Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Dongen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Dongen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Dongen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Dongen of directe omgeving.

129 klanten uit Dongen bevelen een bij Casius in Dongen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Dongen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds isoleren van 12 appartementen, isoleren dak en binnenwanden van woonboerderij en kapschuur, akoestisch isoleren van plafond, hellend dak isoleren, schuin dak van buitenaf isoleren, dak isoleren, buitenmuur, plafond en vloer isoleren, woning isoleren, dak van garage isoleren, plafond extra isoleren tegen geluid, dak isoleren, geluidswering aanbrengen, vloer isoleren, slaapkamer isoleren tegen geluid, zand loopt weg aan de buitenzijde van ons kerkgebouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Dongen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Dongen:

Cellulose vlokken als isolatie aanbrengen

Het betreft het vullen met cellulose vlokken tussen gipsplafond en plat dak van een aparte uitbouw van 3,5 bij 3,5 meter, tussenruimte ongeveer 12 cm hoog. Dit door middel van de te maken vulgaten in het bestaande gestucte gipsplaten plafond. Het gaat om een oppervlak van 12 m2. Ik begrijp dat het om een kleinere ruimte en dat de prijs per m2 hoger kan zijn dan bij grotere ruimtes. In de winter is het koud in de ruimte en in de zomer erg warm en er zitten nu wat muizen (ongedierte). Dit alles willen wij oplossen met bovenstaande cellulose.

Geluidshinder verminderen

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn plafond kan isoleren. Het gaat om een plafond van 9,5 bij 4 meter. Het dient geïsoleerd te worden met Agnes isolatieplaten.

Kruipruimte isoleren tegen vocht

We willen graag onze kruipruimte isoleren, en zijn benieuwd wat dit kost. We willen af van vochtig huis. Ons huis is een oppervlakte van ongeveer 40 m2. Graag bericht per mail.

Dak binnenzijde zolder isoleren

Wij willen ons dak aan de binnenzijde laten isoleren en afwerken. Graag een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. Het is een hoekwoning van +/- 6 meter breed, het dak is +/-45 graden.

Kruipruimte met beton opvullen

Kruip ruimte opvullen met zand beton? 10 meter bij 4 meter +- wat is de prijs ongeveer?

Huis 2 jaar geleden gekocht. Zou gevel- ...

Huis 2 jaar geleden gekocht. Zou gevel- en dakisolatie hebben, heeft dubbele beglazing. Wij hebben het idee dat de gevelisolatie niet goed is en dat de ramen niet isoleren zoals het zou moeten zijn, gekeken naar ervaringen met ons vorige huis. Daarom willen we graag een isolatiebedrijf vragen na te gaan of de muren wel goed geisoleerd zijn en of er iets gedaan kan worden met de dubbelel begalzing (nieuw gas inspuiten, bijv.). Gr.

Muur isolatie aan brengen in bestaande ...

Muur isolatie aan brengen in bestaande vrijstaande woning