Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor wanden van slaapkamers isoleren tegen geluidsoverlast:

Wanden van slaapkamers isoleren tegen geluidsoverlast

Ik wil graag de muren van 2 slaapkamers isoleren tegen geluidsoverlast van de buren. In totaal zijn de muren ongeveer 10 meter breed. Echter, het betreft een tussenwoning uit 1982, en mij is verteld dat isoleren niet mogelijk is. Ik wens graag advies en een gesprek over eventuele mogelijkheden. Mocht het toch op één of andere manier lukken, dan wil ik dit zo spoedig mogelijk laten uitvoeren.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wanden van slaapkamers isoleren tegen geluidsoverlast uit heel Nederland:

2 Slaapkamers spackspuiten

Wij hebben 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 (38 m2) heeft geverfde gipsplaten (daar lijkt het op tenminste) en kent geen / amper structuur. Slaapkamer 2 (36 m2) is ooit voorzien van structuur verf en heeft dus een lichte structuur. Beide slaapkamers zou ik graag van structuur willen voorzien middels spackspuiten. Slaapkamer 1 dient een zwarte muur (8 m2) te krijgen en 3 witte muren. Ik weet niet of dat kan, anders mogen alle muren wit. Slaapkamer 2 mag in zijn geheel wit. Zou u kunnen aangeven wat dit kost? Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Appartement verbouwen in een bestaand pand

Ik heb een casco appartement van 5.00 x 9.60 met wat bewoonbaar moet worden. Overal zit een kruipruimte onder. Er moeten 2 slaapkamers in gebouwd worden, een (open) ikea keuken geplaatst, een kleine badkamer met douche, toilet, wasbak en wasmachineaansluiting moet worden gemaakt. Ook de electra moet worden gedaan (de stoppenkast is wel in orde). Ook een kozijn moet vervangen worden door schuifdeuren, en het glas van 2 andere ramen moet worden vervangen door dubbel glas (past in het kozijn). De spullen voor sanitair, de keuken en het laminaat regel ik zelf, maar voor de wanden etc. dat laat ik graag regelen. De tekening in de bijlage geeft aardig wat houvast. Graag mailen, daar reageer ik vaak snel op.

Slaapkamers stucen

Wij zijn aan het oriënteren om twee slaapkamers te laten stucen. Gaat alleen om de wanden). Wij schatten de oppervlakte op ongeveer 70 m2. Er zit nu vliesbehang op wat los begint te raken. Het vliesbehang kunnen we zelf verwijderen. Een deel van de muren in de slaapkamer zijn van beton een deel van de muren zijn van gipsplaten. Beiden is al een gladde ondergrond. De slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping. De wanden Vierkante meter: 70 m2. Huidige ondergrond: Beton/gips. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak).

Spuitwerk binnen (complete nieuwbouwwoning)

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het binnen schilderen (spuitwerk) van onze nieuwbouwwoning. Het betreft een nieuwbouwwoning (wanden zijn behangklaar + plafondhoogte 2,6 meter) waarvan de bouwtekeningen bijgaand te vinden zijn. Voor de eerste verdieping geldt een afwijkende bouwtekening (kan ik nog per mail nazenden), omdat we een wijziging hebben gekozen ten aanzien van de nul-tekening. Het betreft alleen de wanden (plafonds zijn al gespoten voor oplevering) en we willen het graag in de kleur RAL9010. We zouden graag een offerte ontvangen waarin de volgende ruimtes worden geschilderd: Begane grond: Entree + Woonkamer + Keuken + Trapkast Eerste verdieping: Overloop + Slaapkamers + Kastruimte + Berging Hartelijke groet,

Slaapkamer wanden spackspuiten

Wij willen graag de wanden van onze slaapkamers laten Spackspuiten (korrel). De wanden waren behangen. Dit hebben wij verwijderd. Nu is er een betonnen ondergrond met enkele kleine gaatjes erin. Het gaat om ongeveer 75 m2 waarvan wij ongeveer 50 m2 in kleur zouden willen laten spuiten en 25 m2 wit wanden. De hoogte van de wanden zijn 2,58 m en bevinden zich allemaal op de eerste verdieping.

Glasvezelbehang nieuwbouwwoning

Voor onze nog te bouwen nieuwbouwwoning willen wij graag een offerte voor het afwerken van de wanden in de woning. Het gaat hier om het afwerken van de wanden met een glasvezel (vlies/renovlies) behang inclusief alle bijbehorende werkzaamheden en op kleur. De wanden worden behangklaar opgeleverd en willen wij zo glad mogelijk afgewerkt hebben. De wanden die we afgewerkt willen hebben zijn de entree, stukje keuken, woonkamer, trappenhuizen, zolder en als optie de slaapkamers. De verwachtte oplevering is Q3 of Q4 2021. Bouwtekeningen zijn aanwezig. Schatting gehele woning is 275 m2.

Bestaande woning stucen

Beste, wij zoeken een bedrijf die ons kan helpen met stucwerk. Onderstaand meer details, er is sprake van diverse ondergronden. Ook willen we op plafonds en schuine wanden spackspuitwerk. De startdatum is in overleg. Bijgesloten de foto\'s, let niet op de rommel. De tegels die je ziet, worden binnenkort verwijderd. Het \houten\ plafond wordt vervangen door stucplaten. Qua materiaal denken we aan:Plafonds/schuine wand - spackspuitwerkMuren - spachtelputz - fijne korrel (wat zijn meerkosten voor kleur?) We willen het idealiter in fases doen. 0, 1 en 2 kan heel snel op elkaar indien makkelijker. In 2021 moet uiteindelijk ook de nieuw te bouwen garage/tuinkamer en ook badkamer gedaan worden. Deze afmetingen hebben we nog niet meegenomen. Onderstaand de totale m2 per fase en onderdeel - we hebben ze ook per ruimte. Daarnaast hebben we aangegeven wat voor afwerking de muur, plafond nu heeft: Fase 0. keuken, dit is het belangrijkste i.v.m. plaatsing nieuwe keuken Muur (gestuct) 11,25 m2 Muur (metselwerk/verwijderde tegels) 16,75 m2 Plafond 21 m2 Fase 1. benedenverdieping (woonkamer, bijkeuken, toilet, hal voor, hal achter, studeerkamer) Plafond 65,79 m2 Plafond (stucplaten) 36,5 m2 Muur (gestuct) 37 m2 Muur (metselwerk) 21 m2 Muur (gestuct/verwijderde tegels) 53,71 m2 Fase 2. bovenverdieping (4 slaapkamers, hal, cv-ruimte)   Muur (gestuct) 26,77 m2 Muur (behang verwijderd) 77,55 m2 Muur (schoon/glad) 21,42 m2 Wand schuin (stucplaten) 48,76 m2 Plafond (stucplaten) 68,39 m2 Als het kan graag een prijsje per fase. wanden Vierkante meter: 265 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Dakopbouw op een plat dak met twee slaapkamers

Wij willen een dakopbouw realiseren op een plat dak via een prefab optie. Het dak is ongeveer 35m2, wij willen hierop de opbouw realiseren met afmetingen 4 x 7.80m. Wij willen dit graag met een casco oplevering, maar wel met de wanden voor de slaapkamer gerealiseerd en het elektra gelegd voor een standaard slaapkamer x 2.

Spuiten wanden en plafonds

De wanden graag gespoten hebben en de plafonds echter zijn er 2 slaapkamers waar de kleur blauw en groen is gebruikt en in de keuken Orange en rood graag zou ik die wit willen hebben. Alles moet dus wit worden gespoten. Het gaat om een woonoppervlakte van 90m2, weet niet precies hoeveel dat aan wanden en plafonds zal zijn, maar wel iets minder gezien de vloer er af gaat. Dus als u een prijs per m2 kan opstellen graag.

Stuken slaapkamers 1e verdieping

Stuken van 3 slaapkamers op de 1e verdieping van jaren 70 huis. Muur nu voorzien van stucwerk met latex laag. Muren zelf van kalkzand steen. Plafond van nieuw gipsplaat. wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)