Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schuurdak isoleren:

Schuurdak isoleren

Ik wil graag een schuurdak met golfplaat bedekken. Totaal oppervlak 60m2 te isoleren . Mogelijk 2e schuurdak om te isoleren.
Onze klant uit Lithoijen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurdak isoleren uit heel Nederland:

Isoleren schuurdak

Graag laat ik het licht hellende stalen dak van mijn schuur isoleren. Deze is rond de 6 x 3 meter. Liefst gespoten pur met een laagdikte van +/- 3 cm. Er is momenteel geen isolatie materiaal aanwezig.

Groendak realiseren op de garage

Wij willen graag weten wat het zou kosten om groenvoorziening op een plat dak aan te brengen. Het betreft een plat dak van een dubbele garage (ongeveer 36 m2). Eventueel aan te vullen met een schuurdak van 6 m2. Wij vermoeden dat er bitumen op ligt. Het dak is van hout, de balken waarop het steunt zijn wel stevig. Zelf kan ik ook over het dak lopen. We zij benieuwd naar een eenvoudig groendak, dat niet te zwaar is. Het hoeft ook niet echt te isoleren. Graag ontvangen we een offerte.

Schuurdak isoleren

Schuurdak van golfplaten laten isoleren met spuit isolatie, ongeveer 250 m3.

Dak vervangen

Het betreft een schuurdak die vernieuwd dient te worden. De pannen moeten eraf, de kap uitgevlakt, isoleren met RC6, folie erop en de pannen terug plaatsen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 285 m2.

Schuurdak isoleren

We willen graag een hellend dak van onze schuur isoleren. Er zit geen dakbeschot nog, je kijkt direct tegen de pannen aan. Gaat om ongeveer 100 m2. Graag advies o, hoe dit beste aan te pakken, en wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Schuurdak isoleren

Het betreft het isoleren van een schuurdak met dakplaten. Het dak is ongeveer 12 meter breed bij 6 meter lang en heeft een hellinghoek van 5 graden. Op het dak moeten daarna zonnepanelen worden geplaatst.

Schuurdak isoleren

Ik wil graag het schuurtje isoleren. Deze ruimte heeft op dit moment een CV radiator maar lijkt wat vochtig. Het dak heeft ongeveer een oppervlakte van 3 bij 3 meter.

Het isoleren van een plat schuurdak

Ik zoek een dakdekker/isolatiespecialist die het platte dak van mijn schuur vanuit buiten kan isoleren. Het dat is 640 bij 330 cm groot en heeft 10 cm hoog opstaande randen.

Schuurdak repareren en isoleren

Er is lekkage in de schuur, daarom willen we het dak laten vervangen. Er zullen dus een aantal rotte planken tussen zitten die vervangen moeten worden. Daarnaast zou een warme buiten isolatie perfect met deze klus gecombineerd kunnen worden. Het gaat om een plat dak van 13.5 m2. Ik heb (nog) geen materialen beschikbaar.

Plat schuurdak vervangen en isoleren

Ik heb een plat schuurdak van 220 x 320 meter dat geschakeld is aan het schuurdak van mijn buurman. Het schuurdak van de buurman ligt iets hoger omdat hij er geïsoleerde dakplaten op heeft. Ik heb momenteel geringe lekkage en wil het dakbeschot, de dakbedekking en de boeiboorden laten vervangen. Ik wil er ook een geïsoleerde dakplaat op laten plaatsen, zodat ik weer op gelijke hoogte met mijn buurman kom. De boeiboorden wil ik zo hoog laten plaatsen, dat ik er in de toekomst een sedum dak op kan maken. Er moet ook een aluminium daktrim op en 1 HWA worden geplaatst. Er ligt nu bitumen op. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.