Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Tilburg of directe omgeving.

1733 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, buitengevels bungalow isoleren en stucen, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), geluidsisolatie slaapkamer, geluidsisolatie, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Tilburg:

Nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen

Ik wil in aanmerking komen voor de subsidieregeling particuliere woning. Ik wil het dak van de oorspronkelijke woning (niet de aanbouw) laten vernieuwen en dus ook isoleren. De dakbedekking die daarop moeten komen heb ik geen voorkeur voor. Graag advies wat het beste isoleert. Aan de achterkant van mijn huis moeten boven het raam en een deur vervangen worden door kunststof kozijnen en HR++ glas. Het moet voor 1 januari 2021 uitgevoerd worden ivm de subsidieregeling. Ik weet niet om hoeveel m2 het in totaal gaat wat betreft het dak. Dak is aan de voorkant goed bereikbaar, aan de achterkant is er een uitbouw aan het huis dus is het dak lastiger te bereiken. Het betreft een hellend dak.

Jaren 30 voordeur isoleren & tocht dicht maken

Ik wil graag mijn jaren 30 voordeur laten isoleren en tocht vrij krijgen. Het is een houten voordeur met in het midden een glasloot raam en een brievenbus. Graag zou ik de deur willen behouden vanwege de stijl.

Akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes

Het betreft 3 ruimtes boven een podium/zaal waar gerepeteerd kan worden door muzikanten in Tilburg. Deze ruimtes zijn nieuw gebouwd maar hebben nog niet de juiste akoestiek. wij zijn opzoek naar de juiste oplossing hiervoor.

UV panelen plaatsen en plafond isoleren

Wij willen in de gang twee UV panelen ophangen in een systeemplafond en het omringende deel afweken met isolerende plafondplaten. Het plafond is ongeveer 9 m2.

Zolder met hellend dak isoleren

Het huis komt uit 1934, de zolder wordt voor het eerst bewoond en het is nu heel slecht/niet geïsoleerd. De geschatte oppervlakte is ongeveer 25 m2 en de woning heeft een hellend dak. Ik wil het graag laten isoleren van binnenuit.

Isoleren binnenkant dak

De woning dateert uit 1980. Het dak is geïsoleerd volgens de toen geldende minimumeisen met ca 5 cm tempex aan de buitenzijde van de dakplaten. Te isoleren oppervlakte is ca 65 m2 Advies gekregen om te isoleren met minerale wol 150mm, en afwerking met gipsplaten. Werk kan vanaf 1 november 2019 worden uitgevoerd ivm geplande vervanging dakramen.

Zolder dak aan de binnenkant isoleren

Ik heb een schuin hellend zolder dak wat geïsoleerd moet worden zonder afwerking vanwege een berg zolder ! Het liefst ESP platen. Het gaat om 36 m2.

Het isoleren van een slaapkamer tegen geluid van de onderburen

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn slaapkamer van 16 m2 goed kan isoleren tegen geluid van de onderburen. Ik woon in een portiekwoning op de bovenste verdieping.

Aanvullende isolatie hellend dak

Het huis is uit 1896. De binnenzijde van het dak (34 vierkante meter) is al bekleed met tempex van 4 cm dikte. Ik wil graag dikkere isolatie met minerale wol zodanig dat de tempex kan blijven zitten en zodanige bedekking dat wordt opgevuld tot aan de balken. Daarna afdekking met gipsplaten.

Plafondisolatie plaatsen

Het betreft een openbaar gebouw waarin een gedeelte van het systeemplafond verwijderd gaat worden en er geen overlast naar de bovenburen mag ontstaan. De oppervlakte is ongeveer 40 a 50 m2 . De kleur zou zwart grijs moeten worden en dient gelijk de afwerklaag. Ik ben geen eigenaar, maar werk er in opdracht als interieur/inrichter.

Geluidsisolatie

Wij zitten met een vervelend probleem. Wij wonen in een rijtjeshuis gebouwd rond 1988, en hebben ontzettend veel last van de trap en het dichtslaan van de deuren van onze buren. We kunnen ze ook vaak horen praten. De trap zit vast aan de muur. Mogelijk moet deze muur geïsoleerd worden of iets aan de trap worden gedaan. Wij willen graag advies hierover en een passende oplossing.

Dak extra isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die het platte dak van mijn uitbouw kan isoleren. Het gaat om 25 m2 welke zich aan de achterkant van de woning bevindt. Het dak moet vanaf de buitenkant geïsoleerd worden.

Dak aan de binnenzijde van isolatie voorzien

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Aan de binnenzijde na isoleren van een matig geïsoleerd schuin dak uit 1987. Oppervlakte: circa 75 m2 kan tussen 22 cm gordingen worden weggewerkt. Circa 15 m2 dient hoogwaardigere en dunnere isolatie te zijn i.v.m. ruimtewinst. Huidige dak is geschat op Rc=1,5. Streven is samen met de bestaande isolatie minimaal aan een Rc-waarde van 6 te komen.

Enkelsteens muur isoleren

Aan de achterzijde van onze woning (1928) ligt de keuken die gebouwd is tegen de (enkelsteens) muur. HIerdoor onstaan vocht en koude problemen achter de kastjes (aanwezig vocht zichtbaar) Daarom graag de muren aan de buitenkant isoleren om dit probleem met vocht en schimmel te elimineren.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Kruip ruimte muf geen vocht schelpen in kruipruimte voor minder stank en isoleren is 30 vierkante meter luik zit in de woonkamer houten vloer

Isoleren onder een houten vloer

Ik heb een tussenwoning die is gebouwd rond 1930 of 1940. Er is daar op de begane grond een houten vloer met daaronder houten balken. Ik ga er vanuit dat de balken in goede staat zijn. Het gaat om een geheel rechthoekige vloer van ongeveer 37 m². Omdat ik binnenkort een nieuwe vloer wil leggen, wil ik de mogelijkheden van het isoleren van de vloer even laten bekijken. Ik weet niet of er een kruipruimte is en zo ja hoe diep die is. Er is geen luik aanwezig. Ik nodig bedrijven die ervaring hebben met vloerisolatie graag even uit om mijn wensen te bespreken en de vloer te beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Zolderverdieping isoleren

De klus betreft het isoleren van de zolderverdieping van 60 m2. Ik wil graag hout, inclusief het afwerken met gipsplaat.

Schuin dak isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor zolder isolatie. Het gaat om 35 m² met een minimale RD waarde van 3,5 m² K/W. Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben anders hoor ik het graag! Bedankt alvast!

Zolderruimte isoleren

Het betreft het isoleren van de zolderruimte boven de garage. Dit moet een slaapvertrek worden. De ruimte is ongeveer 4 bij 4 meter en dient van binnenuit geïsoleerd te worden en daarna afgewerkt met gipsplaten.Optioneel wil ik weten wat de kosten zijn voor het isoleren van een houten balken plafond vloer.

Geluidsisolatie op binnenmuren aan laten brengen

Ik wil graag een prijs voor geluidshinder/isolatie van onze tussenwoning. Het gaat enkel om beneden. Ik schat de binnenmuren op 10 meter lang en ongeveer 2 meter hoog. Voor- en achterkant geen muren. Het gaat erom dat de buren geen last van ons hebben.

Zolder isoleren met glasvezelwol

Ik wil mijn zolder isoleren met glasvezelwol en gipsplaten. Het is een oppervlakte van 35 m2. Heb met spoed deze offerte nodig dit in verband met hypotheek.

Bodemisolatie in kruipruimte spuiten

Ik wil graag een 25-30 cm dikke laag isolatiechips in mijn kruipruimte gespoten hebben. Oppervlakte is 46 m2. Hoogte kruipruimte 50-60 cm. Goed bereikbaar. Toegankelijk via luik bij de voordeur, ongeveer 6 meter van de straat.

Geluidsisolatie aanbrengen

Nieuwbouwwoning (7 jaar oud) aan drukke weg. Ik ondervind veel overlast van straatgeluid en trillingen. Graag zou ik in contact komen met vakmensen die een advies kunnen uitbrengen over een oplossing. Als ik een idee heb van de kosten en de mogelijkheden kan ik beslissen of het haalbaar is om dit te laten uitvoeren of dat ik beter kan verhuizen.

Scheidingsmuur isoleren

Het betreft het isoleren scheidingsmuur van de buren 1e verdieping (slaapkamer).

Tussenmuur isoleren tegen geluid

Ik wil graag de tussenmuur laten isoleren wegens geluidsoverlast. Het gaat om een muur van de woonkamer en de muur van twee slaapkamers en de muur van de zolder. Graag zou ik wat verschillende mogelijkheden van u horen.