Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor hellend dak isoleren:

Hellend dak isoleren

Graag wil ik de hellende daken in mijn woning van binnenuit laten isoleren. De afmetingen van het dak weet ik helaas niet. Het gaat om een tussenwoning.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hellend dak isoleren uit heel Nederland:

Hellend dak isoleren met pur

Het hellende dak van de zolder moet geïsoleerd worden van binnenuit. Er komen nieuwe dakplaten op, maar kan geen isolerende dakplaten toepassen omdat ik een inpandige goot heb dus mag niet hoger gaan. Ik zie veel voordelen van gespoten PUR. 2 zijdes van ieder ca. 48 m2 (12 x 4 m). Er zit nu isolatiemateriaal in, maar dit wordt eruit gehaald. Graag ontvang ik hier prijsindicaties van.

Renovatie hellend dak van garage

Betreffende renovatie hellend dak garage (+/- 50 m2) Situatie huidig: metalen dakplaten rechtstreeks op constructie geschroefd zonder dakbeschot, waardoor nu niet water en winddicht. Wensen: wind+waterdicht dak, isolatie niet nodig. Obv bovenstaande informatie zouden we graag een globale indicatie willen om te overwegen de garage te renoveren.

Prefab dakopbouw realiseren

Voor ons huis overwegen we een dakopbouw van +/- 4 x 5 meter. Het dak is deels hellend en deels plat. De opbouw komt voornamelijk op het platte gedeelte van het dak. We willen een prefab constructie. Of het dak sterk genoeg is, heb ik nog geen inzage in. Overige bijzonderheden: We hebben een halve draai trap van begane grond naar 1e etage. Boven de trap hangt een zonneboiler. Deze mag worden afgekoppeld voor ruimte nieuwe trap. Links en rechts van de trap lopen 2 kleine schachten voor de ventilatie en afvoer rookgas. Deze moeten worden doorgetrokken. Afbouw binnenzijde kan ik zelf, zolang stroom en verwarming maar wel alvast doorgetrokken zijn naar de opbouw. We zijn de eerste in heel de wijk, het is dus even afwachten wat de gemeente ervan vind. De vergunning zou ook nog geregeld moeten worden. Graag ontvangen we een offerte.

Platte dak met EPDM bekleden

Ik wil zonnepanelen plaatsen en daarvoor zou waarschijnlijk mijn dakbedekking vervangen moeten worden. Daar wil ik graag advies over. Dakbedekking is ongeveer 18/20 jaar oud. Het gaat om een recreatiewoning met een plat/ licht hellend dak van ongeveer 70 m2, met bitumen dakbedekking inclusief opstaande dakranden van ongeveer 20 jaar oud. Ik heb begrepen dat als de bitumen dakbedekking nog in goede staat is, het mogelijk is om er EPDM overheen te plaatsen. Als dit mogelijk is, zou dit mijn voorkeur zijn. Het dak bevindt zich op 3 meter hoogte. Graag wil ik weten wat er mogelijk is qua garantie.

Dak isoleren

Het is een licht hellend vlak van 15 graden. Totale oppervlakte ongeveer 100-150 m^2. Buurman met zelfde soort dak is ook geïnteresseerd. Ik wil na de topisolatie zonnepanelen kunnen plaatsen. Ik denk aan 10-12 cm dik Pir.

Dak isoleren

hellend dak ongeveer 350 m2 van PIR dakplaten moet aan binnenzijde met name voor geluidsisolatie na-geïsoleerd worden. kap is stalen spanten en houten gordingen. Dikte van isolatie nader te bepalen. huidige dak heeft een Rc=3,5. Ga er van uit dat de spuitisolatie dampdicht is, om vochtproblemen later te voorkomen en ik wil ook geen additioneel dampdicht folie aanbrengen.

Dak renovatie

Isoleren en nieuwe pannen voor hellend pannendak met dakkapel met plat dak. Daarnaast isoleren plat dak op aanbouw en garage. Afmetingen zou ik moeten opmeten.

Bestaand dak repareren

M’n dak moet gerepareerd worden ivm houtrot van bepaalde daklatten en dakpannen moeten vervangen worden. Ik heb hellend dak, van ongeveer 1/3 van ‘t dak zijn de daklatten rot, de huidige dakpannen zijn poreus (dus denk dat vervangen nodig is) 200 dakpannen ongeveer. Op sommige stukken is dakfolie gescheurd. Huis is slechts 22 jaar oud, dus vrij nieuw :-) toch heb ik helaas al wat dakproblemen. Helup!

Isoleren licht hellend dak

Ik zou graag mijn licht hellende dak (20/30 graden) willen laten isoleren aan de buitenkant. Er ligt nu een niet geïsoleerd bitumen dak met een totale oppervlakte van 64 m2. Graag zou ik advies willen hebben over het isolatiemateriaal. Ik krijg op 23 december de sleutel en zou dan graag zo spoedig mogelijk willen beginnen. Volgende week woensdag heb ik een afspraak met de architect, de makelaar. komt dan ook naar het huis toe, als u tijd heeft kunt u dan even komen kijken naar de situatie.

Hellend dak isoleren

Wij zijn voornemens om ons huis in stappen te gaan isoleren. We zijn benieuwd naar wat het allemaal gaat kosten zodat we weten wanneer we welk onderdeel kunnen gaan isoleren. We zouden willen beginnen met het hellend dak. Mijn inziens moeten alle dakpannen eraf, isolatie erop en nieuwe dakpannen er terug op. Ons dak zal dan hoger zijn dan dat van de buren. Wij ontvangen graag een prijsindicatie. Oppervlakte bedraagt tussen de 30-100 m2.

Partners

Partners van Casius