Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor onderzijde woonkamervloer isoleren:

Onderzijde woonkamervloer isoleren

De houten woonkamervloer (circa 25 m2) moet aan de onderkant geïsoleerd worden. Ik ben op zoek naar een vakman die een complete offerte kan opstellen inclusief de vloer eruit halen, isoleren en weer netjes afwerken.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderzijde woonkamervloer isoleren uit heel Nederland:

Houten vloer aan de onderzijde isoleren vanuit de kelder

Ik wil de onderkant van onze houten woonkamervloer van ongeveer 35 m² laten isoleren. Het gaat om 14 vakken van elk 5,5 x 0,5 meter tussen de houten balken. Er kan gewerkt worden in de kelder op stahoogte. Ik ontvang graag uw offerte.

Woonkamervloer laten renoveren

Ik heb op de begane grond in mijn woning een houten vloer van ongeveer 35 m² die wat verzakt is door rotte balken. Ik maak graag een afspraak met een vakman om te laten beoordelen wat de beste aanpak is. Ik denk dan aan het vervangen van alleen de slechte balken en mogelijk aanbrengen van isolatie aan de onderzijde van de vloer. Een andere mogelijkheid is om de hele houten vloer te verwijderen en te vervangen door een geïsoleerde betonvloer. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsopgave. Ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar op mijn werk, maar beantwoord altijd uw ingesproken voicemail of SMS-bericht.

Kruipruimte uitzuigen en vloer isoleren

Ik wil de houten woonkamervloer aan de onderzijde laten isoleren met isolatiefolie (bijvoorbeeld Tonzon). De kruipruimte is echter niet hoog genoeg (ongeveer 20 cm tussen grond en balken) en moet dus worden verdiept. Het huis is uit 1926 en staat op zandgrond. Afmeting vloer: 750 x 340 cm. In het midden van de vloer steunen de vloerbalken op een extra steunbalk. Er gaan alleen ongebruikte leidingen door de ruimte. Er is een kruipluik in de kamer aan de achterzijde, bij openslaande deuren. Het gaat om een twee-onder-een-kapwoning. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden.