Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Oosterhout of directe omgeving.

642 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, woonboerderij isoleren, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, isoleren binnenkant dak, isoleren van plafond, leidingwerk(schacht) en geschakelde tussenmuur in jaren 30-woning, thermisch isoleren muren binnenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Oosterhout:

Kamer geluiddicht laten maken

Graag wil ik een kamer laten voorzien van geluids isolatie. Geluidsdicht zal moeilijk worden gok ik. Het gaat met name over geluidsoverlast van de bovenburen in de woning van mijn Moeder. De kamer bevind zich in een appartementen complex en is grofweg 3mx3,5m met een raam voorzien van dubbel glas. Een "muur" is slechts een gipswand. De andere muren stellen ook niet heel veel voor. In het gebouw mag i.v.m. leidingwerk eigenlijk niet in de plafonds geboord worden. Graag ontvang ik een offerte voor een degelijke oplossing om de geluidsoverlast flink terug te brengen.

Hellend dak isoleren

Wij zijn voornemens om ons huis in stappen te gaan isoleren. We zijn benieuwd naar wat het allemaal gaat kosten zodat we weten wanneer we welk onderdeel kunnen gaan isoleren. We zouden willen beginnen met het hellend dak. Mijn inziens moeten alle dakpannen eraf, isolatie erop en nieuwe dakpannen er terug op. Ons dak zal dan hoger zijn dan dat van de buren. Wij ontvangen graag een prijsindicatie. Oppervlakte bedraagt tussen de 30-100 m2.

Geluidsdicht en thermisch isoleren van de vloer

Geluidsdicht en thermisch isoleren van de begane grond vloer (40 m2). Het huis is gebouwd eind jaren 50. Het betreft een betonnen werkvloer met daarop houten balken en daarop een gespijkerde houten vloer. Tussen de betonvloer en houten vloer zit een ruimte van 7,6 cm. Afzonderlijke ruimtes tussen de balken zijn bereikbaar omdat eerste plank al is verwijderd.

Het isoleren van de kruipruimte

Ik zoek een partij die mijn gehele kruipruimte kan isoleren met schelpen. De gehele kruipruimte heeft een oppervlakte van 40 m2 wat gemiddeld met 40 cm aan schelpen moet worden opgehoogd. De woning en ook kruipruimte zijn goed bereikbaar.

Het isoleren van een zolder dak

Ik zoek een partij die mijn schuine dak op zolder kan isoleren. Het betreft een oppervlakte van 55 m2 welke goed bereikbaar is. Het dient netjes te worden afgewerkt met gipsplaten.

Mansarde dak isoleren

Graag willen we een indicatie voor het isoleren van een mansarde dak (ongeveer 36 m2). Dit zouden we graag voor vanuit binnen en buiten willen ontvangen. Het betreft een jaren '30 huis met een mansarde kap. De huidige samen stelling van het dak is dakbeschot (deels vanuit binnen geverfd), tengels, panlatten en pannen.

Woning tochtvrij maken

Wij ervaren een koude tocht in onze woonkamer. Wie kan ons helpen met het traceren van het probleem? We hebben een woonkamer met open keuken van ongeveer 65 m2, met over de volle breedte een glazen pui met openslaande deuren en over de volle breedte een lichtstraat.

Vloerisolatie aanbrengen

Wil mijn BG vloer laten isoleren, ca 60m2 2-1 kap woning 1969 Dak- en spouwisolatie reeds aanwezig

Isoschelp aanbrengen onder een tuinhuis

Ik heb ongeveer 10 jaar geleden een houten tuinhuis gebouwd van ongeveer 30 m² op het complex van een golfbaan, waar ik zelf in het hoofdgebouw woon. Het tuinhuis is bewoond, er is een permanente woonvergunning voor. Het tuinhuis is verdiept aangelegd met 1 laag opgemetselde fundering en verder opgebouwd op wit zand met houten vloerbalken en een dubbelwandige houten opbouw. De houten vloer voelt erg koud aan. Ik wil graag een afspraak maken met een vakman om het tuinhuis te laten beoordelen. Ik wil het huis isoleren, zodat de temperatuur aangenamer wordt en er zuiniger gestookt kan worden. Ook wil ik toekomstige eventuele rotting van de vloerbalken door optrekkend vocht voorkomen. Er is een klein uitneembaar luik in een kledingkast, waardoor u in de kruipruimte kunt kijken van 20 tot 25 cm hoog. Er is daaronder een goede ventilatie waarneembaar. Ik wil er isolatie laten aanbrengen en denk zelf aan schelpen. Ik wil ook de conditie van de vloerbalken laten vaststellen. Ik laat mij graag adviseren over de verdere isolatie van het tuinhuis. Ik ontvang graag uw offerte.

Zand uit de kruipruimte zuigen en terugblazen

Voor de aanbouw van onze woning (op staal gefundeerd) is op advies van de constructeur de kruipruimte volledig volgelegd met zand. Helaas moet een aantal leidingen worden verplaatst en dient de kruipruimte bereikbaar te worden om dit te kunnen doen. Na deze werkzaamheden, zal de ruimte ook weer gevuld moeten worden met hetzelfde zand, zodat de stabiliteit weer ontstaat.

Geluidsisolatie in de slaapkamer aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag om geluidsisolatie in de slaapkamer aan te brengen aan het plafond en de wanden. Ik heb erg last van de bovenburen. De slaapkamer is ongeveer 12.4 m2. De wanden en het plafond zijn van beton.

Gevelisolatie hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning waarvan wij de zijgevel willen laten isoleren. Het gaat hier om ongeveer 60 m2, de binnenmuur is van beton en de buitenmuur is gemetseld. Graag krijg ik advies over de beste manier van isoleren, materiaal en methode met oog op het voorkomen van vocht in het huis.

Bijkeuken / schuur isoleren

Ik wil twee wanden van de bijkeuken laten isoleren en er vervolgens een wandje voor laten zetten. Een wandje is 240 cm breed, de andere wand is 182 cm breed. Daarnaast wil ik een plafond in de bijkeuken laten maken. Het plafond is nu open, het beton is zichtbaar. Het plafond is ongeveer 240 x 250 cm.

Geluidsisolatie en stucen

Het plaatsen van een geluidswerende wand (10m langx2,5m hoog) met bv ABC Foam en Fermacell of Gyprac op een dusdanige manier dat de buurgeluiden niet meer hoorbaar zijn. Daarnaast wanden afwerken stopcontacten verplaatsen. In een apart budget het plafond stucen van ongeveer 10x4m (L-vormig).

twee buitenmuren van bijkeuken ...

twee buitenmuren van bijkeuken (eensteens) isoleren met isolatieplaten en glaswol. (2 meter bij 1.60) en plafond bijkeuken.

Twee buitenmuren van bijkeuken ...

Twee buitenmuren van bijkeuken (eensteens) isoleren met isolatieplaten en glaswol. (2 meter bij 1.60) Eventueel ook plafond.

Na aankoop woning bleek deel van ...

Na aankoop woning bleek deel van isolatie (ongeveer 1m x 0,6m) weggerot te zijn a.g.v. oude lekkage. Dit moet hersteld worden. Graag wil ik een offerte hoeveel herstel gaat kosten. Mede omdat dit eventueel te verhalen valt op de vorige bewoner als zijnde verborgen gebrek.