Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor muur in winkel plaatsen, geluiddicht, lichtdoorlatend en ventilerend:

Muur in winkel plaatsen, geluiddicht, lichtdoorlatend en ventilerend

Ik wil voor een winkel 55 m2 10 meter naar achteren 5,5 meter breed. Zit voor de rest niets in een tussenstand plaatsen tussen wachtruimte en praktijkruimte. De muur dient geluidsdicht te zijn maar kom ventileren en liefst lichtdoorlatend maar ook weer dat je elkaar niet ziet. Ik ben op zoek naar een specialist die mag de rest (stukwerk, evt vloer, verwarmingaanleg,afwerking) ook aannemen
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur in winkel plaatsen, geluiddicht, lichtdoorlatend en ventilerend uit heel Nederland:

Diverse klussen laten uitvoeren

Ik wil graag in slaapkamer twee kleine wandjes en een gedeelte strook in het plafond laten egaliseren. Ook ophangen van een paar lampen en veel tocht bij voordeur, daar tochtstrip op zetten en deur opnieuw verhangen? Zo ook tochtstrip slaapkamer. Ook het opmeten voor shutters of rolgordijn voor ramen. Moet ik nog uitzoeken in de winkel. Zo zijn er diverse klussen waar ik een timmerman voor zoek maar ook iemand die de muur strak kan maken wat eerder los gebikt is. Ik hoor graag van u voor een afspraak.

Winkel verbouwen tot horecapand

Ik wil mijn winkelpand laten verbouwen tot horecapand. Daarvoor dient een muur van 8,40 meter breed gesloopt te worden, De keuken van 74 m2 dient een andere vloer te krijgen en geplaatst te worden. Daarnaast zullen er wat leidingen voor water en elektriciteit verplaatst dienen te worden. Voor 328 m2 aan oppervlakte is verf nodig. -328 m2 wanden gesaust. -muur -keuken -toilet bijplaatsen met een voor ruimte met wastafel. 4.5 m2

Draagmuur verwijderen

De muur is 285 cm hoog en 440 cm breed en die wil ik verwijderen. Wij willen rond 200 cm een opening maken voor onze winkel. Inclusief berekeningen, bouwtekeningen en slopen en ijzeren steun palen plaatsen. Bij plattegrond zie je achter pink kleur.

Draagmuur verwijderen en afwerken

Het slopen van een draagmuur in een winkel, afwerken en het opruimen. De muur is 7 of 8 meter breed. De muur moet geheel uitgebroken worden. Er is geen etage boven. Graag eerst een offerte. Uitvoering over een aantal maanden.

Kvik keuken plaatsen

Eind november willen wij onze kvik keuken laten plaatsen. Het gaat om voorgemonteerde kasten. Daarnaast ook apparatuur en blad die we bij de winkel besteld hebben. Het gaat om de montage van in totaal 3 onderkasten en 2 hoge kasten. Ook het blad moet worden gemonteerd (laminaat blad waarin ook uitsparing voor kookplaat gezaagd moet worden). Voorbereidend elektra en leidingwerk is in orde (installatietekening door kvik geleverd is nauwkeurig gevolgd). Spoelbak is al in blad verwerkt. Handgrepen hoeven niet gemonteerd te worden, keuken is greeploos (mano). Wat er moet gebeuren: - Plaatsen/monteren van kasten tegen muur(3 lage, 2 hoge). Het gaat om een rechte opstelling. - Apparatuur plaatsen en aansluiten; Koel/vriescombinatie (hoge kast) Oven (andere hoge kast) Vaatwasser (wasmachinekraan is aanwezig) Kookplaat (inductie) Afzuigkap (standaard wandschouw) - Werkblad (2,40 meter) monteren, uitsparing kookplaat zagen - Kraan monteren (Grohe Minta) en aansluiten spoelbak op afvoer - Plinten passend maken (vloer wordt later gelegd) - Passtukken op maat zagen en plaatsen - Afstellen van het geheel. Wij kijken niet op de milimeter maar zijn wel opzoek naar iemand met kennis van zaken die onze keuken netjes kan plaatsen. Evt. Kosten voor extra materiaal wordt door ons gedekt. Parkeerkosten worden ook vergoedt. Aangezien wij een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden verschaffen, verwachten wij een gedetailleerde offerte. Wij zijn er van overtuigd dat de voorbereidende werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Mocht dit in de praktijk niet zo blijken, nemen wij verantwoordelijkheid om problemen op te lossen.

Winkelruimte met patroon behangen

Voor mijn winkel in Lelystad zoek ik een behanger. De muur die gedaan moet worden is 11.4 meter lang. Aan de onderzijde bevindt zich een lambrisering. De hoogte van de te behangen muur, boven de lambrisering, is ruim genomen 2 meter. Van die 11.4 meter is er ook een stuk (3 meter) zonder lambrisering wat 3.20 meter hoog is en 2 stukjes boven de deuren van 1.25 x 1 meter en een paar strookjes boven het raam. De muur is behangklaar. Het behang wat we willen is (lei) steen look antraciet grijs/zwart, van een goede kwaliteit. Eventueel lijm kunnen we verzorgen, echter gereedschappen en ladders dienen meegenomen te worden. De muur is erg hoog (3.20 meter). Kunt u mij vertellen wat de kosten gaan worden om dit te leveren en lukt het eventueel om dit uit te voeren tussen 23 en 26 augustus. Vanaf 14 augustus zou u de situatie kunnen komen bekijken.

Keukenwerkblad vernieuwen

Ik wil mijn aanrechtblad vernieuwen en heb in de winkel in Lisse een werkblad gezien onder het nummer F 7684 TC maar heb een lengte van 3 meter nodig, ik wil deze namelijk van muur tot muur toe laten plaatsen. Ik wil graag weten wat dat gaat kosten inclusief het plaatsen.

Sloopwerk aan twee woningen

Betreft : offerte aanvraag 2 woningen. We zijn bezig met de voorbereidingen voor de bouw/verbouw van 2 woningen. Een winkel met woonhuis aan de straatkant en wat verder naar achter nog een woonhuis ongeveer 20 x 11 meter, begane grond en kap. Het achterste huis staat op een betonplaat, op één muur na moet alles worden gesloopt. Het huis met winkel bestaat uit een oud huisje aan de voorzijde. Waarvan de begane grond een deel van de winkel bevat, daarboven 2 verdiepingen, oppervlakte hiervan is ongeveer 8 x 6 meter. De muren en spanten van het oude huisje moeten blijven staan, de rest moet worden gesloopt. De winkel op de begane grond loopt door naar achter, ook hier moet een deel gesloopt worden. Graag zou ik separaat willen weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Buitengevel van de winkel stucen

De buitenmuur stukadoren, circa 10 m2. Twee kanten van het huis, ongeveer 40 cm hoog. De muur is nu geschilderd. Er zitten tegels en bakstenen.

Ophang- en montagewerk

Het wandrek en de plank moeten worden geplaatst in een winkel. Het is een oud pand met een oude muur. Alles is aanwezig behalve de pluggen en de schroeven. Wandrek raster is 60 x 200 centimeter (van Retif). De plank is 175 centimeter lang en ongeveer 2.5 centimeter dik. Steunen aanwezig. Ook moet er een grote spiegel worden opgehangen en nog een paar kleinere ophang klusjes in de winkel. De winkel is goed bereikbaar met de auto, parkeren is mogelijk voor de deur.