Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geluidsisolatie van een slaapkamermuur:

Geluidsisolatie van een slaapkamermuur

Ik wil graag een muur op de slaapkamer laten isoleren voor geluidsdemping. Afmetingen +- 2. 80 m. Breed, 2. 40 m. Hoog. Er is een schuine wand en een stopcontact.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolatie van een slaapkamermuur uit heel Nederland:

Geluidsisolatie in de woning aanbrengen

Ik wil graag iets doen aan geluidsisolatie van onze buren. Het gaat om de slaapkamer op de 1e verdieping en de woonkamer. Het is een (particuliere) huurwoning. De woning is van de jaren 1970 met houten vloeren. Ook als de buren beneden iets doen, is het boven te horen. De buren hebben een uitbouw, misschien dat die het geluid doorgeeft? De muur van de slaapkamermuur is 3 meter breed. En beneden is de muur van de woonkamer 10 meter. Ik ben op zoek naar een voordelige maar ook simpele, goed werkende oplossing. Wat zijn de opties en prijzen?

Geluidsisolatie in slaapkamer aanbrengen

Wij willen graag onze slaapkamermuur isoleren. De slaapkamermuur is 4,40 meter breed en 2,55 meter hoog. Tevens willen wij graag een rails met 4 schuifdeuren voor de kledingkast laten plaatsen met een hoogte van 255 cm. en een breedte van ongeveer 5 meter. Graag zien wij een offerte tegemoet.

Het gaat om geluidsisolatie van water- ...

Het gaat om geluidsisolatie van water- en afvoerbuizen die langs de slaapkamermuur lopen. De buizen moeten of zelf voorzien worden van een geluidsabsorberend materiaal en anders moeten de muren worden geisoleerd.