Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van 2 raampartijen:

Isoleren van 2 raampartijen

2 raampartijen aan binnenzijde tegen geluid van buitenaf (blaffende honden) isoleren. Afmetingen van muur tot muur en vensterbank zijn 165 bij 143 centimeter. We wonen vrijstaand. De buren ook. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.
Onze klant uit Nieuwendijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van 2 raampartijen uit heel Nederland:

Isoleren van zijgevel

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht. De woning is circa 8,54 m bij 10,76 m. Door de schuine kap betreffen voor en achtergevel alleen de begane grond, met grote raampartijen. Zijgevel betreffen begane grond en deels verdieping. Alles bij elkaar denk ik tussen de 80 m² en 100 m² wat geïsoleerd moet worden. Aan de achterzijde gaan we nog een klein stukje aanbouwen. Dit moet ook mee genomen worden met stucwerk.

Gevels bekleden

Het betreft de 2 verdieping boven een uitbouw, steens muur gelegen op het westen. De gevel is ongeveer 5 meter hoog en 6 meter breed inclusief raampartijen. De achtergevel is alleen door het huis of via het poortje van de buren te bereiken. Na het isoleren dient de gevel ook met een nader te bepalen materiaal bekleedt te worden. Hier ontvang ik graag advies over.

Buitenzijde isoleren en afwerken

Ik wil mijn jaren '60 woning aan de buitenzijde isoleren. De oppervlakte is 36 m2 exclusief raampartijen. Hierna overweeg ik de gevel af te laten werken met, hout, crepi of steenstrips.

Isoleren van de gevel

Wij ontvangen in maart de sleutel van onze nieuwe woning. Het pand daterend uit 1969 en heeft spouwmuren. Graag willen wij dit pand naar een minimale energielabel C krijgen. Wij weten nog niet welke materialen hiervoor toepasbaar zijn. Wel willen wij een zo onderhoudsvrij mogelijk gevel creëren met een strakke 'look'. De woning heeft 5 woonlagen en is ongeveer 10 meter lang en 8.5 meter breed inclusief raampartijen. Kunt u een indicatie geven aan welke kosten wij moeten denken?

Buitengevels isoleren en stuken

Wij willen graag de buitengevels van onze vrijstaande woning isoleren en vervolgens stuken. De oppervlakte is 150 tot 200 m2 exclusief de raampartijen. De gevels zijn nu wit geschilderd.

Buitengevelisolatie bij woning

Graag zou ik de mogelijkheden en de kosten willen weten voor het isoleren van de buitengevel van mijn bungalow. De woning is 18 bij 10 meter groot, dit is inclusief alle raampartijen.

Kunststof raam- en deurkozijnen beter sluitend maken

Wij wonen sinds 1,5 jaar in een nieuwbouwhuis en zijn er achter dat er twee openslaande kunststof balkondeuren niet netjes sluiten in de kozijnen waardoor het ontzettend tocht. We denken dat de deuren ook niet goed in de scharnieren hangen, want het wordt steeds lastiger om ze met veel kracht te sluiten. Bij alle kunststof raampartijen in de woning zitten kieren waar koude lucht doorheen komt. We hebben al bij de bouwer aangeklopt, maar die gaat ons niet helpen. Verder willen we advies over het na-isoleren van een buitenmuur. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier met ons te bekijken en ontvangen daarna graag uw voorstel voor herstel en een kostenindicatie.

Gevels van een tussenwoning vervangen en isoleren

Wij hebben een tussenwoning uit bouwjaar 1968, met drie woonlagen en een plat dak. De voor- en achtergevel bestaan uit grote raampartijen, kozijnen en deuren en houten betimmeringen. Dat alles is in slechte staat. Wij willen beide gevels laten vernieuwen en daarbij goed laten isoleren. Wij willen liever geen kunststof. Het huis is 5 meter breed en ongeveer 10 meter hoog. Aan de achterzijde bevindt zich op de bovenste verdieping een terras, waardoor de achtergevel is onderbroken. De woning wordt momenteel door ons verhuurd. Wij nodigen bedrijven graag uit om ter plaatse de situatie met ons te bespreken en ontvangen daarna een voorstel en een offerte.

Woning verbouwen en loods met kantine bouwen

Wij breken de bestaande schuur af en daarvoor in de plaats komt een in dezelfde vorm een kantine/koetsenloods. U dient de fundering, gevels, dak, vloeren en zolder te maken. Buitenzijde isoleren en raampartijen plaatsen. Schuin dak maken, de pannen zijn aanwezig. De schuur is 8 x 8 meter, aangebouwd aan de woning. Twee muren met een puntdak. Alleen begane grond en bergzolder, het dak loopt vanaf de bovenzijde van de begane grond. Tevens gaan we de indeling van de woning aanpassen. Onder meer draagmuren slopen en ondersteunen. Het is een boerderij met dubbele bewoning. Het voormalige deel gaat een slaapkamer met badkamer worden. Geïnteresseerd? Bel mij om een afspraak te maken. De bouwaanvraag ligt momenteel bij de gemeente.

Zoldervliering onder het dak isoleren ...

Zoldervliering onder het dak isoleren tussen de spanten (ca 16cm isolatie(?)), tevens de tegen de muren aan isoleren en alles afwerken met bv mdf. Eea is verdeeld over 2 vlieringen. De zolder heeft 2 dakkapellen en de plafonds van deze dakkapellen dient eveneens geisoleerd te worden echter wel met dun maar goed isolerend isolatiemateriaal aangezien het plafond anders te ver wordt verlaagd tov de raampartijen in de dakkapellen; eea verdeeld over 3 kamers. Afwerking hier met plafondplaten (wit). Mogelijk plaatsing van een paar spotjes; dit in overleg. Afwerke plafond boven trap naar zolder met inbouw van spotjes/plafonniere. totaal 60 m2 isoleren. De punt graag met dik materiaal isoleren en de rest met de dun materiaal. Indicatie inclusief materiaal.