Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kou in huis verhelpen:

Kou in huis verhelpen

Mijn huis laat kou door met de verwarming aan en woonstichting geeft aan dat ze niets voor mij kunnen doen. Dus mijn vraag is wie kan me met deze kou kan helpen en indien het kou doorlaat moet de woningbouw hier iets aan doen? Zij geven namelijk aan dat er niks mis is.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kou in huis verhelpen uit heel Nederland:

Een water-water-warmtepomp installeren

Ik zoek een CV-installateur die mij kan voorzien van informatie wat betreft een water-water-warmtepomp. We hebben sloot achter huis en groot grasveld achter en naast ons huis. Eventueel kan het systeem aangevuld worden met een 8-tal triple Solar panelen en een lucht warmtepomp met lager vermogen indien vermogen bij grote kou niet toereikend is. Dat is echter alleen indien water niet genoeg zou zijn. De pomp moet een vrijstaande woning van 90 m2 kunnen verwarmen. Het moet voornamelijk het CV-water kunnen verwarmen.

Kunststof rabatdelen en isolatie plaatsen

Aan de zijkant van ons huis zitten houten rabatdelen van de grond tot aan de nok. Het hout wordt minder en de isolatie erachter is waardeloos. Zowel in de hal als in de badkamer voelen we kou van de wanden afkomen. Is het mogelijk om voor de bestaande “muur” kunststof latten (donkerrood) op een rachel werk te plaatsen, met isolatie erachter? Zoals u op foto 2 kunt zien, is er voldoende ruimte naar voren toe om dat te doen. Raampje komt dan iets dieper te zitten. De latten zijn ongeveer 150 cm breed. Ook de boeidelen bovenaan vervangen door kunststof van dezelfde kleur. Is dat te doen of is een andere oplossing denkbaar?

Isolatie en afwerking

Wij hebben last van doorslaand vocht en ons huis is niet geïsoleerd. Wij willen graag een totaal oplossing om zo af te zijn van kou en vocht. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Ventilatieroosters vervangen door geluiddichte roosters

Ik woon nu al een jaar in ons nieuwe huis en heb heel veel last van lage frequentie geluiden. We wonen aan een drukke auto weg en ik denk dat het daardoor komt. Het is erg vervelend want ben heel gevoelig voor dit soort geluiden. We hebben hr++ ramen in het hele huis echter hoor je ook gewoon mensen op straat praten. Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen opvragen. De roosters zijn heel erg simpel je duwt een knopje omhoog en dan schuift een plaat omhoog. Ook laten deze ook veel kou door. Kan er bij mij thuis gekeken worden en een offerte gemaakt worden van de totaalprijs?

Vloerisolatie aanbrengen

De klant wil een vakman inhuren voor vloerisolatie aanbrengen in een oud huis uit 1890. De begane grond is ongeveer 30 vierkante meter, houten vloer, daaronder houten balken en zand. Hoogte circa 12 of 15 cm. Kunnen hier schelpen onder, en is dit voldoende om kou en vocht tegen te houden?

Kruipruimte isolatie aanbrengen

Graag willen we een prijs opgaven wat het zou kosten om de kruip ruimte te isoleren. Er komt erg veel kou van onder het huis. We hebben ons laten vertellen dat iso Pearls een hele goede oplossing is. De tussenwoning heeft een vloeroppervlakte van 45 m2. Bij de voor- en achterdeur is een kruipluik aanwezig en de woning is redelijk goed bereikbaar.

Kou langs de kozijnen voorkomen

Wij huren een appartement van "Portaal" en er zijn problemen met onze kozijnen aan de buitenkant waardoor wij in een koud huis zitten. Het schijnt dat de spouwlatten niet goed tegen de isolatie zitten. Portaal zegt dat er geen problemen zijn, maar die zijn er wel. Wij willen graag een offerte bij jullie aanvragen en vragen of jullie dat kunnen doen.

Vloerbalken vervangen en renoveren

Wij hebben een huis uit 1906 en daar is voor zover wij weten nooit onderhoud aan de vloerbalken geweest. Het is nu wel duidelijk dat de vloer aan het doorbuigen is. De vloer is niet geïsoleerd. Het vervangen van de balk/balken lijkt nu dan ook echt aan de orde, ook isolatie is gewenst aangezien er veel kou uit de grond komt. Er zijn 2 luiken aanwezig en er is dus ook een kruipruimte. De oppervlakte is 8 meter lang en 4 meter breed. Wij zouden graag willen weten waar we aan toe zijn en wat de opties met bijkomende kosten zijn.

Zolderkamer verbouwen

Omvormen van zolder naar (jongens)slaapkamer: - Plaatsing dakkapel (min. 2 meter). Er is geen vergunning voor nodig. Er is nog geen constructieberekening gemaakt. - Isoleren dak (warmte en kou). - Scheidingswanden plaatsen (de zolder overkapt het hele huis, het is één ruimte. We willen hier graag een slaapkamer creëren). - Afwerken van schuine ruimtes tot opbergruimtes (knieschotten - over de gehele breedte - 2 maal 5.10 meter). - Eventueel aanleggen licht sanitair (wasbakje) en verwarming. De leidingen van de ketel lopen over de zolder, maar er is nog geen verwarming op zolder.

Dakpannen repareren vanwege lekkage

Wij hebben een oud huis van 1932. De dakpannen zitten los. En we hebben last van schimmel/vocht en kou. Graag willen we de dakpannen vervangen en eerst een isolatie aanbrengen. Het gaat om een deel van het dak. Het gaat om een deel van 10 m2. Het gaat om de voorkant. Het is toegankelijk met een steiger.