Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Oss of directe omgeving.

365 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds en kopgevels van bergingen thermisch isoleren, alle plafonds van 2 appartementen isoleren met cellulose vlokken, advies en realiseren van akoestische woningisolatie, isoleren van hellend dak van herenhuis, isoleren van hellend dak, kruipruimte en spouwmuur isoleren, dak isoleren, feestzaal isoleren tegen geluid, advies en realiseren van geluid en warmte isolatie dak en gevels, divers isolatiewerk, verwijder plafond & isoleren en stucen, spouwmuren isoleren jaren '50 2 onder 1 kap woning, het schuine pannendak van een pand isoleren vanuit binnen, woonboerderij isoleren, systeemplafond tegen geluid isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Oss:

Gevel isoleren

Ik wil graag een gevelrenovatie met isolatie aan de buitenkant. Het betreft een gebouw uit 1976 in MBI steen. Op de benedenverdieping zijn onlangs nieuwe kozijnen geplaatst. Betreft een woning met twee uitbouwen. Combinatie van hout en crepi afwerking gewenst. Geen beeld bij de kosten, vandaar graag een indicatieve offerte. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 180 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja, en de oppervlakte van de muren is rond de 180 m2

Dak isolatie

Isoleren van +- 50 m2 dak. Is het dak van een oud garagepand. Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak Het gaat om een oud dak van ons garagepand.

Buitenvloer van prieel isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? 36 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een prieel waarvan we de vloer willen laten isoleren en aan de voorkant een glazenwand van schuifdeuren willen plaatsen. In de ruimte liggen nu tegels op de grond en de wanden van het prieel staan net los van de tegels. Vloer graag egaliseren dus, dit is het belangrijkst. Goed toegankelijk wel een redelijk smalle straat van 3/4 meter breed.

Plat dak tussen spanten isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 55 en 60 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: tussen de spanten isoleren met hennep of kurk. Ruimte zelf is 4 meter hoog. Graag een gedegen advies over isoleren van binnenuit.

Isolatiemateriaal aanbrengen op schuur

Het is een schuur die ik wil laten inspuiten met isolatiemateriaal. De schuur is 3 x 4 meter en makkelijk bereikbaar voor de vakman.

Voorzetgevel isoleren

Ik wil een voorzetgevel laten isoleren. Het gaat om grondgebonden geschakelde woningen met een totaal oppervlakte van de woning scheidende wanden van 65 m2 verdeeld over 30 m2 op de verdieping en 35 m2 op de begane grond. Liefst een zo dun mogelijk pakket. Indien mogelijk m2 per dikte pakket op geven.

Zand uit de kruipruimte laten zuigen

Wij willen meer ruimte onder ons huis en willen hiervoor zand weg laten zuigen. De huidige hoogte is ongeveer 65 cm en we willen minimaal ongeveer 100 cm, we zouden graag laten onderzoeken wat de maximale hoogte is die we in onze kruipruimte zouden kunnen realiseren. De oppervlak is 66 m2 en de kruipruimte bestaat uit 4 compartimenten, maar zijn alle 4 toegankelijk. De afstand van straat naar kruipruimte is ongeveer 15 meter, maar er is ook een oprit. De afstand zou dan ongeveer 5 meter zijn. Graag ontvangen we een vrijblijvende offerte.

Kruipruimte opvullen met schuimbeton

Kruipruimte opvullen Ik wil graag mijn kruipruimte op laten vullen. De woonkamer heeft een houten vloer en een oppervlakte van 32 m2. De laatste jaren heb ik last van ratten. De kruipruimte is helemaal niet toegankelijk. Er zit geen luik. Ik denk dat de kruipruimte ongeveer 50 cm is. Er zal eerst een kruipluik gemaakt moeten worden. Vervolgens zal de kruipruimte opgevuld moeten worden. Afhankelijk van de prijs wil ik graag ook vloerverwarming laten leggen. Ik ben per mail het makkelijkst bereikbaar.

PUR vloerisolatie aanbrengen

Graag een offerte voor het aanbrengen van vloerisolatie. Ik wil PUR vloerisolatie. In totaal is het 100 m2. Daarbij 6 compartimenten beluchten door een verbinding met de spouw te maken.

Geluidsisolatie aanbrengen tegen geluid van boven

Appartement op begane grond uit 1982. Voornamelijk geluidshinder van de bovenburen. Contact geluid van voetstappen en leidingen. Zou graag een vrijblijvende afspraak/offerte willen aanvragen. Ik vermoed dat het te maken heeft geluidslekken. We hebben een kruipruimte en ik denk dat het daardoor akoestisch is geworden. Het appartement is van spouwmuren en binnen hebben we gipsmuren. Het appartement is 95 m2. De kruipruimte is maar voor een deel bereikbaar.

Vloer met EPS-chips isoleren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het isoleren van de kruipruimte met EPS chips. De afstand vanaf de straat naar de voordeur is 7 meter. Het kruipluik zit 5 meter ver.

Ik wil graag mijn woning laten isoleren. ...

Ik wil graag mijn woning laten isoleren. Het gaat over de spouwmuurisolatie van 2 onder 1 kap woning met inhoud van 325 m3 (begane grond, 1 verdieping en zolderetage). Ik schat dat de oppervlakte te isoleren 100 – 120 m2 is. Deze opdracht is mogelijk te combineren met de ketelvervanging. Momenteel heb ik vrij oude CV en boiler. Die wil ik graag vervangen met de luxe HR ketel + comfortklasse CW 5. Het gaat dus over verwijderen van oude en aanbrengen van nieuwe installatie. Op de montage plek is de waterafvoer niet direct aanwezig, maar vrij makkelijk te bereiken.