Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren gedeelte van een dak, houten vloer isoleren, geluidshinder verminderen, geluidisolatie aanbrengen, plat dak isoleren, dakisolatie aanbrengen, vloerplaat leggen, isoleren en voorzien van vloerverwarming, thermische isolatie plaatsen, plafondisolatie plaatsen, kamervloer isoleren, bedekking en isolatie van platte daken vernieuwen, vloer en plafond isoleren, thermisch isoleren, garage isoleren, schuimbeton aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Den Bosch:

Garage isoleren

Ik heb een garage gebouwd van 6 x 5 meter en 275 cm hoog wil deze geïsoleerd hebben. Zodat ik na de isolatie een voorzet wand van beton blokken kan zetten. Het gaat om het isoleren van de wanden en het dak van binnenuit.

Vloerverwarming installeren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken betreft een woning uit 1979 waarvan de begane grondvloer niet is geisoleerd.

Krakende vloer reduceren

De vloer tussen mij en de bovenburen kraakt hard. Dit wordt versterkt door de holle ruimte ertussen. De oppervlakte is ongeveer 40 a 50 m2. Kunnen jullie dit verhelpen of reduceren?

Zolderdak isoleren

Wij hebben een oud klooster pand met 1000 m2 . Wij willen deze graag vanuit de binnenkant isoleren. De toegang tot de ruimte is makkelijk, hij wordt als lichte opslag gebruikt.

Vloer en wanden isoleren

Ik wil de vloer en wanden isoleren tegen geluidsoverlast. Het gaat om ongeveer 70-100 m2 dat geïsoleerd moet worden.

Kou in huis verhelpen

Mijn huis laat kou door met de verwarming aan en woonstichting geeft aan dat ze niets voor mij kunnen doen. Dus mijn vraag is wie kan me met deze kou kan helpen en indien het kou doorlaat moet de woningbouw hier iets aan doen? Zij geven namelijk aan dat er niks mis is.

Geluidisolatie boven systeemplafond tegen geluidoverdracht

In onze praktijk zijn twee kamers van elkaar gescheiden door een systeemwand, die opgetrokken is tot de hoogte van het systeemplafond. Hierdoor is er veel overdracht geluid tussen beide kamers. Geluidsisolatie boven het systeemplafond is wenselijk. Hoogte 30-40 cm. Breedte plm 9 m. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat er buizen (met name luchtbehandeling) en kabels boven het plafond lopen. Materialen aan te leveren en af te voeren door vakman. In offerte duidelijkheid geven over oplossingsrichting ("plofpakketten" of...). Waarschijnlijk is het nodig om eerste de situatie te komen bekijken.

Geluidsisolatie van een slaapkamermuur

Ik wil graag een muur op de slaapkamer laten isoleren voor geluidsdemping. Afmetingen +- 2. 80 m. Breed, 2. 40 m. Hoog. Er is een schuine wand en een stopcontact.

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1974 met niet geïsoleerde betonnen vloeren. Onder de woning bevindt zich een geheel begaanbare kruipruimte van ongeveer 54 m², deze is ongeveer 70 cm hoog. De ruimte is krukdroog en er zijn geen tussenwanden. Wij overwegen om hier een dikke laag schelpenisolatie te laten aanbrengen. We ontvangen graag advies en een prijsopgave.

Wand isoleren tegen stankoverlast

De wand boven de keukenkastjes, bestaande uit plaatwerk met granol, verwijderen. De wand luchtdicht maken, zodat de afvoerdampen van de buren niet meer in onze keuken doordringen. Het gaat om een stuk muur van ongeveer 4 meter breed en 80 centimeter hoog. Ook wil ik graag de keukengeiser uit een van de keukenkastjes laten verwijderen, deze word namelijk niet meer gebruikt. Afwerking muur: in oude toestand terug brengen.

Enkelsteens muur geluiddicht maken

Geluidsisolatie enkelsteens muur Onze woning is gebouwd in 1934. Het betreft een tussenwoning met enkelsteense tussenmuren. Dit betekent geluidshinder van de buren. Wij zijn op zoek naar een goede oplossing in de vorm van geluidsisolatie door een firma die hiermee ervaring heeft en hiervoor ook een oplossing heeft die zich in de praktijk heeft bewezen. Vooralsnog gaat het om één wand op de zolder (slaapkamer) van zo'n 10 meter.

Geluidsisolatie aanbrengen

Wij willen graag iets laten doen aan geluidsoverlast van de buren. We wonen in een 2-onder-1 kap woning uit 1946 en horen de buren erg goed. Dit geldt zowel voor beneden (waar de beide woonkamers tegen elkaar grenzen) als boven (waar de slaapkamers tegen elkaar grenzen. Als de buurman zijn neus bijvoorbeeld snuit kunnen we dit letterlijk horen, net als het blaffen van de hond, het slaan met deuren, enz. Het klinkt alsof er slechts 1 enkele muur tussen onze woningen staat. Het probleem is dat we al niet zo'n ruime woonkamer hebben en we het liefst geen ruimte verliezen door het plaatsen van een voorzetwand. Daarnaast is het huis 2 jaar geleden volledig gerenoveerd en vinden we het nogal zonde om onze wanden, die destijds netjes zijn gestukadoord, weer opnieuw te gaan doen. Wij zouden graag kijken naar andere mogelijkheden en/of willen weten of wij de kosten en het verlies van ruimte overschatten.

Schuin dak isoleren

Ik wil graag een schuin dak laten isoleren aan de binnenzijde. Het gaat om ongeveer 60 m2 en ik laat mij graag adviseren in de isolatie mogelijkheden.

Vloer isoleren vanwege geluidsoverlast

Ik wil graag mijn vloer laten isoleren daar waar ik last heb van geluidsoverlast van de onderburen. Graag nodig ik u uit om de huidige situatie te bekijken.

Geluidsisolatie enkelsteens muur

Het betreft het aanbrengen van een geluidsisolerende wand van ongeveer 4 meter lang en 3 meter hoog. Reductie van 20 DB, inclusief garantie dat het geluid echt met 20 DB gereduceerd wordt.

Muur geluidsdicht maken

Wij zijn een selfstorage bedrijf en verhuren opslagruimtes van 20 tot 50 m2. Voor huurders, die hun opslag in willen zetten als muziekruimte, ben ik op zoek naar de mogelijkheden van het geluiddicht maken hiervan. Afhankelijk van de kosten zou het om 2 tot 12 ruimtes gaan en het zou in januari gedaan moeten worden.

Gevelisolatie aanbrengen in de spouw

Wij hebben in een schuur een speelkamer gerealiseerd voor onze dochter, er komt alleen nog redelijk veel kou naar binnen. Wij zouden daarom hier graag spouwmuur isolatie willen aanbrengen. De muren hebben een afmeting van 1,80 bij 2,10 meter. En 1,20 bij 2,10 meter. Ik kijk uit naar uw reactie!

Kruipruimte met schelpenzand vullen

Graag zou ik een prijs opvraag krijgen over het vullen van mijn kruipruimte met schelpenzand. De vloer is er helemaal uit, en ligt aan de straat. Graag zou ik een prijs opgave willen voor 13 kuub en 20 kuub. Ook zou ik graag weten of u op zeer korte termijn tijd zou hebben om mij in te plannen. Het is in Den Bosch.

Geluidsisolatie in studio aanbrengen

Mijn hobby muziekstudioruimte is 2,53 meter bij ongeveer 6 meter en de hoogte is 2,61 meter. De ruimte beschikt over 3 ramen. Het versterkte geluid moet beheerst worden om overlast buiten de ruimte te beperken. Wat kunt u voor mij betekenen? Graag bespreek ik wat het beste materiaal is om dit op te lossen.

Schuindak op zolder isoleren

Zolder schuindak isoleren 65m2 met: 1) Rockwoolspijkerflens 118 (dikte 80, 10 of 12cm? ) 2) Vuren regels 5x7cm --> circa 100m1 3) Uitvulstroken 2x5cm -->circa 200mm2 gisplaat 9mm dik 5) Afwerkplint mdf 0. 9x4. 2mm --> 100m2 Verticaal transport doen we zelf, aanwezig plafonds slopen we, bestaand regelwerk blijft zitten, knieschotten halen we weg, Doorbraak muur van ongeveer 70cm breed. Graag afzonderlijke offerte voor materiaal en manuren alles gespecificeerd

Kruipruimte uitgraven

Kruipruimte onder houten vloer uitgraven van +/- 30cm tot +/- 50cm t.b.v. vloerisolatie. Oppervlakte circa 50m2. Inclusief afvoeren zand. Eventueel aanbrengen van vloerisolatie, maar belangrijkste is het uitgraven van de kelder.

Isoleren

In het studentenhuis waar ik woon dient nodig geisoleerd te worden. Het dak is niet goed geisoleerd, het moet van binnenuit geisoleerd worden. Het betreft 2 schuine wanden en het plafond op een 1e verdieping. Gaat om ongeveer 35 m2. Eerst een globale indicatie voor de huisbaas.

Spouwmuur- en vloerisolatie

- spouwmuurisolatie voor- en achtergevel, 6 meter breed bij 5 meter hoog(twee keer), ramen en deuren er nog af. - vloerisolatie begane grond, 6 bij 8,5 meter. - advies over vochtigheid kruipruimte

Dakisolatie zolder

Verwijderen oud plastic schrootjes plafond van ongeveer 20-25 m2. Isolatie dak zolderruimte. +/- 52 m2. Gewenste isolatiemateriaal SlimFix Deco dik 119 mm RC=3,5. Isolatie betreft zolderkamer, voorzolder en achter knieschotten.

Naisoleren zolder (hellend dak) binnenzijde

Na-isoleren zolder (hellend dak aan de binenzijde) + netjes aftimmeren met gipsplaten. Evt. naden tussen gipsplaten moeten zodanig afgewerkt worden dat ze na goed texen niet meer zichtbaar zijn.Isolatiewaarde minimaal 2,5m2 K/W. Betreft rijtjeshuis uit 1964. Zolder verdeeld in twee ruimtes.Ruwe schatting 21m2 te isoleren en af te timmeren. Graag totaaltarief uitgaande van 40 m2 en m2 prijs voor als het uiteindelijke oppervlak iets afwijkt excl en incl btw. Graag scheiden in materiaal en loonkosten en aangeven welk isolatiemateriaal u wilt gebruiken/adviseert te gebruiken. Ook graag indicatie hoe lang u er mee bezig bent. Bijzonderheid: er moet om twee dakramen heen geisoleerd en afgetimmerd worden. In dit formulier aangegeven budget is excl. materiaalkosten. Graag gedetailleerde offerte.