Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor het isoleren van een slaapkamer tegen geluid van de onderburen:

Het isoleren van een slaapkamer tegen geluid van de onderburen

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn slaapkamer van 16 m2 goed kan isoleren tegen geluid van de onderburen. Ik woon in een portiekwoning op de bovenste verdieping.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het isoleren van een slaapkamer tegen geluid van de onderburen uit heel Nederland:

Muur isoleren tegen geluid van buren

Ik woon in een appartementen complex en heb regelmatig last van geluid van de buren, muziek, TV en lopen. Onze appartementen zijn gescheiden alleen door twee dubbele gips wanden met isolatie. Maar mijn buurman heeft zijn TV en stereo tegen mijn wand geplaatst, en mijn wand is in de slaapkamer. Hierdoor hoor ik vaak de muziek / bass trillingen door de muur. Ik zou graag een offerte hebben en / of info wat we het beste kunnen nemen .

Geluidsisoleren plafond appartement

Betreffende een rij appartementen uit 1936. Allemaal houten vloeren. Gelijkvloers beneden appartement waarboven 2 appartementen zitten. Deze rij is 10x zo uitgevoerd, dus een VVE van 30 oude appartementen (eventueel groepsinkopen). De te isoleren ruimte is onze slaapkamer, hierboven zit de woonkamer/keuken van de bovenburen. Voetstappen, opruimen, hard praten, deuren open en dicht, alles is vrij duidelijk hoorbaar en vooral storend bij in slaap vallen. Ik wil mij oriënteren op de mogelijkheid om het plafond van ongeveer 14 m2 geluiddicht te isoleren. Er is nog geen isolatiemateriaal aanwezig in het plafond. Graag zou ik advies willen hebben over de mogelijkheden.

Wanden isoleren tegen geluid

Het betreft een tussenwoning waarvan 1 volledige wand geïsoleerd moet worden tegen luchtgeluid. Wij ervaren veel irritatie en hinder van bassgeluiden en luide muziek. Deze komen voornamelijk van 1 slaapkamer naast rond maar is door het hele huis te horen. De oppervlakte +/- 60 m2 beneden en boven verdiepingen. betreft 2 keer een vaste trap aan de wand zijde. Waarvan 1 open in de kamer en dicht gemaakt moet worden. Warmte isolatie is totaal niet belangrijk. Geluid is de grote ergernis.

Wand isoleren tegen geluid

Mijn slaapkamer is schuin boven de keuken van een restaurant. Vanuit het restaurant heb ik overlast van contact geluid (pannen, staal op staat etc) De vloer is al vrij goed geïsoleerd maar wil nu de wanden en alles wat contact maakt isoleren. Een voorzetwand lijkt mij de beste oplossing. Zal gaan om ongeveer 10 m2.

Vloer isoleren

Het gaat om houten vloeren in oude woning (1878). Alle op de begane grond. 2x zitkamer en 2x slaapkamer. Er zal in de zitkamers een kruipruimte zijn, in de slaapkamers is dit onbekend. Het gaat om minimaal 60 m2.

Thermisch isoleren van een erkerdak

Het betreft een erker op de begane grond met een betonnen dakplaat die tevens als balkon functioneert voor de daarboven gelegen slaapkamer. Het huis is uit 1962. Het gaat om thermische isolatie. Omdat deze erker tevens als balkon functioneert moet het wel een type isolatie worden die netjes kan worden afgewerkt waar in de toekomst op gelopen kan worden.

Adviseren en isoleren van een slaapkamer tegen geluid

We hebben een gezinslid met mysifonie, overgevoeligheid voor geluid. Het is haar slaapkamer. 4 meter lang, 2,30 m hoog, 3 meter breed. Misschien moet de hele kamer worden gedaan. In eerste instantie denken we aan 1 muur aan de zijde naar de buren.

Garage isoleren

Onze garage wordt slaapkamer en is voorzien van een enkelsteens muur. De voorzijde (kanteldeur) wordt dichtgemetseld. Deze willen we aan de buitenzijde laten isoleren evenals de voorgevel van ons huis en in een kleur laten bepleisteren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 33 m2

Dakisolatie

Ons huidige dak is een metalen golfplaat, met dakpan relief. hieronder ligt een isolatieplaat van wit piepschuim, bovenzijde van hout, binnenzijde is 'gelakt' (het lijkt of geschilderd MDF, ietwat ruw, of iets as het vroegere board/gladde kant) ik weet niet of er in deze binnenplaat al een dampscherm zit. Ik ga er vanuit van wel. Tussen de platen zit een 'stoelprofiel afwerkingsstrip'. helaas hebben we condensvorming tussen de platen, en er druppelt wat condens vanuit tussen de platen in de ochtend. Niet als gevolg van lekkage/regen. R waarde dakplaten nu is slechts 2.5. we willen graag 60 m2 schuin dak, voornamelijk slaapkamers, licht hellend dak, aan de binnenzijde bij-isoleren, daarmee het condens probleem oplossen, en op 1 slaapkamer, dmv de isolatie meteen geluidsisolatie bereiken. De metalen golfplaten geven veel lawaai als het hard regent. Additioneel zouden we een dakdeel, zo'n 18 m2, willen isoleren aan de buitenzijde van de bestaande platen. Dit omdat de binnenzijde van de platen al afgewerkt is met gipsplaten. als dit met toegevoegde nieuwe iso-platen kan zou het mooi zijn als de originele golfplaten (dan dus iets hoger) terug geplaatst kunnen worden. Als het met pir geïsoleerde nieuwe dakplaten (golfplaat + PIR Laag in een) beter kan, mag dat ook.

Isoleren binnenkant dak en 6 boarddeuren plaatsen

1)Het schuine dak (15 m2) op slaapkamer moet aan de binnenkant met steenwol/folie worden geïsoleerd, Rachels, steenwol, gipsplaten aanbrengen, materialen in overleg en niet aanwezig. 2)6 cando boarddeuren plaatsen en deurbeslag plaatsen. (alles is reeds aanwezig) oude deuren verwijderen/meenemen

Partners

Partners van Casius