Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Tilburg of directe omgeving.

1722 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: zolder isoleren, dak isoleren en zonnecellen plaatsen, de buitengevels van een woning isoleren en bekleden, dak isoleren, vloerisolatie realiseren, vloer isoleren, geluidsdichte kamer realiseren, geluidsisolatie plaatsen, plafond isoleren, begane grondvloer isoleren, plafond isoleren, contactgeluid isoleren, zolder isoleren, dak isoleren met pur, spouwmuur laten isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Tilburg:

Dak extra isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die het platte dak van mijn uitbouw kan isoleren. Het gaat om 25 m2 welke zich aan de achterkant van de woning bevindt. Het dak moet vanaf de buitenkant geïsoleerd worden.

Dak aan de binnenzijde van isolatie voorzien

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Aan de binnenzijde na isoleren van een matig geïsoleerd schuin dak uit 1987. Oppervlakte: circa 75 m2 kan tussen 22 cm gordingen worden weggewerkt. Circa 15 m2 dient hoogwaardigere en dunnere isolatie te zijn i.v.m. ruimtewinst. Huidige dak is geschat op Rc=1,5. Streven is samen met de bestaande isolatie minimaal aan een Rc-waarde van 6 te komen.

Enkelsteens muur isoleren

Aan de achterzijde van onze woning (1928) ligt de keuken die gebouwd is tegen de (enkelsteens) muur. HIerdoor onstaan vocht en koude problemen achter de kastjes (aanwezig vocht zichtbaar) Daarom graag de muren aan de buitenkant isoleren om dit probleem met vocht en schimmel te elimineren.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Kruip ruimte muf geen vocht schelpen in kruipruimte voor minder stank en isoleren is 30 vierkante meter luik zit in de woonkamer houten vloer

Isoleren onder een houten vloer

Ik heb een tussenwoning die is gebouwd rond 1930 of 1940. Er is daar op de begane grond een houten vloer met daaronder houten balken. Ik ga er vanuit dat de balken in goede staat zijn. Het gaat om een geheel rechthoekige vloer van ongeveer 37 m². Omdat ik binnenkort een nieuwe vloer wil leggen, wil ik de mogelijkheden van het isoleren van de vloer even laten bekijken. Ik weet niet of er een kruipruimte is en zo ja hoe diep die is. Er is geen luik aanwezig. Ik nodig bedrijven die ervaring hebben met vloerisolatie graag even uit om mijn wensen te bespreken en de vloer te beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Zolderverdieping isoleren

De klus betreft het isoleren van de zolderverdieping van 60 m2. Ik wil graag hout, inclusief het afwerken met gipsplaat.

Schuin dak isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor zolder isolatie. Het gaat om 35 m² met een minimale RD waarde van 3,5 m² K/W. Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben anders hoor ik het graag! Bedankt alvast!

Zolderruimte isoleren

Het betreft het isoleren van de zolderruimte boven de garage. Dit moet een slaapvertrek worden. De ruimte is ongeveer 4 bij 4 meter en dient van binnenuit geïsoleerd te worden en daarna afgewerkt met gipsplaten.Optioneel wil ik weten wat de kosten zijn voor het isoleren van een houten balken plafond vloer.

Geluidsisolatie op binnenmuren aan laten brengen

Ik wil graag een prijs voor geluidshinder/isolatie van onze tussenwoning. Het gaat enkel om beneden. Ik schat de binnenmuren op 10 meter lang en ongeveer 2 meter hoog. Voor- en achterkant geen muren. Het gaat erom dat de buren geen last van ons hebben.

Zolder isoleren met glasvezelwol

Ik wil mijn zolder isoleren met glasvezelwol en gipsplaten. Het is een oppervlakte van 35 m2. Heb met spoed deze offerte nodig dit in verband met hypotheek.

Bodemisolatie in kruipruimte spuiten

Ik wil graag een 25-30 cm dikke laag isolatiechips in mijn kruipruimte gespoten hebben. Oppervlakte is 46 m2. Hoogte kruipruimte 50-60 cm. Goed bereikbaar. Toegankelijk via luik bij de voordeur, ongeveer 6 meter van de straat.

Geluidsisolatie aanbrengen

Nieuwbouwwoning (7 jaar oud) aan drukke weg. Ik ondervind veel overlast van straatgeluid en trillingen. Graag zou ik in contact komen met vakmensen die een advies kunnen uitbrengen over een oplossing. Als ik een idee heb van de kosten en de mogelijkheden kan ik beslissen of het haalbaar is om dit te laten uitvoeren of dat ik beter kan verhuizen.

Scheidingsmuur isoleren

Het betreft het isoleren scheidingsmuur van de buren 1e verdieping (slaapkamer).

Tussenmuur isoleren tegen geluid

Ik wil graag de tussenmuur laten isoleren wegens geluidsoverlast. Het gaat om een muur van de woonkamer en de muur van twee slaapkamers en de muur van de zolder. Graag zou ik wat verschillende mogelijkheden van u horen.

Spouwmuur naïsoleren

Isoleren van een spouwmuur van een 2 onder 1 kap. Het gaat om ongeveer 130 m2 met een schone spouw. Het gaat om een buitenmuur.

Zolderdak isoleren

Ca. 100 m2 schuin dak isoleren op de zolder van een woning.

Dak isoleren met glaswol

Isoleren van het dak aan Voor en achterzijde Isoleren met opgespooten glaswol of doormiddel van glsswol matten. Ps het hier om een vrijblijvende offerte

Vloerisolatie aanbrengen in de kruipruimte

Graag laten wij vloerisolatie aanbrengen. Echter is de kruipruimte niet bereikbaar. De oppervlakte is ongeveer 4 bij 10 meter.

Isolatie na waterschade vervangen

Ik heb lekkage op zolder gehad waardoor er waterkringen op de isolatie zichtbaar zijn. De isolatie moet waarschijnlijk vervangen worden. De isolatie is van glaswol. Het zijn drie platen van 80 cm breed en ongeveer een ruime 1 meter hoog.

Enkelsteens muur isoleren

Wij wensen een gesprek om de mogelijkheden te bezien of de mogelijkheid bestaat om ons huis uit 1930 te isoleren vanaf de buitenzijde. Het gaat om 3 gevels, het betreft een hoekwoning.

velux ramen

Wij willen 2 velux ramen op zolder laten zetten.

Het isoleren van een zolder met behoud ...

Het isoleren van een zolder met behoud van dakspanten (hoogte: 4.65 m). En het plaatsen van 2 Veluxramen.

We willen graag ons dak laten voorzien ...

We willen graag ons dak laten voorzien van isolatieplaten waarna de huidige pannen weer teruggelegd dienen te worden. Het dakoppervlak bedraagt ongeveer 50m2. We willen de gevel van onze jaren dertig woning graag laten reinigen. Eventuele herstelwerkzaamheden aan het metselwerk (vervangen beschadigde stenen en herstellen scheureb) laten we van te voren uit voeren. Het gaat om drie kanten van ons met een geschatte oppervlakte van 100m2.

In kruipruimte onderkant vloer isoleren ...

In kruipruimte onderkant vloer isoleren m.b.v. purschuim

Ik heb een demontabele drumcabine ...

Ik heb een demontabele drumcabine (Zwolle) staan. Deze moet verplaatst worden.