Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Geldrop of directe omgeving.

250 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, isoleren binnenkant dak, isoleren van plafond, leidingwerk(schacht) en geschakelde tussenmuur in jaren 30-woning, thermisch isoleren muren binnenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Geldrop:

Isoleren vakantiehuisje

Wij willen de binnenmuren van onze bungalow isoleren middels voorzetwanden. De oppervlakte hiervan is circa 37 M2. In de te isoleren wanden zijn 4 ramen en 1 deur aanwezig. Graag advies specialist over het gewenste isolatiemateriaal. De gewenste periode is de 2e helft van december. Aangezien we vanaf 15 november in de woning kunnen is het mogelijk om in de week van 18 november de wanden te bekijken.

Betonnen muur isoleren

Graag wil ik een betonnen muur van 20 m2, 6 meter hoog en 3.30 meter breed, met nog niet geïsoleerde spouw binnen, laten isoleren. Het gaat over een muur zonder kozijnen of andere elementen. Aan de bovenkant moet er een aansluiting gemaakt worden met de rand van een plat dak met bitumen dakbekleding.

Isoleren dak

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huidig is een schuin dak afgewerkt met schrootjes in de slaapkamer op de zolder. De overige ruimte met alleen platen en in de bergruimtes: vanaf ong 1m en lager kijk je nog tegen de pannen aan.

Garage geluidsdicht laten maken

Ik heb mijn garage (ongeveer 9 bij 3 meter) laten isoleren om er een oefenruimte voor een band voor te maken. Zwakke plekken zijn de toegangsdeur (normale deur is wel verstevigd met isolatie materiaal) en 2 garage deuren (zijn van metaal, zwaar materiaal). Wanden en dak zijn geisoleerd door extra isolatie materiaal`(Rockwool) en gipsplaten aan te brengen. Mijn vraag is hoe kan ik de belangrijkste lekken kwijt raken, bd door er een extra deur in te zetten. Het raam heeft inmiddels dubbele glazen.

Kruipruimte isoleren

Ik wil de kruipruimte graag laten isoleren tegen vocht en schimmel en muffe lucht in huis. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 60 m2. Het liefst met schelpen of wokkels. Er staat nu en dan water in de kruipruimte. De kruipruimte is ongeveer 50 - 60 cm hoog. Er is gewoon een kruipluik aanwezig.

Isolatie in de kruipruimte aanbrengen

Wil graag een offerte voor kruipruimte isolatie met schelpen. Ongeveer 90 m2

Isolatie

Dakisolatie: Isolatie aan de buitenzijden onder een bestaand dakpannendak. Betreft een tussenwoning. We willen op de zolder een slaapkamer maken, dus dan moet het goed geisoleerd worden. Zit te twijfelen of binnen of buiten isoleren het beste is. Dus ook graag advies hierover.