Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor afzuigkap en alle toebehoren voor restaurant:

Afzuigkap en alle toebehoren voor restaurant

Wij willen een afzuigkap plaatsen. Wij zin opzoek naar iemand die advies kan geven en komt kijken naar het ventilatie systeem en een geurafzuigkap en naar de luchtsysteem kijken. gaat om een oppervlakte van ongeveer 30m2
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigkap en alle toebehoren voor restaurant uit heel Nederland:

Afzuigkap installeren

Ik zoek een installateur om een afzuigkap te installeren met bijbehorende schouwkap. Het betreft een recirculatie-afzuiger. De oude afzuigkap moet er alleen afgetild worden. Dat kan ik zelf. De afzuiger en alle toebehoren zijn aanwezig.

Afzuigkap monteren en aansluiten

Ik wil een afzuigkap met toebehoren aanschaffen bij Gamma en deze laten monteren. De oude afzuigkap moet verwijderd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Inbouwafzuigkap leveren en monteren

Ik zou graag zowel een offerte willen ontvangen voor het leveren én monteren van een inbouw afzuigkap als alleen het monteren van een inbouw afzuigkap als ik er zelf een aanschaf. Breedte 80 cm, diepte 45/50 cm en hoogte +-25 cm. M.b.t. hoogte van de afzuigkap: waarschijnlijk moet er in de schouw wat uitgehakt worden. Graag laat ik mij hierin adviseren. Ook de toebehoren die bij afzuigkap horen (zoals buizen) ontbreken. Het betreft een appartement op de laatste verdieping. Er zit 1 stopcontact beneden achter fornuis er moet dus wel nog een stopcontact komen voor afzuigkap. Wat kost een afzuigkap? Dan wel een goede maar hoeft niet de duurste te zijn. Wat kost het installeren?

Afzuigkap met motor plaatsen

Afzuigkap met motor en toebehoren plaatsen.

Gehele afzuigkap en toebehoren installeren

Gehele afzuigkap en toebehoren installeren . Alles moet vervangen worden (dus niet alleen de kap).

Plaatsen nieuwe keuken

Gaarne plaatsen van een L-keuken plm 2,6 meter muurzijde bij 2,5 meter vrij de kamer in. Plaatsen afzuigkap, inbouw vaatwasser, inbouwoven en fornuis. Bovenkasten, onderkasten en aanrechtblad. Keuken en toebehoren (op de oven na) zijn nieuw gekocht bij de keukenconcurrent. Leidingen liggen op de juiste plaats.

Keukenrenovatie

Verbouwing keuken: Keuken is ong. 3 x 1.5 meter. Ruw geschatte benodigde tijd +/- 5-6 werkdagen. 1. Demonteren en afvoeren van de bestaande keukenopstelling inclusief tegelwerk. 2. Vergroten van de opening naar de bergkast (naast keuken) en afwerken hiervan t.b.v. plaatsen nieuwe wasmachine. 3. Aanpassen/vernieuwen van de diverse aan- en afvoerleidingen t.b.v wasmachine, vaatwasmachine en keuken (Fornuis, afzuigkap, koelkast zijn al geplaatst). 4. Plaatsen en opstellen van een door mij te leveren IKEA keuken met toebehoren. 5. Betegelen van de wanden boven en rondom het keukenblad met de door mij te leveren wandtegels (evt. verlichting aanpassen). 6. Aanpassen van het keukenblad op het muurtje tussen keuken en kamer en glad afwerken van dit muurtje.

Verlaagd plafond aanbrengen in keuken ...

Verlaagd plafond aanbrengen in keuken van nieuwbouw huis tbv afzuigkap met opening naar buiten Afzuigkap wordt bevestigd aan plafond (2.70 m hoog) door keukeninstallateur. Daarom heen met de grootte van 1.80 m lang en 0.9 m breed een verlaagd plafond gerealisseerd worden. Waarvan de diepte precies laag genoeg is zodat de slang naar buiten kan. Hiertoe dient ook een gat in de buitenuur gemaakt worden met toebehoren zodat de slang naar buiten kan. In het verlaagd plafond eventueel ook inbouwspotjes monteren.