Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Rosmalen of directe omgeving.

450 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds (420 m2) van kantoorpand isoleren en voorzetwand plaatsen, dak aan de binnenkant isoleren, chape plaatsen, plat dak isoleren van binnenuit, plafond van kantoorruimte isoleren, hellend dak isoleren, fundering: Tuinkantoor, kantoorruimte isoleren, schuin dak van buitenaf isoleren, dak isoleren, hellend dak isoleren en elektra vernieuwen op zolder, afzuigkap en alle toebehoren voor restaurant, inblaas isolatie aanbrengen, woning isoleren, jaren 30 woning isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Rosmalen:

Dak isoleren

Ik wil het hellend dak van een woning uit de jaren 70 aanvullend isoleren. Ik laat mij graag hierover adviseren en de bedoeling is dat ik deze klus hooguit in het najaar laat uitvoeren. Het betreft de slaapkamers: 1)met schuin dak van ca 4 x 2,5 meter hoog nu afgewerkt met gipsplaten 2)3 x 2,5 meter 3)2 x 2,5 meter

Begane grond en het dak isoleren

Ik wil de begane grond en het dak van mijn nieuwe huis laten isoleren. Daarna mag ook de vloerverwarming geïnstalleerd worden. Er is geen kruipruimte en dekvloer is van beton. We laten ons ook graag adviseren over de mogelijkheden.

Wand isoleren tegen contactgeluid

Ik wil graag een wand laten isoleren tegen contactgeluid van de buren. Daarvoor moet dus een voorzetwand geplaatst worden. Ik wil weten hoeveel het ongeveer kost en wat voor een garantie ik hierbij zou kunnen krijgen.

Isoleren van een kamer tegen geluidsoverlast

Ik ben op zoek naar een ervaren persoon betreft isoleren tegen geluidsoverlast van buren. Ik woon in een appartement. Ik zou graag willen dat iemand voor een zo'n laag mogelijke prijs een ruimte isoleert (plafond en muren). Ongeveer 3,25 bij 4 meter en 2,61 hoog. Ik zou graag zien dat de persoon voor de materialen zorgt en deze isolatie uitvoert. Het liefst zo snel mogelijk. Ook zou er een 2e mogelijkheid zijn: in plaats van slaapkamer isoleren in de woonkamer een wandje met isolatie plaatsen van ongeveer; 5 meter. En het plafond isoleren ongeveer 5 meter breed en 5 meter lang. Zo goed koop mogelijk. In verband met de kosten nu niet uitkomen maar het echt snel nodig is.

Kruipruimte onder woning leegzuigen

De kruipruimte iets dieper maken. Nu is er net niet genoeg ruimte voor leidingwerk. Kruipruimte is droog en makkelijk toegankelijk Per mail makkelijk te bereiken

Geluidsisolatie aan laten brengen

Ik wil graag iets laten doen aan de geluidsoverlast van mijn buren. Hun badkamer grenst aan onze slaapkamer en wij horen veel geluid als de wc doorspoelt. Ik heb op internet al veel gelezen, maar ik wil graag dat iemand ter plaatse advies kan geven en het kan uitvoeren.

Spouwmuur- en vloerisolatie aanbrengen

Het betreft vloerisolatie in de kruipruimte met schuim (80 m2), spouwmuur isolatie van totaal 110 m2 met PUR of glaswol (nog te bepalen). Alles is goed bereikbaar, de kruipruimte is droog (geen grondwater), de vloer is beton.

Gevelisolatie aanbrengen bij een vrijstaande woning

Gevelisolatie vrijst. Woning uit 1955. Aanbouwen vallen af (zijn al geïsoleerd) Over blijft ±140 m2.

Van de garage bij onze nieuwbouwwoning ...

Van de garage bij onze nieuwbouwwoning willen we woonruimte maken. De wanden en misschien het plafond moeten worden geisoleerd. Voor de vloer willen we graag advies: vloerverwarming doortrekken vanuit de woning? Aparte vloerverwarming (bv electrisch)?