gespoten PUR. 2 zijdes van ieder ca. 48 m2 (12 x 4 m). Er zit nu isolatiemateriaal in, maar dit wordt eruit gehaald. Graag ontvang ik hier prijsindicaties van.

Schoorsteen verwijderen dak en zolder

Het betreft het verwijderen van de schoorsteen van het dak en zolder. De schoorsteen is 1 m bij 2 m. Graag ook afvoeren. Binnen welk termijn kan dit uitgevoerd worden?

Tweezijdige of enkelvoudig nokverhoging

Wij willen een nokverhoging, woning breed, maar twijfelen over enkel of tweezijdig. We willen wel kunnen staan. Woning is ongeveer 6 m breed. De dakkapel (zie foto) is eigenlijk een slaapkamer, dat is platte dak. Het stuk met de dakpannen is de zolder. De nokverhoging moet dus boven de dakkapel komen. Ik denk van kunststof. Graag afvoeren oud materiaal. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig.

Complete uitbouw op zolder

Complete uitbouw realiseren op plat dak van zolder van 5,69 breed en 3,15 diep op bestaand onderheid terras. Ik wil hiermee 3 slaapkamers realiseren en een badkamer. Inclusief vloerverwarming, muren etc.

Woning stucen

Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor het glad stucen en airless spuiten of rollen (wat mogelijk is) van de wanden van een nieuwbouwwoning. Wanden heel netjes en glad (behangklaar). Bij de zolder ook het plafond (schuin dak). Het is circa 200m2 excl plafond van de zolder. Nokhoogte circa 4 meter. Geen schuine muren bij slaapkamers. Plafonds zijn al gestuct en ral9010 geverfd vanaf de bouw. Wc en badkamer zijn volledig betegeld. We willen geen ral9010 op de muren maar een andere tint.

Uitbouw dak/zolderverdieping

Wij zouden onze huidige zolder willen uitbreiden met een dakopbouw. Ons huis heeft een gedeeltelijk punt dak (de zolder) en aan de achterzijde een gedeelte plat dak. Wij willen de zolder uitbreiden over dit platte gedeelte aan de achterzijde van het huis (~15 m2. 540 cm bij 280 cm). Graag bespreken wij de mogelijkheden en ontvangen wij een offerte. Het liefst een prefab optie, maar wij realiseren ons dat een houten skelet de meest voorkomende. Wij willen hier ook waterleidingen getrokken hebben voor een wasbak en eventueel een douche. Geen elektra dat doen we zelf, voor de rest casco.

Dubbele nok verhoging realiseren

Ik zo graag van de kruipzolder een verdieping maken middels een dubbele nok verhoging. Daarnaast dient en een trapgat gemaakt te worden in de bestaande houten vloer van de zolder. Het dak is 30 graden. We zouden de nokverhoging verhoogt willen hebben met ongeveer 1,75 meter en het vloeroppervlak zou 30 m2 worden. We willen een casco oplevering zonder elektra en stucwerk. Vergunning is nodig, ik heb een verzoek gestuurd naar de gemeente. Graag een prefab constructie. Tekeningen moeten nog.

Lekkage van het dak inspecteren en oplossen

Het dak lekt op zolder. Kennelijk zijn de nokplaten te kort en moeten hier langere voor komen. De matten onder de nokplaten zijn te kort, volgens een dakdekker die het heeft bekeken. 5 meter breed de lengte is 10 meter zadeldak

Dak van buitenaf isoleren, dakkapel plaatsen en buitengevel isoleren

Wij zijn opzoek naar iemand voor meerdere klussen: Het pannendak zou van buiten af geïsoleerd moeten worden (ongeveer 170 m2). Ik heb geen idee of de huidige pannen hergebruikt kunnen worden. Ik heb begrepen dat een vergunning nodig is. Nu is er geen isolatie aanwezig. Het is een vrijstaande woning, met ik denk een vloeroppervlak van 120 m2. Het huis heeft een verdieping en een zolder. Er wordt nog overwogen om een dakkapel te plaatsen. We denken aan een van 5 meter breed ongeveer, met een schuin pannendak. De dakkapel zou dan aan de achterzijde komen. Ik denk dat een vergunning hiervoor niet nodig is. Mogelijk alleen meldingsplicht. We willen een casco oplevering, alleen buiten afwerking en kozijnen erin en dakpannen. Eventueel gelijk buitenmuur isolatie. Hier zit nog geen isolatie, mogelijk wel in de spouwmuur. Gisteren hebben we een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Het zou van buitenaf geïsoleerd moeten worden en afgewerkt met stucwerk. Het oppervlak is ongeveer 300-350 m2. Ik heb begrepen dat het nodig is om minimaal twee dingen te laten isoleren om aanspraak te maken op subsidie. Indien mogelijk hiervoor een aparte offerte Graag ontvang ik advies en een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius