Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schuurdak isoleren:

Schuurdak isoleren

Ik wil graag een schuurdak met golfplaat bedekken. Totaal oppervlak 60m2 te isoleren . Mogelijk 2e schuurdak om te isoleren.
Onze klant uit Lithoijen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurdak isoleren uit heel Nederland:

Schuurdak isoleren

Schuurdak van golfplaten laten isoleren met spuit isolatie, ongeveer 250 m3.

Dak vervangen

Het betreft een schuurdak die vernieuwd dient te worden. De pannen moeten eraf, de kap uitgevlakt, isoleren met RC6, folie erop en de pannen terug plaatsen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 285 m2.

Schuurdak isoleren

We willen graag een hellend dak van onze schuur isoleren. Er zit geen dakbeschot nog, je kijkt direct tegen de pannen aan. Gaat om ongeveer 100 m2. Graag advies o, hoe dit beste aan te pakken, en wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Schuurdak isoleren

Het betreft het isoleren van een schuurdak met dakplaten. Het dak is ongeveer 12 meter breed bij 6 meter lang en heeft een hellinghoek van 5 graden. Op het dak moeten daarna zonnepanelen worden geplaatst.

Schuurdak isoleren

Ik wil graag het schuurtje isoleren. Deze ruimte heeft op dit moment een CV radiator maar lijkt wat vochtig. Het dak heeft ongeveer een oppervlakte van 3 bij 3 meter.

Het isoleren van een plat schuurdak

Ik zoek een dakdekker/isolatiespecialist die het platte dak van mijn schuur vanuit buiten kan isoleren. Het dat is 640 bij 330 cm groot en heeft 10 cm hoog opstaande randen.

Schuurdak repareren en isoleren

Er is lekkage in de schuur, daarom willen we het dak laten vervangen. Er zullen dus een aantal rotte planken tussen zitten die vervangen moeten worden. Daarnaast zou een warme buiten isolatie perfect met deze klus gecombineerd kunnen worden. Het gaat om een plat dak van 13.5 m2. Ik heb (nog) geen materialen beschikbaar.

Plat schuurdak vervangen en isoleren

Ik heb een plat schuurdak van 220 x 320 meter dat geschakeld is aan het schuurdak van mijn buurman. Het schuurdak van de buurman ligt iets hoger omdat hij er geïsoleerde dakplaten op heeft. Ik heb momenteel geringe lekkage en wil het dakbeschot, de dakbedekking en de boeiboorden laten vervangen. Ik wil er ook een geïsoleerde dakplaat op laten plaatsen, zodat ik weer op gelijke hoogte met mijn buurman kom. De boeiboorden wil ik zo hoog laten plaatsen, dat ik er in de toekomst een sedum dak op kan maken. Er moet ook een aluminium daktrim op en 1 HWA worden geplaatst. Er ligt nu bitumen op. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Plat schuurdak laten isoleren

Graag zouden wij willen weten wat het kost om onze schuur door iemand te laten isoleren. Hij is ongeveer 3 meter x 2.50 meter en heeft een plat dak.

Platte daken isoleren en nieuwe bitumen aanbrengen

Het gaat om de isolatie van een garagedak, inclusief nieuw bitumen en (als het nodig is) nieuwe boeidelen. U dient rekening te houden met de waterafvoer (er is een hwa). Het betreft een dak van ongeveer 7 x 3 meter groot. Daarnaast het vernieuwen van de dakbedekking (bitumen) van het keuken dak. Dat dak is 3 x 2.7 meter = 8,1 m2. Het keuken dak is in gebruik als dakterras. Daarnaast het dak van de buren; bestaande uit bijkeuken dak en schuurdak, 2x (2,70 x 2,50 m) op verschillende hoogten, ook inclusief vervanging boeidelen. En ook hun keuken dak (zo mogelijk zowel isolatie als vervanging bitumen) van 3 x 2.7 m2, ook in gebruik als dakterras, waarbij rekening gehouden moet worden met de deur die open moet kunnen.