Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isolatie tegen geluid:

Isolatie tegen geluid

Wij hebben een twee onder één kapwoning uit 1985. We hebben veel geluid van de buren. Het gaat zowel om contactgeluid als stemgeluid. Boven en in de badkamer lijkt dit nog erger dan beneden. Graag zouden wij willen weten wat we hieraan kunnen doen.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatie tegen geluid uit heel Nederland:

Muur isoleren

Ik zou graag offertes ontvangen over het isoleren van de muur in mijn woonkamer. De muur is ongeveer 6 bij 2,40. Er hangt nu een verwarming aan, dus die moet er af en weer opgehangen worden. Afhankelijk van de dikte zal er een stopcontact verlegd moeten worden. Tevens wil ik graag weten of het echt zal helpen tegen overlast geluiden van mijn buren. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal

Isoleren

Wij willen graag twee slaapkamers laten isoleren tegen geluid van de buren. Wij wonen in een jaren 30 woning en de tussenmuur is erg dun. Het totale oppervlakte betreft ongeveer 22 m2. De tussenwand is van baksteen. De slaapkamers zijn gelegen op de eerste verdieping. Graag laten wij ons adviseren over de afwerking van de isolatie en of dit eventueel tussen de muren gespoten kan worden.

Nieuwe dakbedekking

We willen graag onze dakbedekking van onze woonark laten vervangen. Gaat om een woonark van 17 meter lang en 6 meter breed. Voor het hellend dak deel (ca. 1,5 meter hoog) willen wij laten bekleden met een zinklook dakbedekking. Daarnaast willen we dat deel ook graag goed geïsoleerd hebben met juiste isolatie (tegen geluid en thermisch geïsoleerd). Platte dak moet (indien nodig) ook vervangen worden met EPDM. Er zit nu bitumen dakbedekking op en die willen wij graag verwijderd hebben. Je moet eerst 50 m lopen, via een bestraat pad. Vanuit de tuin is de ark makkelijk te bereiken, voor de achterkant kunnen we ook makkelijk iets regelen (laatst ook voor de schilder gedaan). Gaat om 80 m2 dak.

Muur slaapkamer geluid isoleren

Wij hebben in de slaapkamer een bakstenen muur waardoor luchtgeleiding van buren binnenkomen. Dit gaat vooral om stemmen en muziek. Wij zouden graag willen kijken naar de mogelijkheden om hier wat aan te doen. Er is ruimte voor een voorzetwand. Het gaat om ongeveer 2.80 m hoog bij 7 m lang. Welk isolatie materiaal wij het beste kunnen gebruiken zouden wij graag advies over ontvangen. Hoe het isolatiemateriaal geplaatst wordt en wordt afgewerkt, hebben wij geen voorkeur voor, hier ook graag advies over van de vakman. Het huis is uit 1910.

Tegen geluid isoleren van mijn woning

Door het plafond komen zowel stemgeluiden als contactgeluid uit. Als ik niet naar muziek luister of tv kijk en compleet stil ben kan ik vaak de bovenburen horen praten. Graag wil ik die geluiden voorkomen en zeker van de stemgeluiden af zijn. Ik woon in een appartementencomplex (op de 7de van de 8 etages) en de plafondoppervlakte is rond de 80m2. Het zou dus fijn zijn als u allereerst kan opsporen waar het geluid van daankomt, (bovenkant of zijkanten of onderkant) en vervolgens met een goede oplossing komt. Weet niet of dit nou spouwmuur isolatie wordt of plafondisolatie, maar ik sta open voor alle opties.

Zolder opsplitsen doormiddel van nieuwe tussenwand

Wij willen Een muurtje slopen in de kamer (zie foto) een nieuw in plaatsen met isolatie en een deur om de zolder in twee delen te verdelen. Dus van de vloer tot het plafond. Hoogte 3.7m de lengte 4.8m. Hij komt wel over het schuine gedeelte van het dak/plafond terecht dus dit zal de hoogste maat zijn die iets afloopt naar beneden. Het is de bedoeling dat deze wand tegen zoveel mogelijk geluid van de andere ruimte wordt geïsoleerd.

Een verlaagd plafond vervangen en isoleren

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn plafond. Gaat om vervangen van plafond (momenteel voornamelijk schrootjes), zowel geluid als warmte isolatie, circa 35 m2, voorzien van isolatie (op 2 plaatsen een koof) met diverse verlichtingspunten en eventueel opnieuw doorvoeren van elektra (ea boven plafond gelegen kabels).

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil geluidsisolatie op de wand van mijn slaapkamer om geluid van de buren te weren. Ik woon op een appartement en de ruimte met de buren is gescheiden door een gipswant met isolatie materiaal. Helaas hoor ik nog te veel geluid van de buren. Het gaat om een wand van 4 bij 2.5 meter.

Geluidsisolatie aanbrengen

Isolereren van de tussenvloer om te zorgen dat minder geluid van de begane grond doorklinkt naar de eerste verdieping. Het gaat alleen om geluid, niet om warmte. Isolatie moet gebeuren vanaf de eerste verdieping, het betreft een houten vloer. Vloer is rond de 50 m².

Advies en het aanbrengen van geluidsisolatie in woning

ik woon in een twee onder een kap en heb minimale inrichting in de woonkamer. Buren kunnen mijn telefoongesprekken, bij normaal stemgebruik, volgen. Ik denk via het betonnen gedeelde vloer en plafond. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Partners

Partners van Casius