Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zolderkamer isoleren:

Zolderkamer isoleren

Attic Room Roof Insulation and Skydoor replacement. We need PIR Plates Insulation for our Attic Room and removal of existing plastic content from the room Skydoor has problem in opening and closing. May be repairing or installing new one. Regards, De zolder met vaste trap willen wij graag laten isolere met PIR platen. De aanwezige platen dienen te moeten verwijderd en afgevoerd. Daarnaast gaat het dakraam niet goed open en dicht. Indien mogelijk wil ik deze laten repareren of anders vervangen. De zolder is ongeveer 20 m2 groot.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolderkamer isoleren uit heel Nederland:

Isoleren van zolder

Het gaat om duurzaam isoleren van de voorzolder en één grote zolderkamer voorzien van een (niet geïsoleerde) dakkapel en een schuine kant. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Bij voorkeur schapenwol of hennep. Graag deskundig advies hierover.

Dakisolatie aanbrengen

Wij overwegen het dak van onze tussenwoning te isoleren. De precieze oppervlakte weet ik niet, de zolderkamer is 45 m2 groot en heeft aan 1 zijde een dakkapel over de gehele lengte. Wij horen graag de verschillen tussen het isoleren aan de buiten- of binnenzijde. De dakpannen zijn nog goed en zouden niet vervangen hoeven te worden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Zolderkamer isoleren tegen geluid

Mijn kleine zolderkamer wil ik graag laten isoleren (geluid). Totale oppervlakte is minder dan 10 m2, twee wanden staan schuin. Er is een klein dakraam (met uitbouw).

Zolderkamerplafond laten isoleren

Ik wil een zolderkamer plafond laten isoleren met isomateriaal en gipsplaten. De ruimte is ongeveer 4 bij 3 meter en heeft een puntdak. Graag maak ik en afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.

Deel van de zolder isoleren

Ik wil onze zolderkamer met overloop isoleren met Iso Easy. Deze zolder heeft een dakkapel en er zitten dakbalken. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor 12 tot 13 m². Wij zijn i.v.m. ziekte in de familie veelal niet telefonisch bereikbaar, in het ziekenhuis nemen wij niet op. Daarom graag even contact via email.

Kamer geluiddicht laten isoleren

Ik zou graag een offerte / inschatting willen met betrekking tot de zolderkamer geluiddicht maken in verband met home recording en mixen. Tevens wil ik graag kunnen zingen in de ochtend uren. Het betreft een oud pand. De huidige tussenmuren zijn momenteel van gips. Vloer is hout met daaronder een holle ruimte. Het geheel is zeer gehorig. Buren zijn niet gecharmeerd van mijn plan... Echter heb ik de behoefte om in mijn eigen woonomgeving aan mijn ideeën te kunnen werken. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval gaat de klant zelf doen.

Dak van zolderkamer isoleren

Ik heb 5 pakketten iSoEasy van Kingspan besteld om een zolderkamer te kunnen isoleren. Het is moeilijker en meer werk dan ik dacht, gaat om ongeveer 18 m2. Graag zo snel mogelijk, want we zouden graag mijn dochter de zomer nog naar haar nieuwe slaapkamer kunnen verhuizen.

Zolder verbouwen

Wij zijn zojuist in een nieuwbouw huis komen wonen en willen de zolder van c.a. 30 m2 opdelen in 2 kamers en een stukje hal. In de hal komen wasmachine en droger te staan en moeten 2 deuren komen naar de kamers. We willen 1 kamer van c.a. 8 m2 en een wat grotere kamer. Er is een elektra aansluiting aanwezig maar deze moet nog verlegd worden zodat er op beide slaapkamers stopcontacten zijn. De afvoer voor de wasmachine is reeds aanwezig. Er is 1 verwarming aanwezig op zolder, daarnaast hebben wij 1 verwarming over die we graag in de andere zolderkamer willen hangen. De leiding zal nog wat verlegd moeten worden. Het plafond is ca 4 meter hoog. We willen hier graag een kleine vliering op hebben om te gebruiken als opslag. Daarnaast willen we de muurplaten die nu van hout zijn graag bekleden door gipsplaten en het plafond laten isoleren.

Houten zoldervloer isoleren en kraakvrij maken

Zolder vloer (hout) kraakvrij maken en isoleren. Zolder kan geheel leeg gemaakt worden. Betreft een zolderkamer en een voorzolder. Is een jaren 70 woning. Er moet vloerbedekking komen op de zolder (wordt slaapkamer). Totale oppervlakte ongeveer 60 m2.

Zolder van binnenuit isoleren

We willen de gehele zolder graag geïsoleerd hebben met harde isolatieplaten die meteen netjes afgewerkt zijn aan de binnenzijde (bijvoorbeeld Isover platen). Maar we staan open voor goede alternatieven. Wel een goed systeem wat goed luchtdicht afsluit, zodat we geen condens krijgen tussen het dak en de isolatie. Dikte in overleg, maar ga voor de offerte maar uit van 10cm dikke platen. Het gaat om het hele dak bestaande uit een zolderkamer met dakkapel, voorzolder wat als washok gebruikt word, andere kant van de voorzolder is een kleine opbergruimte en het stuk boven het trapgat. Dit is ongeveer snel gemeten 45M2. Het huidige dakbeschot bestaat uit spaanplaat, met aan de buitenzijde een heel dun laagje pur. Materiaal mag toegeleverd worden door u. U bent welkom om te komen kijken voor u een offerte uitbrengt.