Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van een inpandige balklaag boven kantoorruimtes:

Isoleren van een inpandige balklaag boven kantoorruimtes

Ik zoek een isolatiespecialist voor het isoleren van een plafond. Het betreft het (akoestisch) isoleren van een inpandige balklaag boven kantoorruimtes. Het isolatiedoel is beperken geluidsoverslag naar de kantoren onderling. Het gaat om ongeveer 100 m2.
Onze klant uit Someren (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van een inpandige balklaag boven kantoorruimtes uit heel Nederland:

Bungalow isoleren

Het betreft een vrijstaande bungalow met garage met een woonoppervlakte van 134 m2 en inpandige ruimte van 17 m2. Graag laten wij het pand en garage aan de buitenzijde isoleren. De woning is rondom goed te bereiken.

Plat dak isoleren

Het betreft hier het platte dak van de inpandige garage. Deze dient vorstvrij te worden geïsoleerd. De binnenmaten van de garage zijn: breedte 3,3 meter en de diepte 6,80 meter. Buitenmaat: 3.20 x 7.55 meter. Het huis is 10 jaar oud, dus de reeds gebruikte materialen zullen niet 'op' zijn. Er ligt bitumen met grind op het dak. Ik kan er ook een foto van mailen.

Warmtepomp, zonnepanelen en zonnecollectoren plaatsen

We zijn momenteel bezig onze tweekapper uit 1960 te isoleren naar de huidige norm. Voorgevel en zijgevel zijn al 'geupgrade' (Kingspan Kootherm K8 plus spouwisolatie en tripleglas beglazing), achtergevel wordt nu aangepakt en we zitten in het traject om een puntdak op het huidige platte dak te realiseren, welke ook voorzien zal worden van tripleglas en dakplaten met een rc-waarde van 6.0. We willen graag een warmtepomp met het hoogst mogelijke rendement, i.c.m. zonnepanelen en zonnecollectoren om onze gas- en elektriciteitskosten zo laag mogelijk te maken. De woning zal met de nieuwe kap ongeveer 550 kuub worden. Keukenvloer, (inpandige) garagevloer en vloer tuinkamer (totaal 60 m2) zijn voorzien van vloerverwarming. Woonkamer en open keuken zijn ook nog voorzien van convectorputten met hoog rendement verwarmingselementen. De twee slaapkamers op de eerste etage zijn voorzien van design radiatoren met hoog rendement verwarmingselementen (Jaga Strada). De huidige CV-bedrijfstemperatuur is ongeveer 40 graden vanwege de vloerverwarming. Uiteindelijk zal de woning 4 ruime slaapkamers, een inpandige garage, een tuinkamer en 2 badkamers hebben, waarvan 1 voorzien van een bad en beide voorzien van een douche met regendouche. Al met al moet het geschikt zijn voor een huishouden van 5 personen. Tot slot is er het plan om in de nabije toekomst een semi-inpandig (afsluitbare ruimte middels thermische beglazing) zwembad aan te leggen welke verwarmd moet kunnen worden.

EPDM op het dak isoleren en vervangen

Er zit oude bestaande dakbedekking op het inpandige balkon met hierop tegels van 30 x 30 cm. Graag prijsopgave van een nieuwe geïsoleerde 80 mm pir met EPDM dakbedekking. Hier overheen weer de bestaande tegels indien mogelijk. Het dak/balkonvloer moet weer goed beloopbaar zijn. Ik heb eventueel foto's van de kluslocatie. Het oude dakleer en oude tegels moeten er ook af. Betreft een inpandig balkon van 3 bij 3 meter.

Alle buitenmuren isoleren en stuken

Ik heb een vrijstaande woning met inpandige garage gekocht en krijg daarvan vermoedelijk in november de sleutel. Ik wil graag offertes ontvangen voor het isoleren van alle gemetselde buitenmuren en daarop daarna stucwerk laten aanbrengen. Ik heb niet de exacte maat, maar wil graag een offerte ontvangen voor een oppervlakte van 100 m². Er staat een filmpje van de woning op Youtube.

Isolatie aanbrengen op het balkon

Ik wil mijn inpandige balkon laten isoleren. Het zal gaan om de vloer en om de zijkanten van het balkon. Aan de zijkant zijn houten panelen bevestigd die vervangen moeten worden. De oppervlakte is 4 bij 2 meter. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Plat dak renoveren en isoleren

Graag ontvang ik van u een offerte voor het vernieuwen en in het kader van ‘subsidie energiebesparing eigen huis’ isoleren van het dak van ons huis, bouwjaar 1975. Er zijn 5 daken: - Bovendak, 37 m2 (3e verdieping); - Dakvloer: Hout (spaanplaten met een dun laagje isolatie); - Er ligt nu grind op bitumen; Bijzonderheden: - Daktrimmen; - Loodslab bij aansluiting buren; - 3 dakdoorvoeren moeten blijven, 4 mogen er weg; - 2x regenafvoer; - Dakterras, 16 m2 (achterzijde, 2e verdieping); - Dakvloer: beton met op het beton beperkte isolatie; - Er liggen nu tegels op bitumen; Bijzonderheden: - Omheining moet ook vernieuwd; - Water sijpelt nu tussen muur en dakbeschot; - Daktrimmen; - Lood aansluiting muren; - Inpandige regenafvoer; - Dak voorzijde, 23m2 (2e verdieping); - Dakvloer: beton met op het beton beperkte isolatie; - Er ligt nu grind op bitumen; Bijzonderheden - Daktrim; - Lood; - 1x regendoorvoer; - Uitbouw, 24 m2; - Dakvloer: Hout (spaanplaten met een dun laagje isolatie); - Er ligt nu grind op bitumen; Bijzonderheden: - Daktrim - 1x regenafvoer - Lood - Garagedak, 9 m2 - Dakvloer: Hout (spaanplaten met een dun laagje isolatie) - Er ligt nu grind op bitumen Bijzonderheden: - Daktrim; - Inpandige regenafvoer; - 2x dakdoorvoer, 1x kan weg.

Extra woonlaag op zolder maken

Ik wil de zolder (4de verdieping) bij huidige woning op 3de verdieping betrekken. Er zijn tekeningen van architect en constructeur van de nieuwe situatie (waarvoor momenteel vergunningaanvraag loopt). Timing: daarvoor zijn 4 constructieve ingrepen nodig: 1. inpandige trap van 3 naar 4, om slaapkamer te creëren op 4de verdieping; 2. vijfde verdieping maken (circa 12 m2) aangezien de voormalige zolder erg hoog is; 3. een inpandige trap van 4 naar 5; 4 doorbreken dragende muur. Daarnaast: - De zolder en het dak isoleren; - Installeren van een badkamer op 5de (WC, douche, 2 wastafels, afzuiging); - Afwerking (schilderen, vloeren leggen); - Op de derde moet ook een keuken verplaatst worden; Het moet uitgevoerd worden door een erkende aannemer, dat eist de VvE.

Badkamer en dak vervangen

Ik wil graag de badkamer vergroten en renoveren. Voor het vergroten is het nodig om een muurtje te plaatsen en een muurtje te verwijderen. De muur die geplaatst moet worden zal 2.5 meter lang worden. De badkamer heeft een houten vloer waarbij de nieuwe muur op de fundamenten van de boerderij geplaatst moet worden. Hierbij willen wij een 2e toilet in de badkamer laten plaatsen en de wastafel, douche en het bad vervangen. Ook het plafond en de wand en vloertegels worden vervangen. Daar het een inpandige badkamer is zal er een goede mechanische afzuiging geplaatst moeten worden. De badkamer zal 3 bij 3 gaan worden. Daarnaast willen wij de huidige dakpannen laten verwijderen. Het dak isoleren en plaatsen van dakpannen. Het zal gaan om 10.000 pannen met een oppervlakte van 350 m2. Op de nieuwe pannen zou ik graag 20 zonnepanelen laten plaatsen.

Kamer geluiddicht isoleren

Ik wil een muziekkamer van ca 2 x 2 x 2.5 meter geluiddicht laten isoleren. Het betreft een inpandige kamer zonder ramen waarvan 1 muur de buitenmuur is. Ik wil de kamer tegen muziek overlast laten isoleren.