Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Helmond of directe omgeving.

684 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds garage en bergingsgangen isoleren, zolder isoleren, binnenmuren isoleren met voorzetwanden en kruipruimte isolatie, gevels van binnenuit isoleren, isoleren platte dak, advies isolatie en uitvoer, kantoorruimte isoleren, parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie, opspuiten van 5 kruipkelders, isoleren spanplafond en afwerking, praktijkruimte isoleren, geluid isolatie aanbrengen in een kamer, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, dak isoleren, gehele plafond van appartement geluiddicht isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Helmond:

Isoleren van het dak

Het betreft een vrijstaande woning uit 1935 met zadeldak. Dak is volledig origineel. Lengte aan binnenzijde is 7,64 m. Het dakvlak wordt ondersteund door 2 houten spanten. We willen tussen de gordingen de isolatie aan laten brengen. Per zijde is het dakvlak onderverdeeld in 3 vlakken. de gordingen hebben een afmeting van 146 bij 45 mm. Tussen de gordingen onderling (of met nok of verdiepingsvloer) zijn de afmetingen variërend tussen de 1,55 en 1,62 m. Aan de noordzijde wordt door ons zelf nog 2 dakramen gelegd (Velux PK04). Gezien het dakbeschot is een vochtwerende en damp open folie tussen isolatie en dakbeschot geadviseerd, evenals een dampdichte folie over de isolatie aan de binnenzijde. Er moet ongeveer 67 m2 worden geïsoleerd

Isoleren van zolderverdieping

Het betreft het isoleren van de zolderverdieping, waar 2 ruime slaapkamers aanwezig zijn. Tevens is er een walk-in closet ruimte dat meegenomen kan worden. Indicatief komen we uit op 50 m2 Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak

Dak van woning en spouwmuur van garage laten isoleren

Ik wil mijn dak laten isoleren met maximale isolatie. Het isoleren moet van buitenaf gebeuren. Het dak bestaat uit 2 delen grote deel 6. 5 m lang x 3. 4 m breed met een verlaagd luifel van 3. 4 m breed en 1. 4 m lang. Het grote dak heeft zijdelings aan het einde een verhoging van 2x 2. 5 m. Alles graag van buiten goed isoleren en voorzien van bestaande of nieuwe kraagranden. Het dak heeft totaal 2 afvoeren. 1 voorzijde en 1 achterzijde. Ik laat mij adviseren door de vakman over welke bedekking ik het beste kan gebruiken. Daarnaast wil ik mijn spouwmuur (3.5-4 cm)van de garage laten isoleren met korrels.

Thermische isolatie aanbrengen

Het kantoor van ongeveer 18 m2 groot heeft nu een systeemplafond. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het aanbrengen van thermische isolatie.

Kaal zolderdak laten isoleren

Aanwezig kale zolder het isoleren. Het is circa 6 x 6 meter per kant. Een schuin pannendak met balken en nog niet afgetimmerd. Er zitten alleen dakplaten. Graag uw advies over het materiaal en de kosten ervan (leveren en aanbrengen).

Geluidsisolatie in huis aanbrengen

We hebben een houten en momenteel kale tussenvloer van ongeveer 75 m2, met daaronder balken van ongeveer 15 cm. De vloer is geïsoleerd met circa 5 cm steenwol en op een paar plekken tempex, er is dus nu nog zo'n 10 cm loze ruimte. We hopen vooral geluidsreductie te bereiken met inspuiten van cellulose. Inmiddels hebben we zelf een deel van de ruimte geisoleerd maar willen graag in contact komen met een vakman voor de resterende 25 vierkante meter (daar kunnen we niet bij).

Geluidsisolatie in het plafond aanbrengen

Graag wil ik het plafond van mijn appartement laten voorzien van geluidsisolatie, zodat ik het geluid van de bovenburen minder hoor. Het gaat om een betonnen plafond van ca. 40 m2 in de woonkamer en slaapkamer.

Kruipruimte isoleren tegen optrekkend vocht

Ik heb advies nodig voor optrekkend vocht rondom de meterkast. Eventueel ook advies voor isolatie kruipruimte van 3 m x 3 m.

Kruipruimte isoleren

Ik wil mijn kruipruimte isoleren. De ruimte is ongeveer 60 cm hoog en de oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Kruipruimte isolatie

Het isoleren van de kruipruimte met pur. Ongeveer 45m2. Toegankelijk en ruimte is 60 cm en meer.

Boven de garage hebben wij een ...

Boven de garage hebben wij een kinderkamer gebouwd. Door de garage wordt de vloer van de kinderkamer snel koud. Wij willen nu het plafond van de garage isoleren.