Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren vakantiehuisje:

Isoleren vakantiehuisje

Wij willen de binnenmuren van onze bungalow isoleren middels voorzetwanden. De oppervlakte hiervan is circa 37 M2. In de te isoleren wanden zijn 4 ramen en 1 deur aanwezig. Graag advies specialist over het gewenste isolatiemateriaal. De gewenste periode is de 2e helft van december. Aangezien we vanaf 15 november in de woning kunnen is het mogelijk om in de week van 18 november de wanden te bekijken.
Onze klant uit Geldrop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren vakantiehuisje uit heel Nederland:

Vloer isoleren

Waarmee kun je het beste een houten vloer isoleren van een vakantiehuisje wat vrij staat van de grond? De vloer is 7 m2. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Vakantiehuisje isoleren

Het gaat om een houten huisje op een recreatiepark gelegen. Deze wil ik aan de buitenzijde voorzien van een nieuwe goed isolerende muren, dak en dubbel glas, zodat ik er ook in de winter kan verblijven. Het gaat om 60 m2.

Isoleren bitumen dak

Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het met bitumen bedekte dak van ons houten vakantiehuisje willen we isoleren aan de buitenkant. Het is een puntdak met een oppervlakte van 34 m2. Graag ontvangen we een prijsindicatie op korte termijn in verband met een naderende bouwstop.

Vakantiehuisje isoleren en renoveren

Isolatie aanbrengen in vakantiehuisje: muren + plafond + aanbrengen gipsplaten over de geïsoleerde wanden. Werkzaamheden: -isolatie aanbrengen aan binnenkant van woonkamer. Hoogte 2,5 meter. Totale oppervlakte ongeveer 32 vierkante meter. Na isolatie afwerken met gipsplaten. -Houten vloer/planken leggen over bestaande vloer. Oppervlakte: 18 vierkante meter. -Als mogelijk is ook stenen tegels in badkamer over bestaande vloer. Oppervlakte 4 vierkante meter.