Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor binnenisolatie op dak plaatsen:

Binnenisolatie op dak plaatsen

Oude boerderij, 20 meter lang, dak 7 meter schuin, dus 280 m2 groot. De binnenkant is droog. Ik zou het willen laten isoleren met steenwol tussen de balken en 'PIR plaat' daarop. Materialen in overleg.
Onze klant uit 's-Gravenmoer (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenisolatie op dak plaatsen uit heel Nederland:

Isolatie en stalen dakplaten aanbrengen op een dak

We willen het bestaande oud pannendak met enige binnenisolatie vervangen vervangen voor stalen dakplaten. Plan: pannen en latten eraf, schoonvegen, isolatie + dampopenfolie (onderdakfolie) aanbrengen en afwerken met stalen dakplaten met pannen uiterlijk. De afmeting van het het totaal te renoveren dak is ongeveer 80 m2.

Velux GGL U04 dakraam plaatsen

Het type is GGL U04 (reeds in bezit) Er zitten gootstukken bij, niet bekend of dit past bij de Tuile du Nord pannen. Het dak is een gebroken kap, met gordingen het dakraam past tussen de gordingen. Er is binnenisolatie (steenwol) aangebracht.

Dakisolatie aan de binnenkant aanbrengen

Wij zijn in bezit van een twee-onder-een-kap uit 1976 en oriënteren ons op een binnenisolatie van ons dak. Het huis is 6 meter breed en van punt tot punt iets van 6 meter dus totaal 30 tot 35 m2. Vanaf het knieschot gemeten. Wellicht kunt u ons verder helpen? Uitvoering in februari of uiterlijk maart 2015, zeker niet later.

Dak-/zolderisolatie aanbrengen

Voor ons huis met een pannendak, hellend, L vorm (2 kilgoten), 120m2 opp. Op houten dakbeschot, zoeken wij een manier van isoleren. Op de bovenverdieping willen we de plafonds grotendeels verwijderen, dan zicht krijgen op binten/nok. Graag een offert voor een binnenisolatie, waarschijnlijk met platen. We gaan er nu vanuit dat de buiten isolatie te kostbaar wordt. Uitvoering in overleg na plaatsing van een dakkapel tussen 1 a 2 maanden.

Schuur renoveren

Betreft: oude Groningse bakstenen schuur van 4x8 meter in achtertuin met pannendak: zadeldak met wolfseinden. Werkzaamheden: Nieuwe dakconstructie, pannen zijn er al. Nieuwe cementen vloer, oude is verzakte en gebroken betonvloer. Nieuwe voorgevel met enkele en dubbele deur en raam. Zijgevel: 5 nieuwe ramen als vervanging van de oude, 60x70 cm, 2 uitzetramen, 3 vast. dakraam ± 70x90 cm Binnenisolatie van muren en dak. Schoorsteenpijp voor gaskachel. Water, gas, electra en afvoer aanwezig, montage. Achtergevel pleisteren.

Binnenisolatie

De binnenkant van het platte dak van onze garage willen we laten isoleren en bekleden met folie, zodat er geen condensvorming meer ontstaat. Dit moet op de juiste manier gebeuren.

Bouwen van een schuur met een ...

Bouwen van een schuur met een binnenisolatie, plat dak ( betuum) en maken van een fundatie. Het is gaat om eerste instantie om een kosten kostenraaming en daarna een eventueel offerte.

Ons plan is een serre/uitbouw te ...

Ons plan is een serre/uitbouw te realiseren met een oppervlakte van 7x2,5m. tegen de bestaande bakstenen achtergevel aan. Hierin op te nemen 2 openslaande deuren en bij voorkeur een schuinlopend bovenlicht en plat dak. Er is geen bestaande fundering. Afwerking, schilderwerk en binnenisolatie zullen we zelf uitvoeren. Een kopwand te bouwen als metselwerk, de andere conform de langskant uit houten kozijnen met glas. Eventueel de onderste 30 a 40 cm ook als metselwerk uit te voeren.

November - december 2003: Loodslabben ...

November - december 2003: Loodslabben (aanhechting dakkapel, aanhechting naburig pand etc.) dienen nagekeken en waar nodig vervangen te worden. Kruisdakpannen + nok op het hele (mansarde)dak dienen nagekeken te worden en deels vervangen/goedgelegd te worden. Daklatten e.d. dient waarschijnlijks deels vervangen te worden. Buitenisolatie folie aanbrengen (binnenisolatie doen we zelf). Twee schoorstenen (loos) verwijderen, dichtmaken en afwerken. bestaande windveer vervangen en afwerken. Begin 2004 dient tevens de voorgevel (ong. 9 bij 3.5 m2) gerenoveerd te worden: muurankers verwijderen, opnieuwe metselen, reinigen, impregneren en voegen (knipvoeg).