Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Roosendaal of directe omgeving.

705 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dakisolatie, beneden verdieping isoleren, candelure vloer isoleren, geluidsoverlast verminderen, dak isoleren, dak isoleren, geluids- en thermische isolatie plaatsen, vloer isoleren, isoleren van de vloer, zolderisolatie aanbrengen, huis isoleren, overkappingen geluidsisolatie, plafond woonkamer isoleren met cellulose vlokken, geluidsisolatie aanbrengen in een kleine filmkamer, dakisolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Roosendaal:

Muur in winkel plaatsen, geluiddicht, lichtdoorlatend en ventilerend

Ik wil voor een winkel 55 m2 10 meter naar achteren 5,5 meter breed. Zit voor de rest niets in een tussenstand plaatsen tussen wachtruimte en praktijkruimte. De muur dient geluidsdicht te zijn maar kom ventileren en liefst lichtdoorlatend maar ook weer dat je elkaar niet ziet. Ik ben op zoek naar een specialist die mag de rest (stukwerk, evt vloer, verwarmingaanleg,afwerking) ook aannemen

Isoleren schuin zolderdak

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zolder schuindak isoleren

Gevelisolatie: spouw isoleren

Graag wil ik spouwmuurisolatie aanbrengen aan onze topgevel, voor en achterzijde van onze 2 onder 1 kap woning. Totaal gaat dit om ca. 80m2.

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast aanbrengen

Ter voorkoming van geluidsoverlast van de buren met slapen in de slaapkamer en eventueel tv en degelijke in de woonkamer.

Muur isoleren voor geluid mijn naaste buren

Ik wil de muur isoleren voor mijn naaste buren. Het betreft de wand in de woon- en slaapkamer (boven). Isoleren tegen geluid en mogelijk ook warmte. Met name gaat het om het geluid. Beneden is het 5 of 6 meter aan wand, circa 2.5 meter hoog. Boven is ongeveer dezelfde grootte.

Geluidsisolatie aanbrengen

Graag wil ik iets doen aan geluidsreductie in de slaapkamer naar de zijburen. Het plafond is vrij hoog met een schuin dak vanaf ongeveer 1.80 meter hoog. Er lopen balken door het plafond. De muur waar het om gaat is ongeveer 2.50 - 3 meter.

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Schelpisolatie aanbrengen in de kruipruimte van ongeveer 60 m2. De kruipruimte is heeft een variërende diepte van 40 tot 80 cm. Onder de keuken is het diepste punt en er staat soms ook een laagje water in.

Dak isoleren van de garage en het kantoor

Zou graag een offerte willen hebben voor het isoleren van een plat dak, ongeveer 35 m2. Ik wil graag het dak van buiten uit willen laten isoleren inclusief nieuwe dakbedekking. Ik heb begrepen dat dat beter isoleert als van binnenuit.

Gevelisolatie: spouw isoleren

Wij willen graag een offerte ontvangen voor een spouwmuurisolatie. Het betreft een 2-onder-1 kap woning. De geschatte oppervlak is ongeveer 100 m2. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Dak isolatie

Ik wil mijn dak isoleren, een schuin dak ongeveer 64 m2.

Geluidswerende voorzetwand ...

Geluidswerende voorzetwand zetten.(geluidsisolatie + stucplaaten +stucken)en 3 stopcontacten naar voren halen. Deze wand moet zo dun mogelijk zijn ivm de aansluiting aan een schouw die in de hoek staat.

Het gaat om een buitenmuur, die ...

Het gaat om een buitenmuur, die geisoleerd zou moeten worden. Het is een steense muur en hij is erg koud en laat veel vocht door.