Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor woning tochtvrij maken:

Woning tochtvrij maken

Wij ervaren een koude tocht in onze woonkamer. Wie kan ons helpen met het traceren van het probleem? We hebben een woonkamer met open keuken van ongeveer 65 m2, met over de volle breedte een glazen pui met openslaande deuren en over de volle breedte een lichtstraat.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning tochtvrij maken uit heel Nederland:

Houten voordeur tochtvrij maken

Ik heb erg veel last van tocht in mijn hal. Dit komt door via de voordeur naar binnen en vind zijn weg in de rest van de woning. Erg hinderlijk dat het automatisch ook doortocht richting de woonkamer. Ben op zoek naar een vakman welke voor mij de houten voordeur tochtvrij kan maken.

Deuren en ramen tochtvrij maken

Ik wil mijn ramen en deuren tochtvrij laten maken. Het gaat om: 2 dubbele naar binnen sluitende deuren, 1 dubbele naar buiten sluitende deur, 2 voordeuren en 4 ramen. Deze ramen en deuren bevinden zich op de begane grond, één- en twee hoog. De woning is goed bereikbaar.

Voordeur tochtvrij maken

Mijn woning voordeur heeft rondom veel openingen waardoor er veel wind en kou binnenstroomt. Kan er wat aan gedaan worden.

Vervangen kozijnen en erker plaatsen

Ik heb diverse wensen ten aanzien van onze huidige woning. Een tweetal bestaande kozijnen met dubbele deuren wil ik tochtvrij maken of in zijn geheel vervangen en we hebben de wens om een erker aan de voorzijde van ons huis te laten bouwen. De erker moet ongeveer 4 bij 1 meter worden. De deuren aan de achterzijde van de woning zijn totaal 180 cm breed. In de slaapkamer wil ik een enkelglas deur en kozijn laten vervangen door een nieuw kozijn.

Ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

Graag zouden wij de houten kozijnen op onze begane grond en eerste verdieping tochtvrij willen hebben. De woning is in 2002 gebouwd. Het gaat om 4 ramen en 2 deuren op de begane grond, 2 vaste en 2 draai ramen op de eerste verdieping. De ramen zijn afgedicht met compriband en waren in het bouwjaar HR ++, deze hoeven nog niet vervangen te worden. De deuren en draai ramen zullen waarschijnlijk wel gesteld moeten worden.

Diverse onderhoudsklussen in een jaren '30 woning

Ik wil in onze jaren '30 woning graag diverse onderhoudsklussen laten verzorgen. Er is aan de voorzijde een erker met stalen kozijnen en isolatieglas. Er zijn daar vocht- en schimmelplekken te zien, mogelijk door condensatie op het staal. Ik wil hier graag een structurele oplossing voor en de plekken laten behandelen. In de dakkapel moet een raam beter worden afgehangen en worden voorzien van beter hang- en sluitwerk. In de keukenvloer liggen enkele tegels los en die moeten vastgelijmd en weer gevoegd worden. Ik wil mijn kelderraam en brievenbus graag tochtvrij laten maken. In de douche is sprake van vochtdoorslag door de muren. Ik wil laten beoordelen of de voegen en misschien ook het kit moet worden vervangen. In de gang beneden heb ik onder de douche schade aan het stucwerk op de muur door vochtinwerking Dat wil ik ook laten herstellen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.

Buitendeuren tochtvrij maken en extra sloten plaatsen

Ik heb in mijn woning 2 voordeuren die niet goed sluiten en daardoor heb ik veel last van de tocht. Ik laat de deuren graag tochtvrij maken, misschien moeten er tochtprofielen geplaatst worden. Verder wil ik op de deuren ook een extra slot laten plaatsen. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Voordeur tochtvrij maken

Betreft de voordeur van mijn nieuwbouw woning, deze dient tochtvrij gemaakt te worden. Graag op korte termijn.

Isoleren ramen, deuren en zolderwand

Graag zou ik mijn ramen, deuren en zolderwand tochtvrij willen maken. Als het kan op korte termijn. Tocht is nu echt te veel. Ramen en deuren voorzien van tochtwerend materiaal door de hele woning. Op de zolder slaap ik en die wand is niet geisoleerd, dus deze wil ik laten isoleren. Het gaat om een tussenwoning uit 1969. Graag een vooraf afgesproken totaalbedrag voor de klus.

Eén kozijn met deur aanbrengen in ...

Eén kozijn met deur aanbrengen in enkelsteens muur tussen woonkamer en berging cq fietsenschuur. Het is een enkelsteens muur (niet dragend) met isolatie en plaatmateriaal aan woonkamerzijde. Berging is onverwarmd. Deur bevindt zich in de woning maar moet kwaliteit hebben van buitendeur dwz goed isolerend, tochtvrij en voorzien van braakwerend hang- en sluitwerk. Na hak en breekwerk kozijn aanbrengen en muur aan beide zijden netjes en glad afwerken. Kozijn en deur zijn nog niet uitgezocht. Nog niet bekend is of een vergunning vereist is.Tweede klus is het aanbrengen van een keramische tegelvloer in de berging. Deze klus kan ook deel uitmaken van de opdracht. In offerte graag specifiek per klus (deur en vloer) aangeven wat de kosten zijn voor arbeidsloon, materiaal en bijkomende kosten.