Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Nuenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Nuenen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Nuenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Nuenen of directe omgeving.

224 klanten uit Nuenen bevelen een bij Casius in Nuenen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Nuenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dakisolatie van zorgappartementen met bij voorkeur schapenwol, plafond isoleren, geluidsisolatie aanbrengen, geluidisolatie plaatsen, vloerisolatie aanbrengen, boerderij dak isoleren, geluidsisolatie plaatsen, dak vanuit binnen isoleren, isoleren van het plafond, plafond isoleren, hellend dak extra isoleren, isoleren van zolder en vloer inclusief aftimmeren, isoleren met EPS parels, plafondisolatie plaatsen, na isoleren spouwmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Nuenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Nuenen:

Plafond van de garage isoleren

Ik wil het plafond (30m2) van mijn garage thermisch laten isoleren zodat de slaapkamer daarboven aangenamer voelt. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden en de prijzen.

Het isoleren van het dak

We willen graag het schuine dak aan de binnenzijde laten isoleren met ecologische materialen. Het liefst zodanig, dat de platen er af en toe afgehaald kunnen worden. De reden is, dat we boktor in het dakbeschot hebben gehad. Die is nu bestreden, maar, het lijkt ons zinvol om in de toekomst af en toe te kunnen controleren om te kijken of het niet terugkomt. Het gaat om 60 m2.

Plat dak aan buitenzijde isoleren

We willen graag ons plat dak van het woonhuis van buiten laten isoleren! Het dak is 55 m2. Het is een L-vorm waarbij er 2 prisma lichtkoepels zijn. Er zijn in totaal 2 afwateringspunten. Graag krijgen wij advies en een globaal kostenplaatje. Het dak is nu bekleed met dakleer wat nog in goede staat is, het is pas 6 jaar oud.

Enkelsteen schuur isoleren

Ik heb een schuur met puntdak 3x3 meter welke enkelsteens gebouwd is. Daar ik er een salon van wil maken moet deze geïsoleerd worden en moet er water aangelegd worden, wat mogelijk is via de buitenkraan van het woonhuis op ca. 2 meter afstand. Omdat mijn vriend stukadoor is kan hij binnen alles verder stuken. Het is geen grote verbouwing maar het is iets wat we zelf niet kunnen helaas. Ik hoor graag op korte termijn wie er interesse heeft in deze klus voor een net prijsje omdat ik pas 18 ben en net van start ga.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

100 m2 spouwmuurisolatie aanbrengen.

Spouwisolatie

Van een vrijstaande woning van 1932 dient de spouw geïsoleerd te worden.

Isolatie van schuin pannendak ongeveer ...

Isolatie van schuin pannendak ongeveer 80 m2, en advies omtrent meer isolatie.