Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor spouwmuur en dakbeschot isoleren:

Spouwmuur en dakbeschot isoleren

Ik wil graag 80 m2 spouwmuur isoleren met korrels. en 120m2 houtendakbeschot laten bespuiten met pur
Onze klant uit Heusden gem. Asten (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spouwmuur en dakbeschot isoleren uit heel Nederland:

Het isoleren van het dak en ramen

Vrijstaande woning 1967. 8x10 meter grondvlak. goothoogte plm 4 meter, nok 7 meter hoog Spouwmuur (baksteen)nageïsoleerd. Het is de bedoeling dat de ramen en schuifpui worden voorzien van nieuw isolatieglas, en eventueel kozijnen te vervangen. Ook dakbeschot (nu eternit, niet geïsoleerd) te vervangen door iolatiedakplaten. Het zijn 10 ramen ongeveer, een schuifpui.

Dak en spouwmuur isoleren

Ik zou graag mijn dak en spouwmuur laten isoleren, volgens de regeling dat ik in aanmerking kom voor subsidie. Het gaat om een hellend dak. De bestaande situatie is een pannendak op dakbeschot. Ik wil het dakbeschot van de binnenkant geïsoleerd hebben. Als het mogelijk is graag de kosten voor het afwerken met gipsplaten apart vermelden op de offerte. Het dak is 15 m2 en de spouwmuur ongeveer 15 - 20 m2. we hebben ook een aanbouw, deze is wel al geïsoleerd.

Pannendak en gevel slopen

Ik zoek een bedrijf dat : OVH dakpannen verwijderen en ter plaatse opslaan ten behoeve van hergebruik. Schuine kopgevel metselwerk slopen tot bovenkant vloer 1e verdieping, dakbeschot incl gordingen en spant slopen, schoorsteen slopen. Oppervlakte dak: 90 m2 oppervlakte kopgevels ongeveer 2 x 20 m2. 1 maal het maken van een sparing 2,20 x 2,20 meter inclusief latei in spouwmuur, 1 x sparing ongeveer 0,930 x 2,10 in spouwmuur inclusief latei, 1 keer borstwering onder kozijn verwijderen, spouwmuur, ongeveer 1,50 x 1 meter. Geen asbest aanwezig.

Uitgebreide renovatiewerkzaamheden

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden aan een woning die ik, afhankelijk van de renovatiekosten, wens aan te kopen. Het betreft een vrijstaande woning uit 1965 met 2 verdiepingen en een pannendak. Er moet een volledig nieuwe CV-installatie worden aangelegd. Leveren en monteren van een beschoeiing over een lengte van 45 m1. Het hoogte verschil tussen maaiveld en water is circa 60 cm. Over circa 25 m1 staat nu een oude beschoeiing. Vervangen van een houten begane grondvloer van de woning (6 x 7 m2) voor een geïsoleerde betonvloer. Keuken/toilet hoeven niet behouden te blijven. Graag ook een indicatie voor de realisatie van een uitbouw tw uitbreiding woonkamer 6 x5 m2, bijkeuken 3 x 3m2 en berging 3 x 4 m2 (zie tekening). Uitgangspunten: geïsoleerde betonvloer; geïsoleerde spouwmuur; geïsoleerd dak (hout) met dakbedekking; stelkozijnen (dus geen complete kozijnen); gipsplaten plafond; geen elektra; geen cv; geen stucwerk; geen voegwerk. Omdat funderingsgegevens nog niet bekend zijn vooralsnog exclusief heiwerk. Tevens ontvang ik graag een indicatie voor het vervangen van een zadeldak. Verwijderen bestaande pannen, dakbeschot en goot. Leveren en monteren van geïsoleerde dakplaten, betonpannen, nokvorsten, goten en hwa. Afwerking binnen niet van toepassing. Afmeting dak breedte 8,0 meter; lengte 2 x 4,0 meter.

Dakgoot repareren en HWA plaatsen

Graag laat ik mijn dakgoot en pannendak nakijken. Ik denk dat er bij regenval en wind water over het dakbeschot wordt geblazen, de spouwmuur in. Graag laat ik de oorzaak opsporen en verhelpen. Verder heb ik een groot plat dak met maar één afvoer. Dat is te weinig en ik wil er nog een afvoer bij laten maken.

Lekkage slaapkamer

In de slaapkamer hebben wij lekkage. Dit komt doordat het dakbeschot op een plekje onderaan bij de dakgoot verrot is. Het is ongeveer een plekje van 50 x 50 cm. Het water lekt tussen de spouwmuur en komt boven het kozijn naar binnen.

Isoleren van het dak (ongeveer 12x6 m + ...

Isoleren van het dak (ongeveer 12x6 m + aanbouw van 5x4) met Triso aan de buitenkant, tussen pannen en dakbeschot Dragende muur uitbreken, steunbalk aanbrengen. 3 dubbele terrasdeuren plaatsen, waarvan: 1 raam vervangen door terrasdeuren, onderste gedeelte is nog muur. 1 Opening in buiten(spouw)muur maken en terrasdeuren plaatsen 1 raam vervangen door terrasdeuren (onderdeel is nog muur) en daarboven een halfboogvormig kozijn plaatsen. Dit moet nog uitgebroken worden in een spouwmuur, metselwerk buitenmuur netjes in boogvorm afwerken Enkele scheuren in muren bijwerken